perjantai 19. toukokuuta 2017

BUXOM vihdoin Suomessa!

Ootteko kuulleet, BUXOM on tullut Suomeen! Kyllä vaan, tämä Youtubesta ainakin mulle tutuksi tullut meikkibrändi on vihdoin rantautunut Suomeen Kicks myymälöihin. Ihanaa, että nämä brändit alkaa pikkuhiljaa laajentaa tännekin. Buxom on tuttu itse koottavista luomiväripaleteista, huulikiilloista ja nestemäisistä huulipunista, ainakin. Törmäsin näihin sattumalta huhtikuun lopun Helsingin reissulla kun kävin Kicksissä pyörähtämässä. Silloin ei ainakaan Kampin Kicksissä ollut edes mitään ständiä näille, vaan kaikki tuotteet oli kasassa hyllyn reunalla, mutta eiköhän nyt löydy jo hienot ständit ja hintatiedot ja kaikki. 


Luomiväriaddiktina mun oli pakko päästä kokeilemaan näitä! Mitään testereitä ei vielä ollut, joten summanmutikassa kaivelin laatikosta kivan näköisiä sävyjä ja asettelin niitä vierekkäin yrittäen koota kivaa palettia. Päädyin kuuteen neutraalinsävyiseen nappiin, koska niitä tarvii aina ja neutraaleista on helppo aloittaa brändiin tutustuminen. 


Tyhjä paletti myydään erikseen ja siihen mahtuu kuusi luomiväriä. Materiaaliltaan tämä on sellaista kovan tuntuista muovia ja kansi on koristeltu käärmeennahkakuvioin ja BUXOM logolla. Todella näppärän kokoinen matkustuspaletti ja sävyjä on helppo vaihdella aina tarpeen mukaan. Kannen alta löytyy myös peili ja palettiin kuului pieni sivellin.Luomivärit napautetaan paikoilleen tuohon liukuhihnalle, joka sitten työnnetään takaisin koloonsa, jolloin kaikki sävyt pysyvät hyvin paikoillaan eikä tarvitse murehtia niiden tippumista tai liikkumista. 


Mun valitsemat sävyt oli tosiaan kaikki melko luonnollisia ja vaaleita, mutta pystyn tekemään silmämeikin käyttämällä vain tätä palettia, mikä on aina tärkeetä etenkin juuri reissun päällä. Otin mukaan pääasiassa mattasävyjä, mutta myös pari hohtavampaa. Kaikki sävyt on pigmenttisiä, osa enemmän ja osa vähemmän. Mattasävyt käyttäytyivät todella hyvin luomilla, ne häivyttyi helposti eivätkä juurikaan varisseen poskille. Gold status on upea kulta, mutta ei aivan niin metallinen kuin olisin toivonut. Nämä on kaikki melko puuterisia, eli kun siveltimen dippaa sävyyn, se pöllähtää hieman, mutta ei mitenkään pahasti.


Onko BUXOM teille tuttu brändi? 

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi tosi paljon tuollainen paletti, mutta en ole pystynyt perustelemaan itselleni uusien luomivärien ostamista, ja nämä ei olleet halvimmasta päästä. Sävyt oli tosi kivoja etenkin just nuden ja ruskean ystäville:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kyllä ollut myöskään mitään tarvetta näille, mutta uusi brändi houkutteli :D Eivät olleet tosiaan ihan halvimmasta päästä, mutta edullisia vaikka MACin luomiväreihin verrattuna.

   Poista
 2. Olen sen verran kuullut/lukenut hehkutusta Buxomin huulikiilloista ja ripsiväristä, että tekis mieli kokeilla niitä joskus! Tuo itse koottava paletti on aika kätevän mallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy se kaikkien kehuma White Russian huulikiilto ja on se kyllä tosi kiva! :)

   Poista
 3. Buxom on tuttu mullekin vain YouTubesta. Uusien luomivärien ostaminen on mulla tällä hetkellä pannassa, mutta hetkethän menee äkkiä ja sitten voi taas hommata lisää luomivärejä;)
  Kiva, että uusia merkkejä alkaa vähitellen tulla lisää tännekin pallonpuoliskolle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, hetki on ihan vaan hetki :D Kicksiin on tullut nyt tosi paljon kivoja brändejä, ihanaa, että saadaan tänne meillekin tosiaan noita vähän uudempia ja erilaisempia brändejä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...