perjantai 12. toukokuuta 2017

Toukokuun Bettebox


Toukokuun Bettebox on täällä (vihdoin) ja nyt onkin aika kurkata tämän kuukausittaisen ylläriboksin sisälle. Tähän alkuun voisin vielä mainita, että jos Bette kiinnostaa, kannattaa tilaus heti nyt, sillä pian hinta nousee uusilla tilaajilla jo 18,90€! Tällä hetkellä boksin saa vielä tilattua hintaan 16,90€. Toukokuun boksi alkoi valmistella meitä jo tulevaan kesään ja laatikosta paljastui yhtä sun toista. Ensivaikutelma oli jotenkin tosi sekava. Boksi oli täynnä kaikenlaista pientä purkkia ja mistään ei oikein ottanut selkoa. Henkilökohtaisesti tykkään enemmän, jos mukana on vähemmän tuotteita, mutta täysikokoisia. 


Ensimmäisenä boksista paljastui tietenkin se iso tuote ja yksi harvoista täysikokoisista tuotteista. Kuivashampoot on mun juttu, niitä kuluu todella paljon, kun käytän kuivashampoota melkein päivittäin. Tämä pääsee ehdottomasti testiin, jännää nähdä miten tämä toimii verrattuna mun suosikkeihini Batistelta. Ensivaikutelma oli ainakin positiivinen, tässä on kiva raikas kesäinen tuoksu ja tämä lupaa olla jättämättä niitä kuivashampoolle tuttuja valkoisia rantuja hiuksiin.


Seuraavaksi laatikosta löytyi pariskunta shampoota ja hoitoainetta. Nämä oli 100ml koossa, ei ihan täysikokoisia, mutta myyntikokoja kuitenkin ja ihan näppäriä vaikka reissulle. Keratin smooth -tuotteet sisältävät marula öljyä ja keratiinia ja ne lupaavat silottaa ja selvittää hiuksia ja katkenneita hiushaituvia. Shampoot ei yleensä kauheasti mua hetkauta, etenkään kun juuri viime kuussa tuli täysikokoinen shampoo. 


Toukokuun boksiin oli pakattu jälleen pari tuotetta rfsu:lta. Näitä on näkynyt bokseissa aikaisemminkin aina silloin tällöin ja joka kerta ne on herättäneet mielipiteitä. Kuuluuko intiimihygieniatuotteet kauneusboksiin? Mitä mieltä te olette? Mä olisin kieltämättä ottanut mieluummin jotain värikosmetiikkaa tai ihonhoitoa :D. 


Tuleva kesä ja lämpimät päivät oli boksissa huomioitu tällä pikkuruisella kasvojen aurinkosuojatuotteella. Kieltämättä olisin toivonut hieman isompaa kokoa, tästä 7ml näytteestä kun ei kovinkaan moneen testauskertaan riitä. Ehkä tämän voi heittää varoiksi kassiin, jos joskus tulee yllättävä tarve suojata kasvot auringonsäteilyltä? 


Mulle boksin mielenkiintoisin tuote oli Lumenen kulmageeli, ainoa meikkituote. Kulmageelit on aina jotenkin tosi kivoja saada bokseissa, koska niitä ei koskaan muista itse ostaa. Lumenen aikaisempi blueberry kulmageeli on ollut tosi kiva, joten mielenkiinnolla testaan myös tämän uudistuneen version!


Avènelta mukaan oli pakattu pikkuriikkinen 3ml näyte emulsiopäivävoidetta. Tämä on aika turha, koska näin pienestä näytteestä ei pysty sanomaan toimiiko tuote vai ei. Kyllä mä tämän varmasti kasvoilleni levitän, mutta olisi kiva saada jonkinlainen käsitys tuotteesta ja käyttää sitä vaikka jopa muutamana päivänä.


Alternan Caviar CC cream hiuksille löytyi jo viime kuun Lookfantastic beautyboxista eli nyt tuli mulle hieman toistoa ja varakappale. En ole sitä edellistäkään ehtinyt vielä korkkaamaan, joten tämä jää kanssa odottelemaan vuoroaan. Ihan hyvät lupaukset tällä kyllä on, joten varmasti tulen ainakin testaamaan sen toisen putelin. Tätä voi käyttää myös kuiville hiuksille, mistä tämä saa mun silmissä ison plussan.


Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksista löytyi pari pientä ylläriä. Mukana oli o.b. liners pikkuhousunsuojia kaksi kappaletta ja pieni 10ml Detox bio -puhdistusjuoma. Täytyy sanoa, että nämä lahjukset ei nyt menneet ihan nappiin kumpikaan, mutta joo.


Pitkäaikaistilaajia oli vielä muistettu pitkästä aikaa erikoiskiitoksella. Tällä kertaa se oli Lumenen näytekokoinen kosteusvoide VALO -sarjasta. Tämä on tuttu tuote ja olen tykännyt, joten voi olla että jossain vaiheessa korkkaan käyttöön, mutta nyt on aika paljon voiteita jonossa. 

Boksi oli kaikenkaikkiaan jotenkin tosi sekava enkä löytänyt sitä yhtenäistä linjaa näistä tuotteista vaikka kuinka yritin. Mun lempparit oli kuivashampoo ja kulmageeli, ne tulee heti käyttöön. Nuo pienet näytekoot koen jotenkin turhina ja jopa ärsyttävinä. Shampoo ja hoitoaine tulee jossain kohtaa korkattua ja Lumenen voide oli myös ihan jees. Täytyy sanoa, että tämä oli mun mielestä ehkä huonoin Bettebox tähän asti. Kyllä tässäkin oli potentiaalia, mutta ei noussut mun suosikiksi. Kesäkuun boksi lupailee viittä täysikokoista tuotetta, se kuulostaa jo lupaavalta! :)

Mitä te piditte toukokuun boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Kyllä kolmen millin kasvovoidenäyte on ehkä turhin tuote, ei mitään itua.
    Alternan CC Caviar hiuksiin jätettävää hoitoainetta olen joskus käyttänyt, ja tykkäsin siitä. Vaikka sillä luvataan olen liuta erilaisia hyviä ominaisuuksia, niin ehkä pari-kolme on oikeasti mahdollisuuksien rajoissa ja hyvä niinkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Tuosta ei pysty sanomaan yhtään mitään, mieluummin olisin ottanut vähän vähemmän tuotteita ja parempia kokoja.

      Poista
  2. Aikalailla samoilla fiiliksillä taidettiin mennä: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/05/bette-box-toukokuu-2017.html :D

    VastaaPoista
  3. Mää vähän pelkään, että kesäkuun täysikokoiset on tyyliin kynsilakkaa, huulikiiltoa/rasvaa ja matkakokoinen pullo kuvashampoota :D Mun tilaus loppui ja pisteillä saan vielä yhden ja sit on mun osalta tää tässä. Taidan ettiä jonku kaverin jonka kanssa voidaan ostaa kuukausittain parilla kympillä ylläriboksit toisillemme :D

    En jotenkin tykkää tästä ilmaisnäytteiden jakamisesta boksissa. Yks on ihan ok, mut puoli boksia on vähän blaah. Tuosta detox biosta ei ole edes yhteen käyttökertaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :DD Täytyy toivoa parasta ja pelätä pahinta! Jos he kerran hintaakin nostavat niin kovasti, niin kyllä sisällönkin täytyy olla parempaa. Toi on muuten tosi kiva idea, että tekee itse kaverin kanssa ylläriboksin! :)
      Oon ihan samaa mieltä, noita ilmaisnäytteitä ei mun mielestä voi laskea edes boskin arvoon mukaan. Matkakoot on ihan jees, mutta nuo super pienet näytteet täysin turhia.

      Poista
  4. Mä tilasin itelleni synttärilahjaks ens kuun boxin, kun sai vielä vanhalla hinnalla ja saan kans sen 60p täyteen et voin tilata toisenkin sitten. Kovasti jo jännittää ne täyskokoset jutut ja pelkään tietysti pahinta :D Noi ilmaisnäytteet on niin nähty olikohan se lokakuun boxissa? Sen jälkeen loppui vakitilaaminen, kun ne pistehyvitykset oli niin naurettavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sitä haluaisi vielä uskoa ja toivoa parasta :D Betten alku on ollut ihan hyvä, verrattuna niihin Livboxin viimemetreihin, se lokakuu oli ihan naurettava floppi.

      Poista
  5. Mistä vetoa, että kesäkuun boksissa on Lumenen kynsilakka, hammastahna, joku marketin muutaman euron after sun -voide, dödö ja rakkolaastareita :D

    VastaaPoista
  6. Hahah voi ei :DDD Toivottavasti ei sentään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...