tiistai 30. toukokuuta 2017

ColourPop x Sonya Esman

Tervehdys kaikille! Tänään päästään taas tutustumaan uuteen ColourPop kokoelmaan, näitä kun tuntuu putkahtelevan uusia joka viikko :). Toukokuun alkupuolella julkaistiin uusi yhteistyökokoelma Sonya Esmanin kanssa ja kokoelma vaikutti niin kiinnostavalta, että päädyin tilaamaan itselleni kaikki tuotteet. Sonya Esman ei sanonut mulle nimenä mitään, mutta pikainen googlettelu kertoi hänen olevan venäläissyntyinen some-vaikuttaja, joka on kasvanut Torontossa ja asuu nykyisin New Yorkissa. Sonyan some kanavilla on satoja tuhansia seuraajia, Instagramissa lähes kaksi miljoonaa ja hän on tuttu myös Victoria's Secret lähettiläänä. Kokoelman tuotteet ovat edelleen myynnissä ja löydät ne täältä.


Kokoelmaan kuului kolme tuotetta, neljän sävyn luomiväripaletti, poskipuna-highlighter duo ja neljän huulipunan ja huuliprimerin setti. Kaikki pakkaukset on simppelin tyylikkäitä valkomustia, kannessa Sonyan nimikirjoitus ja tuotteen nimi. Tässä kohtaa voin jo sanoa, että mua harmitti, ettei varsinaisissa paleteissa lue mitään, eli sävyjen nimet ja palettien nimet on vaan noissa pahvipakkauksissa. Luomivärien sävyjen nimet löytyy myös pannujen pohjasta, mutta poskipunan ja highlighterin nimeä ei lue missään muualla.



Luomiväripalettiin kuuluu neljä melko neutraalia sävyä, kaikki hyvin käyttökelpoisia. Mukana on vaaleanruskea mattainen häivytyssävy, satiininen vaalean ruskea, mattainen tummempi suklaanruskea ja kaunis metallinen punertava kupari. Todella kiva arkipaletti, jolla kuitenkin saa tehtyä myös vähän näyttävämmän lookin tuon upean kuparisen sävyn avulla. Laadultaan nämä ColourPopin uudet luomivärit on ihan huippuja, olen näitä hehkuttanut täällä blogissakin monet kerrat. Paletilla on hintaa 18 dollaria ja yksittäisillä sävyillä viisi dollaria, eli paletin ostamalla säästää hieman. 




Super shock cheek paletti on myös todella neutraali sävymaailmaltaan. Poskipuna on upea, hieman persikkainen sävy, joka sopii melkein meikkiin kuin meikkiin, täydellinen kesään! Korostuspuuteri on myös nätti, vaalealle iholle varmasti tosi kaunis. Näiden koostumus on tosi jännä, sellainen voidemainen ja pehmeä, kun sormella painaa kuopan se palautuu heti takaisin. Paletissa näitä kuvaillaankin "bouncy blush ja bouncy highlighter". Tällä paletilla on hintaa 16 dollaria, eli 8 dollaria per sävy, mikä on sama kuin ColourPopin perinteiset super shock cheek tuotteet.



Kokoelmaan kuului myös setillinen minikokoisia huulipunia. Nämä mini multi stix -punat ovat teräväkärkisiä, eli niillä on helppoa rajata huulet ja sen jälkeen täyttää ne. Tuotetta rullataan ylös, eli ei tarvitse teroittaa. Sävyt on kaikki hyvin neutraaleja, kolme eri sävyistä nudea ja yksi punainen. Mukana on myös huuliprimeri, joka mulla oli jo ennestään täysikokoisena. Nämä oli kaikki koostumukseltaan mattaisia ja pysyvät huulilla todella hyvin.




Onko Sonya Esman teille tuttu? Miltä kokoelma vaikutti?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Sonya Esman ei ole tuttu, mutta collab-juttuja tuntuu olevan todella paljon erinäisten some-vaikuttajien kanssa, niinpä pikkuhiljaa niitä alkaa varmaan itsekin tunnistaa;)
    Huulipunakynät ovat kivoja ja luomiväreistä kuparinen Moscow Sunrise -sävy pisti heti silmään, ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ColourPop etenkin tuntuu panostavan hirveästi some-vaikuttajiin ja uutta collabia tulee jatkuvasti, tämänkin jälkeen on jo tullut uusi kokoelma Sarahii:n kanssa :) Huomisessa meikki-keskiviikko postauksessa nähdään muuten näitä ihan käytössä ja mm. juuri tuo Moscow sunrise ;)

      Poista
  2. Mäkään en ollut neidosta kuullut mutta voi penteles, miksi en tilannut tuota poskipuna-korostuspalettia? Sävyt näyttää tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun mielestä tän kokoelman helmi, molemmat sävyt tosi kauniita ja käyttökelpoisia :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin on, yksi mun lemppareista näistä uusista CP paleteista :)

      Poista
  4. Hih, miten mä näen silmissäni noissa sävyissä Frendit ja ensimmäiset kaudet. Tulee 90-luku tunnelma tuosta väripaletista. Tai ehkä mulle tulee nyt kaikesta vähän sama fiilis.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, jostain niitä mielleyhtymiä vaan kumpuaa :D

      Poista
  5. Ei ole nimi tuttu, mutta tuotteet näyttää kivoilta :) Ja nää neutraalit sävyt sopis hyvin mulle. Pakkauksistakin tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on tosi kivoja, sopii hyvin arkeen kun on niin neutraalit sävyt :)

      Poista
  6. Tuo kasvopaletti kiehtoisi minuakin. Tuotteet eivät ole tuttuja, mutta mieluusti itsekin testailen uusia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä tutustua, muutenkin ColourPopin tuotteet in ihan huippuja! :)

      Poista
  7. Todella ihania sävyjä, täydellisiä kesään! :)

    VastaaPoista
  8. Siis noi multi stixit on kai sellasia joita voi käyttää myös poskilla ja siitä nimi multi? Oisin kovasti halunnu kaks niistä mutta enpä sit lähteny tilaileen kun kaks muuta ois jääny käyttämättä :'D Gemini by night kyllä kiehtoo edelleenkin, ehkä se pitäis laittaa tulemaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä? :D Mä ihmettelinkin et mikä ihmeen multi stix.. ei kyllä tulis mieleen noita poskille levittää, on kuitenkin sen verran teräväkärkisiä ja tosi mattaisia. Täytyy kokeilla kuitenkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...