perjantai 6. joulukuuta 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 6

Tervetuloa kauneusbloggaajien joulukalenterin kuudenteen luukkuun! Joulukuun kuudes päivä, Suomen itsenäisyyspäivä on täällä ja joulun odotus hyvällä mallilla. Minun luukustani löydät tänä vuonna inspiraatiota itsenäisyysteemaiseen pikkujoulumeikkiin. Pikkujoulukausi on parhaimmillaan ja tänään kun sattuu vielä olemaan perjantai, uskoisin tiedossa olevan useampiekin juhlien. 

Toivottavasti saat tästä meikistä inspiraatiota itsenäisyyspäivän vastaanottoon, pikkujouluihin tai mihin tahansa muihin illan ja viikonlopun kinkereihin. Muistathan käydä kurkkaamassa myös eilisen päivän luukkuun Beauty by Ida M -blogissa täällä. Huomenna seitsemännen päivän luukku aukeaa Blinger shimmer -blogissa.


1. Pohjusta luomet ja kiinnitä pohjustus puuterilla tai vaalealla luomivärillä. Aloita häivyttämällä keskiruskeaa mattasävyä koko luomivakoon ja ulkonurkan alueelle.

2. Tummenna ulkonurkkaa ja luomivakoa tummemmalla mattaruskealla. Älä vie sävyä yhtä ylös kuin vaaleampaa ruskeaa.

3. Ota vielä astetta tummempi ruskea sävy ja häivytä se kevyesti aivan ulkonurkkaan ja luomivaon reunaan. Häivytä kaikki sävyt yhteen isolla häivytyssiveltimellä.

4. Painele kostealla siveltimellä sininen hohtava (tai mattainen) luomiväri liikkuvalle luomelle. Häivytä rajat ruskealla.

5. Lisää luomelle glitterliimaa ja painele liiman päälle joko hohtavaa sinistä irtoluomiväriä tai sinistä glitteriä. Voit myös skipata tämän kohdan kokonaan!

6. Häivytä ulkonurkkaan hieman mattamustaa luomiväriä. Lisää haluamasi rajaukset (itse käytin valkoista ja hopeaa glitteriä), ripsiväri ja halutessasi irtoripset.

7. Häivytä alaluomelle kostealla siveltimellä hohtavaa hopeaa luomiväriä ja pehmennä rajat mattaruskealla. Aivan alaluomen ulkonurkkaan häivyttele hieman mattamustaa ja yhdistä se yläluomen mustaan sävyyn.

8. Viimeistele kasvo- ja huulimeikki haluamallasi tavalla.


Lämpöistä joulunaikaa kaikille!

Love, Mari

13 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...