sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Pieni blogitauko

Heippa kaikille ja oikein ihanaa joulukuun alkua! Blogi on viettänyt nyt pientä hiljaiseloa, joka tulee jatkumaan vielä jonkin aikaa. Kuten moni teistä tietääkin, odotan meidän pientä joulutonttua saapuvaksi ihan lähiaikoina ja olenkin ollut keskiviikosta lähtien sairaalassa tarkkailussa, kun synnytystä yritetään kovasti käynnistellä. Sairaalassaolon vuoksi en ole päässyt blogin ja postauksien pariin, joten tauko jatkunee ainakin siihen saakka kunnes vauvan kanssa jossain vaiheessa sitten toivottavasti kotiudutaan ;). 

Ensi viikon perjantaille on kuitenkin tulossa postaus, kauneusbloggaajien joulukalenterin kuudes luukku aukeaa silloin blogissani ja onnekseni olin valmistellut postauksen jo hyvissä ajoin. Siihen saakka seurailkaa ihmeessä kalenterin aikaisempia luukkuja ja toivottavasti palataan tänne Meikkiholistin pariin piakkoin.

Halusin tämän pienen postauksen myötä tulla vähän antamaan teille tilannekatsausta ja toivottelemaan ihanaa joulunodotusta, nyt kun sen saa ihan virallisestikin aloittaa! 


Love, Mari

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...