lauantai 27. toukokuuta 2017

The best of skincare -haaste

Moikka! Sain jo joskus huhtikuun puolella haasteen Huulipunamania -blogin Idsulta osallistua nyt blogeissa kiertävään The best of skincare -haasteeseen, joka muistaakseni oli Idsun aloittama ja kehittämä haaste. Näitä on aina hauska tehdä ja tykkään itse myös lukea toisten vastauksia, joten tosi mielelläni otan osaa myös tähän, vaikka vastaamiseen onkin mennyt nyt tovi :D. Kiitos siis Idsu haasteesta ja nyt katsotaan mitä kaikkea mun ihonhoitooni kuuluu!


1. Millainen ihotyyppi sinulla on?

- Mun ihoni on aika normaali, talvisin jonkinverran pintakuiva. Aikaisemmin oon aina sanonut, että mulla on kuiva iho, mutta viimeaikoina kosteustasapaino on ollut kohdillaan.

2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi?

- Kylpyhuoneen kaapissa säilyy suurin osa. Vartalovoiteita löytyy myös yöpöydältä, käsirasvoja vähän sieltä sun täältä jne. Myös huulirasvoja täytyy olla joka pöydällä, huoneessa, laukussa ja niin ees päin.


3. Mikä on lempi-ainesosasi ihonhoitotuotteissa?

- Mä olen tosi huono vastaamaan tähän, koska en tunne mitään ainesosia kovin hyvin. Sanotaan nyt vaikka että hyaluronihappo on kiva.

4. Mikä on tuotteistasi se korkealaatuisin ja "luksukselta tuntuva"?

- Varmaankin kaikki Kiehl'sin tuotteet on sellaisia ylellisiä, samoin Dermalogican kuorinta, joka on ihan mun lemppari. Muuten mulla ei kauheasti ole mitään luksus ihonhoitoa.

5. Missä tuotteessa on paras hinta-laatusuhde?

- Tää on vaikee! Sanotaan nyt vaikka Lumenen Sisu -sarja, vaikka se ei ihan edullisimmasta päästä olekaan niin tuotteet tuntuu ihanan ylellisiltä kasvoilla. 


6. Käytätkö mitään välineitä ihonhoidossa?

- Enpä juuri. Mulla on joulukalenterista löytynyt mini foreo luna play, jota olen käyttänyt ehkä kolme kertaa, samoin konjac sienet ja Makeup eraser -liinat on jääneet tosi vähälle käytölle.

7. Nimeä parhaat naamiot!


- Glamglow thirstymud on kestosuosikki, tällä hetkellä tykkään käyttää Lumenen sisu -sarjan naamiota ja LUSHin ihanaa minttuista tuorenaamiota. Myös ne The Body Shopin naamiot on aivan ihania!

8. Paras monitoimituote?

- Kookosöljy, sitä voi käyttää ihan mihin vaan! :D


9. Suosikkimerkkisi ihonhoidossa?

- Kiehl's, Dermalogica ja Lumene taitaa olla ne suosikit. Tosi hyviä tuotteita löytyy myös La Maison du Savon de Marseille -sarjasta, mutta niitä olen käyttänyt vasta vähän aikaa. 

10. Paras tuote näppylöiden hoitoon?

- En osaa tähän sanoa mitään, koska mulla ei juurikaan ole koskaan näppylöitä.



11. Mikä on suosikkivaiheesi ihonhoitorutiinissasi?

-Meikinpuhdistus ja seerumin levitys on ne parhaat kohdat. Se tunne kun kasvot on täysin puhtaat ja raikkaat ja levität jonkun ihanan seerumin kasvoille, ahh.

12. Mitä tuotteita on ihonhoidollisella toivelistallasi?

- Haluaisin kokeilla Sensain ihonhoitotuotteita, ne kun vaikuttavat niin ihanan ylellisiltä ja hemmottelevilta. Myös First aid beauty kiinnostaa ja monet muut ihonhoitobrändit rapakon takaa.


13. Mikä on ollut ihonhoitotuotteissa suurin pettymyksesi?

- Hmm. Mä olin todella pettynyt Mia Höytö silmänympärysvoiteeseen, olisiko ollut Valo tai joku sellainen, se ei vaan toiminut mulla lainkaan. Myös kaikki todella voimmakkaasti epämiellyttävältä tuoksuvat tuotteet on olleet pettymyksiä, koska ne jää aina käyttämättä.


Huh, olipa siinä miettimistä! Mä en nyt lähde erikseen ketään haastamaan, mutta tehkää ihmeessä tämä jos ette vielä ole tehneet, tää oli tosi mielenkiintoista! :) Jos sulla ei ole omaa blogia niin jätä vastauksesi vaikka kommenttiboksiin luettavaksi. 


Mikä on sun suosikki ihonhoitomerkki?

Love, Mari


20 kommenttia:

  1. Monelle tuntuu meikinpuhdistus olevan suosikkivaihe ihohoitorutiineissa, niin mulakin;)
    Mun suosikkimerkki tällä hetkellä on the Ordinary, mutta kaikenlaista muutakin on tietysti repertuaarissa.
    Kivaa, aurinkoista viikonloppua, Mari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kuukauden nyt odotellut mun ensimmäistä The ordinary tilausta, oon kuullut niistä niin paljon hyvää, etten malta odottaa testailua :D Voi olla, että ne kuuluu pian myös mun suosikkeihin! Kiitos paljon, ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista
  2. Miun on kyllä clarins mutta...oon oppinu nykysin laajentaa katsomusta,onneksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ole Clarinsia juurikaan käyttänyt, ihan vaan paria tuotetta, mutta ne on kyllä olleet hyviä aina :) Ehkä pitäisi tutustua brändiin paremminkin.

      Poista
  3. Oon siirtäny tän tekemistä jo pitkään, koska osallistuin yhteen ihonhoitokurssiin ja sen myötä oon alkanut etsimään ihonhoitotuotteissani ihan eri asioita kuin aikaisemmin ja välttelemään tiettyjä juttuja. Sen takia mun ihonhoitotuotteet on vaihtunut paljon tehokkaampiin ja tuotteisiin, jossa on oikeasti hyvät raaka-aineet eikä 80% vettä, muovia, ärsyttäviä aineita, hajusteita, väriaineita ja 50 eri raaka-ainetta, josta oikeasti ehkä viis tekee jotain 😂 Sen takia ootankin vielä hetken tän tekoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kuulostaa todella mielenkiintoiselta projektilta! Innolla odotan, että pääsen lopulta lukemaan sun vastauksia ja kokemuksia, jos vaikka itsekin oppisi siinä samalla jotain :)

      Poista
  4. Mun ihonhoito suosikki on Cliniquen superdefence SPF 20. Se pitää ihon sileänä, tosin raskausaikana jätin sen käytön. Nyt se on ihan päivittäinen juttu. Pitäisi varmaanin tutustua kookosöljynikseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä tutustua tuohon :) Etenkin kesäaikaan kaikki SPF tuotteet on enemmän kuin tervetulleita!

      Poista
  5. Harmi et Valo ei toiminut sulla, se on yksi mun lemppari hellävarainen ja ihanan kosteuttava. :D Tän takia ihonhoidon suositteleminen muille on niin vaikeaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistelinkin, että sä oot siitä tykännyt. Harmittaa itseänikin, että se ei toiminut kun konsepti on niin kiva. En vaan saanut siitä mitään kosteustehoa irti :/

      Poista
  6. Lumene ja Lancome on mun suosikkeja :) Tosin Lancomea raskin ostaa yleensä vain taxfree:sta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on nyt uudistuksen jälkeen tuonut markkinoille tosi hyviä tuotteita :) Lancomella on kanssa ihania, mutta jostain syystä tulee tosi harvoin ostettua.

      Poista
  7. hihii kivaa kun vastasit tähän! Mä en myöskään löytänyt Valosta mitään ihmeellistä, mun mielestä aika perus sy-voide.
    Lumenen Sisu-sarja on kyllä myös mun lemppareita, varsinkin se seerumi joka tuoksuu ihan metsälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos vaan haasteesta! :D Oi ja joo, se sisu seerumi on ihana ihana ihana, tykkään myös siitä öljystä tosi paljon ;)

      Poista
  8. Ai hitsi tähän en ookkaan vielä vastannut, pitää että ottaa työn alle kun näitä on niin kiva lukea! Tota Glamglown Thirstymudia ois ihana kokeilla, se ei oo vielä päätynyt testiin!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä, tätä oli kiva tehdäkin :D Thirstymud on ehdottomasti kokeilun arvoinen, käy hakemassa vaikka testeri kokeiluun :)

      Poista
  9. Oma lemppari on ehdottomasti Madaran mutanaamio ja Mia Höytön kosteusvoide. :) Mä oon sellanen naamioiden ja voiteiden suurkuluttaja kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaralla onkin aivan ihania tuotteita ja naamiot nyt on vaan aina parhautta, mä oon kanssa naamioiden suurkuluttaja :D

      Poista
  10. Mulla on tää haaste mielessä muhimassa, katsotaan saanko jossain vaiheessa sieltä uloskin asti tulemaan xD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...