tiistai 14. toukokuuta 2019

Toukokuun Bette box

Heippa kaikille! Tänään päästään kurkkaamaan miltä näytti toukokuun Bette box. Kävin noutamassa omani äitienpäivänä ja ensi vilkaisulla boksi näytti melko runsaalta ja lupaavalta. Tarkempi tutkiminen aiheutti kuitenkin pienoisen pettymyksen, josta puhutaan lisää hetken päästä.

Mukana tullut kortti oli mun mielestä tällä kertaa tosi herkullinen, tuon voisi melkein jopa kehystää meikkipöytää koristamaan. Boksin teemana oli täydellinen kesä, luvassa on siis kesään sopivia tuotteita.



Cailap luomivärisivellin 7,90€ oli iloinen yllätys. Tästä on ollut liikkeellä usempia vaihtoehtoja ja itse olen tosi tyytyväinen tähän saamaani luomivärisiveltimeen. Tälle tulee käyttöäkin, kun taas rajaussivellin tai huulipunasivellin olisi jäänyt mulla käyttämättä. 


Rfsu intim easy shave gel 5,5€ ja Ultrasun Face spf 30 25,50€ oli mulle boksin isoimmat pettymykset. Johtuen ihan täysin siitä, että nämä samat tuotteet on tulleet boksin mukana mulle ja kaksi kertaa aikaisemmin. En vaan yhtään arvosta sitä, että näitä samoja vanhoja tuotteita kierrätetään vuodesta toiseen. Tuo aurinkovoide on sentään ollut mieluisa, se tulee käytettyä, toisin kuin sheivausgeeli. 


Ziaja nourishing body lotion cashmere 9€ oli myös kiinnostava tuote. Ziajan tuotteista olen aina tykännyt ja tää on mulle uusi sarja, kiva päästä kokeilemaan jotain uutta. Tämä tuli ihan näppärässä näytekoossa, olisin kyllä toivonut täysikokoista tuotetta kun kyseessä on niin edullinen voide.


Affect viimeistelypuuteri 19€ oli boksin ainoa meikkituote. Tämä ei niin kauheasti mua innostanut, mulla kun on aika paljon kivipuutereita jo valmiiksi. Varmasti ihan hyvä peruspuuteri. Tuo hinta kyllä vähän naurattaa, aikamoinen Suomilisä laitettu kun tuotteen alkuperäinen hinta on noin 7 euroa.


Trind nail balsam 15€ oli ihan kiinnostava tuote. Tämä lupaa kosteuttaa kynsiä ja antaa niille lisää joustavuutta. Mun kynnet on aika huonossa kunnossa, joten tämä tulee varmasti käytettyä. Myös näitä trindin tuotteita on tullut boksissa kahdesti aikaisemmin, valkoisessa värissä. Tämä oli sentään hieman erilainen siis.


SerumMASQ+ kangasnaamio 3,90€ lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa. Naamio on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja se on voittanut Swedish beauty awardsin vuonna 2018. Kangasnaamiot on aina tervetulleita, tämä tulee jossain kohtaa kokeiltua. 


Lisäksi boksin mukana tuli Lanvin tuoksunäyte ja Nivea oil in lotion coconut & monoi oil vartaloemulsio näytteet. Tuoksu oli oikein miellyttävä, se tulee käytettyä varmaankin kesän aikana ja eiköhän nuo pienet voidepussukatkin piakkoin tyhjene.

Miltä toukokuun boksi sun mielestä vaikutti?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. En ole aikaisemmin edes tajunnut, ett Cailapilla olisi myös siveltimiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä ja ne uusittiin muutama vuosi sitten niin nykyään ovat vielä entistä parempia ja kauniimpia :)

      Poista
  2. Kangasnaamiot on ihania!!! Tuota Trindin nail balsamia testasin eilen työkaverilta. Oli ihan kiva. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä sitä ehtinyt testaamaan, mutta täytyy kyllä kokeilla!

      Poista
  3. Kerro sitten kokemuksia tuosta nail balsamista! Mutta onpa hölmöä jos tulee usein samoja tuotteita. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy ottaa se testiin ja raportoida miten toimi :). Se on kyllä tosi harmi ja oikeastaan aika ärsyttävää!

      Poista
  4. Mää tykkäsin taas paljon boksista :D Aiempi puuteri loppumaisillaan joten tuo tuli sopivasti tilalle. Autinkorasvaa kasvoille etsiskelen, joten niitä on kiva testailla eka ennen ostamista. Sivellin oli hyvä ja ne tulee aina tarpeeseen ja rasvoja kulutan tosi nopeeseen tahtiin :D Ainut mistä en niin välitä on hajuvesi mut se jakaaki mielipiteitä aina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että boksi oli mieluisa! Tuo aurinkorasva on kyllä tosi hyvä, oon siitä tykännyt, vaikka tässä boksissa harmittikin.

      Poista
  5. Mulla ei ollut tuota kangasnaamiota, olikohan se vain pitkäaikaisille tilaajille sitten.. itsekin juuri tänään julkaisin postausta tästä pettymys-boksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekin vielä, se kuitenkin jonkin verran pelasti tätä boksia! Tosi harmi ettei lähtenyt kaikille :(

      Poista
  6. Joo samoilla linjoilla ollaan. Ei kiitos enää kolmatta kertaa samoja tuotteita bokseihin :) Huvittavaa, että toi Ultrasunkin pitää näköjään joka toukokuu laittaa bokseihin :D Toki tuote on ajankohtainen, mutta ehkä voisi välillä valita jonkin muun brändin aurinkosuojatuotteen eikä aina samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri, vaihtelu voisi virkistää. Ovat vissiin saaneet ison erän aikanaan ja vieläkin täytyy jakaa pois :D.

      Poista
  7. Enpä muuten ole tullutkaan katsoneeksi paljon Affectin tuotteet maksavat maailmalla; melkoinen hintaero..

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/05/bette-box-toukokuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvä suomilisä laitettu tuohon päälle.. En ihan tuota boksin ilmoittamaa hintaa allekirjoita.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...