torstai 25. toukokuuta 2017

Toukokuun Lookfantastic beautybox

Heippa kaikki ja oikein rentouttavaa helatorstaita! Arkivapaa keskellä viikkoa tuntuu aika luksukselta, joten nauttikaa ihmeessä, jos te saatte kanssa viettää tänään vapaapäivää. Tänään me päästään kurkistelemaan toukokuun Lookfantastic beautyboxiin, joka tuli mulle jo jokin aika sitten. Toukokuun teemana on get the glow ja laatikko on aivan ihana jälleen kerran! Kurkataanpa sitten mitä ihania glow tuotteita laatikosta paljastui :).




Ensimmäisenä laatikosta löytyi System professional luxeoil eli hiusöljy kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tämän 30ml pullon myyntihinta on 18,95€ tuolla lf:n verkkokaupassa. Tuote sisältää argan-, manteli- ja jojobaöljyä ja sitä voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Mulla on aika paljon hiusöljyjä jonossa, mutta tämä vaikuttaa aika mielenkiintoiselta tuotteelta, eli saatan tän korkata seuraavaksi.


Seuraavaksi laatikosta paljastui James Readin tan mist eli rusketussuihke. Tämä oli tosi mielenkiintoinen tuote, koska en ole ikinä kokeillut mitään vastaavaa. Tuotetta suihkutellaan puhtaille kasvoille ja sen pitäisi ruskettaa asteittain, eli jokainen voi itse päättää sopivan lopputuloksen. Olen tätä muistanut suihkia vasta pari kertaa, mutta mielenkiinnolla jatkan kokeilua! Tämä sopii muuten myös meikin alle! James Read -tuotteita saa nyt ostettua myös kotimaisesta tanstore.fi -verkkokaupasta.


Seuraava mielenkiintoinen tuote oli Real Chemistryn kolmen minuutin kuorinta. Tämän pitäisi poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja jättää iho kirkkaaksi ja terveen näköiseksi. Kyseessä on myös melko arvokas tuote, joten täytyy toivoa, että en rakastu tähän :D. 7ml näytteestä riittää varmaan ainakin pariin kokeiluun, joten saa nähdä. 


Boksin ainoa meikkituote oli mellow:n baked eyeshadow sävyssä Peach. Tämä on todella kaunis, hieman satiininen vaalea luomiväri. Koostumukseltaan todella pehmeä ja pigmenttiä lähti ihan hurjasti, olin tosi positiivisesti yllättynyt. Tämä toimii varmasti loistavasti mm. sisänurkan ja kulmaluun korostuksissa. Hinta ei myöskään ole paha, joten voisin hankkia myös vähän lisää sävyjä.


NuFace prep-n-glow liinat lupaavat puhdistaa meikin, kosteuttaa ihoa ja myös kuoria kasvojen ihoa. Tämä on kaksipuolinen liina, jonka toisella puolella puhdistetaan ja toisella kuoritaan. Todella kiinnostavan kuuloinen tuote ja käytän tämän yhden näyteliinan varmaan heti tänään. Nämä ovat hieman arvokkaampia kuin perus marketista saatavat puhdistusliinat, mutta jos tämä tuntuu todella hyvältä ja tehokkaalta, ei hintakaan ole sentään NIIN korkea. 


Tässä onkin sitten ehkä koko boksin erikoisin tuote. Mulla kesti pitkään tajuta mikä tämä edes on, asia selvisi vasta pussin avaamalla. Sisältä löytyi pieni pörröinen yhden sormen microkuitujuttu, jolla on siis tarkoitus puhdistaa ja korjailla meikkiä. Toimii samaan tapaan kuin ne Makeup eraser -liinat, mutta tämä on tosiaan ommeltu sormen muotoon ja sisälle saa sitten työnnettyä etusormen, jolloin tällä pääsee kätevästi vaikka silmien alle. En tiedä onko tälle lopulta niin kauheasti käyttöä, mutta hauska idea!


Viimeisenä laatikosta paljastui vielä vartalokuorinta Scrub Lovelta. Täysikokoinen pussi sisältää 200g ja tässä mun pussissa 100g, joka sekin riittää varmasti ainakin pariin kertaan, riippuu kuinka runsaalla kädellä tätä levittää :D. Tuoksu kuulostaa ihanalta, kookos ja karpalo yhdistelmä ei voi olla huono! Tämä sisältää muuten täysin luonnonmukaisia raaka-aineita, kuten karpalo- ja kookosöljyä, kookoshiutaleita ja E-vitamiinia.

Miltä toukokuun boksi näytti? :)

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Toi kallis kasvokuorinta ja kookos-karpalo vartalokuorinta kuullosti super kivoilta! Kuinka niin tykkään kuorinnoista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaikuttaa molemmat tosi kivoilta ja kiva päästä kokeilemaan uusia brändejä :)

      Poista
  2. Glow on aina hyvä teema boksille! Ja nyt on oikeesti erikoisia ja kiinnostavia tuotteita mitä itellä ei tulisi ostettua muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on, jos multa kysytään niin sitä ei voi olla liikaa :D

      Poista
  3. Kivoja tuotteita merkeiltä, joista suurimmasta osasta en ole kuullutkaan. Pitää varmaan ruveta harkitsemaan jonkin tällaisen boxin tilaamista, niin saa todennäköisimmin kokeiluun ihan uusia tuotemerkkejä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä boksit on just siitä kivoja, että saa kokeilla tuotteita, joita muuten ei tulisi hankkineeksi :)

      Poista
  4. Luomiväri kuulostaa hyvälle ja sävy on varmasti täydellinen ruskettuneille kasvoille.

    VastaaPoista
  5. Ihania tuotteita, vartalokuorinta ja hiusöljy kiinnosti itteeni eniten :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa, kaikki jää omaan käyttöön :)

      Poista
  6. Musta tää oli hieman pliisu. Toi kuorinta oli ainoa kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin yllättävän tyytyväinen kaikkiin, kerrankin jäi kaikki omaan käyttöön/kokeiluun :D

      Poista
  7. Ihan vieraita tuotteita kaikki, mutta toi kasvoja ruskettava suihke kuulosti mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa tosi kivalta näin muutaman kokeilun perusteella ja nyt mua alkoi kiinnostaa kovasti brändin muutkin tuotteet :)

      Poista
  8. Ihan kiva boxi tässä kuussa, erityisesti hiusöljyä innolla kokeilen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa, paljon kaikkea erikoista kokeiltavaa :)

      Poista
  9. Näyttää kivalta boxilta ja monipuolisilta tuotteilta :) Tuo eyeshadow kiinnostaisi itseänikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aivan ihana, todella pigmenttinen ja pehmeä. Harvoin sitä saa noin hyvää laatua noin pienellä hinnalla :)

      Poista
  10. Kuorinta ois ihana! Muutenkin kivalta vaikuttavat kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se odottelee jotain erityistä hemmotteluhetkeä, koska odotukset tuolle tuoksulle on korkealla :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...