sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Artistry Modern Icon Collection

Heippa kaikille ja hauskaa sunnuntaita! Sain jokin aika sitten testiin pari tuotetta Artistry:n kevään 2017 kokoelmasta ja tänään pääsen vihdoin puhumaan näistä myös teille. Artistry oli mulle ennestään kohtalaisen vieras brändi. Olin kyllä kuullut tästä nimeltä ja nähnyt muutamia kuvia siellä täällä, mutta mitään sen enempää en näistä tiennyt. Kun mulle tarjoutui tilaisuus tutustua brändiin ja sen tuotteisiin paremmin, olin tietysti heti innoissani mukana. Artistry kuuluu Amway perheeseen ja brändin tuotteita myyvät vain suoramyyjät ympäri maailmaa. Näitä ei siis löydä Sokoksen tai Stockmannin hyllyiltä, mutta tuotteita voi myös tilata Amwayn verkkokaupasta täältä


Artistry Spring 2017 limited edition modern icon collection tuli myyntiin jo tammikuussa ja tuotteita myydään niin kauan kuin varastoa riittää. Kokoelma on saanut innoituksensa 80 -luvun kauneustrendeistä ja se sisältää Artistry signature color Lip shine -huulikiillon, Highlighting tint -korostustuotteen, Shimmer powder eye duon ja Brow kitin. Minä sain testiin tuon kulmaväri setin ja Shimmer powder eye duon. Artistryn tuotteiden pakkaukset ovat ulkoisesti hyvin tyylikkäitä. Mustat pahvipakkaukset on koristeltu Artistryn logolla ja kultaisin yksityiskohdin.

Artistryn tuotteista voit lukea lisää täältä.




Artistry Signature Color Brow kit: 42,62€

Kulmien muotoilu on ollut trendinä jo pitkään ja vaikka trendikkäiden kulmien muoto vaihtelee, ei kulmien meikkaaminen tule loppumaan varmaan koskaan. Kulmat viimeistelee meikkilookin ja saa ilmeen näyttämään heti ehostetummalta ja siistimmältä. Artistryn Brow kit on suunniteltu sopimaan lähes kaikille ja se onkin täydellinen tuote myös matkustukseen. Pienestä kompaktista paletista löytyy kaksi kulmaväriä, vaalea taupe ja tummempi espresso, sekä kulmavaha. Paletin alta paljastuu pieni salalokero, josta löytyy kulmasivellin, kulmaharja ja pienet pinsetit eli kaikki mitä tarvitset kulmien muotoiluun. Itse tykkään pääasiassa käyttää kunnon siveltimiä kun kotona meikkaan, mutta reissuilla tämä setti olisi todella kätevä. Olenkin kokeillut käyttää tätä vain mukana tulleilla välineillä ja kulmien muotoilu onnistui hyvin myös tuolla pienellä siveltimellä. 

Kyseessä on melko arvokas kulmapaletti, mutta itse olen ollut tyytyväinen tämän käyttäytymiseen. Kulmavärit eivät varise poskille kulmia muotoillessa, vaan ne pysyvät hyvin paikoillaan kiinni kulmakarvoissa. Sävyt häivyttyvät helposti ja vaivattomasti ja antavat kulmille luonnollisen ilmeen. Kulmavaha on myös kätevä viimeistelemään kulmalookin, se kiinnittää karvat paikoilleen ja antaa vielä hieman sävyä. Paletin kannen alta löytyy myös pieni peili, siitä plussaa. Itse pakkaus tuntuu hieman heppoiselta, paletti on kovaa mustaa muovia ja kansi on jämäkkä. Kuitenkin alta paljastuva vetolaatikko tuntuu jotenkin huteralta ja häälyvältä, mikä vaikuttaa koko pakkaukseen tietenkin. Mitään muuta negatiivista sanottavaa en tästä keksi, pakkausta lukuunottamatta olen ollut todella tyytyväinen itse tuotteeseen.




Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo: 55,59€

Tämä Shimmer powder eye duo herätti mielenkiintoni heti ensisilmäyksellä. Hohtava irtopuuteri sisältää valoa heijastavan sekoituksen murskattuja helmiä, kuulostaa aika ylelliseltä eikö? Pakkauksen mukana tulee kaksi eri sävyä ja näitä settivaihtoehtoja on kahta erilaista. Omani on sävyssä Subtle Chic ja siihen kuuluu Golden pearl ja Gleaming peach. Ensisilmäyksellä nämä näyttivät ihan vaan irtopigmentiltä, shimmeriseltä sellaiselta. Pakkaus on näissä kuitenkin todella toimiva ja erikoinen mistä annan näille ison plussan. Kannen kun kiertää irti, löytyy sen alta sivellin, jolla tuotetta saa levitettyä vaikka suoraan silmiin. 

Näistä mun suosikiksi nousi tuo upea persikkainen ruusukultainen sävy Gleaming peach, se on ihan uskomattoman kaunis. Myös Golden pearl on kaunis ja toimii mun mielestä erittäin hyvin silmien sisänurkan ja kulmaluun korostamiseen. Olen käyttänyt Golden pearl sävyä myös kasvoilla highlighterina ja se toimii siinäkin tarkoituksessa erinomaisesti. Todella monikäyttöisiä tuotteita siis! Olen toistaiseksi käyttänyt näitä vaan kuivana, olisi kyllä jännää nähdä miten nämä käyttäytyvät myös kosteina. Pelkäsin, että nämä varisevat poskille levittäessä, mutta se pelko oli turha. Väri tarttuu siveltimeen melko napakasti ja siveltimestä luomeen, en saanut juuri lainkaan väriä tippumaan, vaikka nämä sisältävät sellaista hyvin pientä "glitteriäkin". 

Kaikenkaikkiaan nämä tuotteet olivat positiivinen yllätys ja mun mielenkiintoni Artistryn tuotteisiin nousi entisestään. Ensi viikon meikki-keskiviikossa nähtävässä meikissä nähdään nämä molemmat tuotteet ihan tositoimissa!

Onko Amway ja Artistry sinulle tuttu?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteinä

13 kommenttia:

  1. Musta on mielenkiintoista lukea näitä, sillä usein näistä saa ideoita silloin, kun pitäisi ostaa jotain uutta meikkipussiin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kanssa parasta lukea toisten suosituksia ja vinkkejä toimivista (ja myös niistä huonoista) tuotteista :)

      Poista
  2. Vuosia sitten sain kutsun tutun tuttavan luo viettämään iltaa, mikä paljastui Amwayn myyntitilaisuudeksi. Tunnelma oli todella ahdistava, aivan kuin olisin astellut jonkinlaisen kultin kokoukseen. Opiskelijana minulla ei ollut varaa törkyhintaisiin tuotteisiin, mutta ostin Artistryn huulipunan päästäkseni lähtemään nopeammin. Viimeisiin hetkiin asti tuttava yritti silmät kiiluen värvätä minua tilaamaan suuria määriä, myyjäksi ja johonkin "motivaatioseminaariin". Itse huulipuna oli ihan hyvä, mutta en halua tukea yhtiötä, jonka tapa myydä on ahdistava. Huijauksen makua. En ole tavannut tuttavan tuttavaa tapauksen jälkeen, mutta voittoa hän ei kuulemma koskaan tehnyt. Kaikki Amway-toiminta maksaa suuria summia rahaa myyjille. Vältän nykyään myös kaikenlaisia kynttilä- ja muovikippokutsuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, todella ikävää tuollainen! Mä en itse tykkää yhtään noista kotimyyntitilaisuuksista, oli kyseessä sitten kulhot, kynttilät tai meikit. Harmi, että huonot kokemukset noista tilaisuuksista vaikuttaa aina myös mielipiteisiin itse tuotteista ja yrityksestä :/ Mä en ole kokenut tai kuullut itse mitään Amwayn kotimyynnistä nykyään, joten en osaa ottaa siihen kantaa, toivottavasti ovat kuitenkin hieman muuttaneet taktiikkaa noista ajoista!

      Poista
  3. Tuotteet näyttää hyviltä ja ovat varmaan laadukkaita, mutta minäkin vierastan kotimyyntitilaisuuksia. Ne ovat järjestään tyrkytystilaisuuksia ja tuotteet ylihintaisia olkoonkin miten laadukkaita tahansa. Artistrystä/Amwaystä ei ole kokemusta, mutta parista muusta vastaavasta firmasta kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kuullut näistä kotimyyntijutuista mitään, mutta en itse kyllä niissä perinteisissä partylite ja tupperi kutsuissa viihdy myöskään. Se on kyllä kurja jos hyville tuotteille tulee huono maine tuollaisen takia :/. Näitä onneksi pystyi tilaamaan myös verkon kautta ilman tyrkyttäviä jälleenmyyjiä, ainakin näin ymmärsin.

      Poista
  4. Ihan uusia tuttavuuksia minulle! Näyttävät kyllä laadukkailta ja hyviltä :) Nuo eye duot näyttää sellaisilta, joita voisin itsekin testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eye dot yllättivät mut todella, aivan ihanan hehkuvia hempeitä sävyjä, jotka toimii kauniisti kasvoilla ja luomilla :)

      Poista
  5. Tuo Gleaming peach on varmaan tosi upea kesämeikin kanssa.. Tuota, ruskettunut iho ja persikan väristä huulipunaa.. ja silloin pitää ehdottomasti tuoksua vähän kookokselle. Kiitos inspiraatiosta! Tulisipa jo kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, joo!! Tulisipa kesä pian, mun pitää päästä toteuttamaan tämä sun inspiroima lookki :)

      Poista
  6. Hei tosi mielenkiintoista lukea tällaisesta - en ikinä ollut kuullukaan näistä :)

    VastaaPoista
  7. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja niissä on täysi tyytyväisyys takuu. Varmasti Amwayn piiriinkin kuuluu tuota kotimyyntiä, vaikka ei todellakaan ole tarkoituksen mukaista.

    Toiminta perustuu verkkokauppaan, jota voi käyttää monella tavalla.
    1. jos haluat itse rekisteröityä, kerrot siitä jollekin mukana olevalle, joka auttaa rekisteröitymään. Silloin voit tilata tuotteita itse omasta verkkokaupastasi.

    2. Jos haluat ostaa tuotteita voit tulla jonkun rekisteröityneen asiakkaaksi ja laittaa tilauksesi hänelle Amwayn sivujen kautta.

    Kotitilaisuuksien tarkoitus ei ole myynti, vaan tarkoitus on kertoa liiketoimintamallista tai esittellä tuotteita. Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä outi.lehtela@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...