tiistai 17. joulukuuta 2019

Anastasia x Carli Bybel

Heippa kaikille! Pitkästä aikaa täällä ollaan taas blogin ja meikkien parissa. Blogitauon aikana perheemme kasvoi täydellisellä pienellä tyttärellä 3.12 klo 1.46 ja siitä lähtien mun aika ja energia on mennyt vauvakuplassa tutustuen pieneen tulokkaaseen. En ole näiden viikkojen aikana edes vilkaissut meikkipöydän suuntaan, naama nakuna on menty ja asuna pelkkä aamutakki.

Tänään kuitenkin ajattelin hyötykäyttää nämä vähän pidemmät päiväunet ja päästä viimein esittelemään teille yhden mun viimeisistä kosmetiikkaostoksista ennen vauvan tuloa. 


Anastasian luomiväripaletit on yksiä mun suosikkeja niiden loistavan laadun vuoksi. Yksi Anastasian uutuuksista onkin tämä yhteistyö Carli Bybelin kanssa. Carli on monelle tuttu youtubesta ja itsekin olen hänen videoitaan jonkin verran katsonut, mutta en kuitenkaan suosikkieni joukkoon häntä laske.

Paletti kuitenkin houkutteli sävyjen puolesta, joten tottahan toki se oli kotiutettava. 


Paletista löytyy tuttuun tapaan 14 luomiväriä, sekoitus mattaa, metallia ja shimmeriä. Sävyt on mun mielestä todella houkuttelevat ja inspiroivat, tällä saa aikaan sekä neutraaleja, että erikoisempia värikkäitä meikkejä. 

Anastasian luomivärit ovat todella pigmenttisiä, mutta ne myös varisevat aikalailla, joten suosittelen tekemään silmämeikin ennen kasvomeikkiä. Varisevuus ei itseäni haittaa, kunhan sen vaan tiedostaa niin sävyjen käsittely on helppoa ja lopputulos aina mieluisa. Sävyt myös häivyttyvät todella vaivattomasti toisiinsa.


Mikä on sun suosikki Anastasia paletti?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Onpas tää jotenkin yllättävänkin "harmoninen" ABH:n paletiksi :D Tosi kaunis siis joka tapauksessa ja laatu varmasti ihan priimaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin kyllä on, mun mielestä todella nätti ja sävyt kivan käyttökelpoisia :).

   Poista
 2. Gorgeous colours in this palette :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...