maanantai 22. toukokuuta 2017

TOP3 Poskipunat

Tänään ollaan jälleen mun TOP3 suosikkien parissa, kun vuoroon pääsee ne parhaat poskipunat. Jos et ole aikaisemmin näitä seuraillut, niin olen nyt jonkin aikaa julkaissut aina parin viikon välein maanantaisin TOP3 postauksen, jossa käyn kategorioittain läpi mun suosikki tuotteita. Tähän mennessä ollaan nähty ainakin meikkivoiteet, puuterit ja aurinkopuuterit. Kaikki TOP3 postaukset löydät top3 tunnisteen alta.


Poskipunien valinta oli yllättäen taas tosi vaikeaa, koska mä rakastan myös poskipunia ja suosikkeja löytyy tosi monia. Kolmen parhaan valinta ei siis ollut mikään ihan hetken homma. Yllättävää mulle itselleni oli se, että mun entinen holy grail poskipuna eli NARSin Orgasm ei päässyt tälle listalle mukaan enää lainkaan. Jossain vaiheessa olen vaan lakannut käyttämästä sitä ja nämä muut on menneet sen edelle.


Too Faced Love Flush Blush - How deep is your love?

Too Facedin Love flush -poskipunat on toss kivoja ja tämä yksilö on ihan hyvästä syystä mukana mun top kolmosessa. Tässä on todella kaunis sävy, pinkein näistä kolmesta ja näyttää kasvoilla ihanan tyttömäiseltä. Koostumus ja pigmentti on kohdillaan ja nämä ovat myös todella pitkäkestoisia, Too Faced lupaa näille 16 tuntia käyttöaikaa. Sitä en voi varmistaa, koska ei mulla ole meikit naamalla ikinä niin pitkään, mutta kyllä tämä kestää hyvin ainakin koko päivän.



Sigman poskipuna yllätti mut täysin, en olisi uskonut, että tuun tykkäämään tästä niin paljon. Tässä poskipunassa on ihan kaikki kohdillaan! Sävy on todella neutraali, mutta kaunis ja sopii varmasti hyvin monelle ihonsävylle ja erityylisiin meikkeihin. Mattainen lopputulos ei näytä mitenkään kuivalta tai puuteriselta kasvoilla, vaan todella luonnolliselta. Tämä tuntuu silkkisen pehmeältä ja levittyy kasvoille erittäin tasaisesti ja kauniisti.



Kulttituote, josta lähes jokainen on varmasti kuullut edes jossain. Luminoso on kaunein persikkainen heleä poskipuna, johon koskaan olen törmännyt ja tämä on varmasti se Orgasm poskipunan syrjäyttäjä. Tässä on erinomainen pigmentti, kaunis hehku ja sävy on UPEA etenkin keväällä ja kesällä. Ihana!


Mikä on sun suosikki poskipuna?

Love, Mari

*Postaus sisältää affiliate linkkejä


12 kommenttia:

  1. Niin kuin totesit kivoja poskipunia on valtava määrä, joten suosikkien nimeäminen on aika vaikeaa. Jos pitää jotain heittää niin, ykkössuosikkejani ovat aika kauan olleet Jordanan Rose Silk ja Tawny Beige, sekä uudempana Essence Berry me up! Mutta muitakin hyviä ja mieluisia on iso jono...
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Jordanan meikkejä koskaan kokeillut, mutta aina välillä niistä kuulee! Täytyykin tutkia mistä niitä saisi hankittua :)

      Poista
  2. Luminoso on ehdottomasti yksi omistakin suosikeistani :)

    VastaaPoista
  3. Milani on hankintalistalla se on vaan niin upea!

    VastaaPoista
  4. Ihania poskipunia. <3 Oma suosikkini vaihtelee. Tällä hetkellä se on Urban Decayn Afterglow-poskipuna sävyssä Fetish.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tällä hetkellä olekaan yhtään UD:n poskipunaa, kun menin myymään ainoan, koska se oli liian pinkki mun makuuni. Koostumuksesta tykkäsin kuitenkin paljon!

      Poista
  5. Luminoso kuuluu munkin suosikkeihin :) Nyt olen tykännyt paljon käyttää myös essencen Satin-poskipunia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essenceltä löytyy kanssa tosi kivoja poskipunia, ne satin touch punat on hintaisikseen ihan huippuja! :)

      Poista
  6. Too Facen poskipunien akkaukset on ihania! Mulla on pöytälaatikossa saman sarjan I will always love you -sävy odottamassa käyttöä. En ole vielä kehdannut kajota siihen, koska se on niin nätti ja koska mulla on nyt jo niin monta poskipunaa avattuna. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi kauniita, kyllä muakin vähän harmittaa, että se söpö kuvio kuluu pois :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...