keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Rose gold

Heippa vaan! Tänään ollaan taas tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa ja vuoroon pääsee melko neutraali vaaleanpunaisen ja ruusukullan sävyinen meikki. Tässäkin lookissa on käytetty paljon uusia meikkejä, joista osan olen teille esitellyt jo ja loput nähdäänkin sitten huomisessa postauksessa, joten pysykäähän kuulolla. Tässä lookissa ei ollut mitään punaista lankaa, vaan halusin vaan testailla uusia tuotteita ja tällä kertaa lopputulos jäi jotenkin "vaisuksi". Näistä tuotteista löytyi kuitenkin uusia suosikkeja ja muuten vaan kiinnostavia juttuja, joten katsotaanpa tarkemmin mitä mun kasvoilta oikein löytyi!


Meikkipohjaan käytin Smashboxin photo finish primeria ja tarten Rainforest of the sea -meikkivoidetta. Tämä yhdistelmä toimi jotenkin todella hyvin ja mun fiilikset tuosta meikkivoiteesta muuttuivat tän myötä täysin. Mun ensivaikutelmahan tuosta oli melko suuri pettymys, sillä meikkivoide ei pysynyt mun kasvoilla kuin jokusen tunnin. Tällä kertaa tämä pysyi nättinä koko päivän, yhdeksän tuntia joten ei valittamista! 


Kasvoilta löytyy myös paria uutta puuteria. Ostin kokeiluun pienen pakkauksen Laura mercierin kehuttua secret brightening puuteria, jolla olen kiinnittänyt peiteaineen silmien alla. Sen olisi tarkoitus olla kirkastava puuteri, mitäs te sanotte? Toinen uusi puuteri on koko kasvoilla käyttämäni MACin Next to nothing puuteri, johon olen nyt täysin rakastunut. Se on hyvin kevyt, mutta kiinnittää meikin hyvin ja antaa kasvoille kauniin heleän lopputuloksen. Jos olet mattalookin ystävä, ei tuo puuteri taida olla sinulle, mutta mä tykästyin ihan todella.


Korostuksiin käytin uutta JOUER highlighteria sävyssä Rose gold, joka on osa tämän kevään rose gold kokoelmaa. JOUER korostuspuuterit on kiinnostaneet mua pitkän aikaa ja nyt vihdoin päätin tehdä tilauksen Cult beautyyn. Jossain vaiheessa täytyy vielä hankkia se kaikkien hehkuttama Citrine sävy. Rose goldin päälle poskipäiden korkeimpiin kohtiin levitin myös hieman Artistryn uutta shimmer powderia, josta puhuttiin muutama päivä sitten. Sitä löytyy myös silmän sisänurkista ja kulmaluulta hieman, vaaleampaa sävyä siis. 


Silmämeikkiin käytin myöskin JOUERia, nimittäin Springtime in Paris palettia. Liikkuvalle luomelle levitin Artistryn ruusukultaista/vaaleanpunaista shimmer puuteria eli sitä duon toista ihanuutta. Jälkikäteen katsottuna tää meikki olisi kaivannut jotain vähän lisää, kenties rajauksen tai isot ripset tai jotain. 

Huulilta löytyy JOER lip creme ja lip topper sävyssä Rose gold myöskin, eli kuuluvat samaan kokoelmaan edellisten kanssa. Nämä oli mun ekat JOUER huulituotteet ja voin sanoa, että rakastuin. Tuo metallinen ruusukultainen huulilakka on itsessään jo ihan tajuttoman kaunis ja kun päälle laittaa vielä shimmerisen lip topperin, näkyy lopputulos varmaan ainakin kuuhun asti. Kuvissa tuo sävy näyttää jotenkin väärältä ja oudolta, mikä on tosi harmi, koska luonnossa tuo yhdistelmä oli upea. Tuun käyttämään näitä kesällä varmasti ihan hurjasti!


Ruusukulta, keltakulta vai valkokulta? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox Photo finish foundation primer
tarte Rainforest of the sea water foundation
tarte shape tape concealer
Laura Mercier secret brightening powder
MAC Next to nothing pressed powder
NYX wonder stick
Marc Jacobs O!Mega bronze, 102 Tantric
Clarins skin illusion blush, 02 luminous coral*
JOUER powder highlighter, rose gold
Artistry shimmer powder eye duo*

Smashbox photo finish hydrating under eye primer
JOUER springtime in Paris eyeshadow palette
ColourPop crème gel liner, get paid
blinc black lash primer
Marc Jacobs O!Mega lash volumizing mascara

Artistry signature color brow kit*

JOUER lip crème, rose gold
JOUER lip topper, rose gold


*Tuotteet saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Kaunis ja tosi raikas meikki 😊 Kiva, että meikkivoide pelittää nyt paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 :) Ja mä oon kanssa tosi tyytyväinen, toivottavasti toimii myös jatkossa!

      Poista
  2. Raikas meikki :)

    Jouerin korostuspuutereita olenkin ihastellut instassa ja youtubessa. Mainitsemasi Citrine on ainakin pakko saada. Riittääkö sinulla tuo rose gold yksinään korostuksiin vai vaatiiko vielä vaaleampaa päälle? Himotuttaisi sekin, mutta en tiedä onkohan se liian tumma minulle.. Näistä ei ikinä tiedä :D

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Citrine on tosiaan must have, harm vaan, että se on aina loppuunmyyty :D Vielä jonain päivänä sen hankin! Rose gold toimii mulla tosi hyvin ihan yksinäänkin, mutta en tosiaan ole ihan kaikista vaalein ihonsävyltäni. Jos haluan oikein kunnon korostukset, sekoitan sen kanssa jotain vaaleampaa sävyä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...