maanantai 13. toukokuuta 2019

Juvia's Place luomiväripaletit

Alkukeväästä Juvia's Place verkkokaupassa oli käynnissä aika huikeat alennusmyynnit. Kaikki tuotteet oli -40% enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta tilata paria uutta ihanuutta mun Juvia palettien kokoelmaan. Oikeastaan kipinä tilaamiseen syntyi youtubesta kun näin esittelyn tuosta upeasta Tribe -luomiväripaletista. Se oli niin minua, että en miettinyt hetkeäkään sen tilaamista. Kaveriksi nappasin vielä Warrior 2 paletin, joka sekin on houkutellut jo pidemmän aikaa.

Jos Juvia's Place on sulle vielä vieras, on kysessä Indie brändi, jonka valikoimiin kuuluu upeita kirkkaita luomiväripaletteja, kasvopaletteja, siveltimiä jne. Tuotteet ovat normaalistikin melko edullisia ja usein niistä saa vielä jonkun hyvän alennuksen. Merkki on myynnissä myös Beautybay verkkokaupassa, jos Yhdysvalloista tilaaminen jostain syystä arveluttaa.


Juvia's Placen paletit liittyvät teemoiltaan aina afrikkalaisiin heimoihin ja kansia koristaakin upeat värikkäät naiset näyttävine koruineen ja meikkeineen. Mä en osaa sanoa kuinka iso osa näistä on "aitoa", mutta ainakin pakkaukset ovat uniikkeja.


The Warrior 2 paletti sisältää yhdeksän mattasävyä ja tämä onkin yksi Juvian neutraaleimmista paleteista. Yleensä merkki tunnetaan tosiaan kirkkaista sävyistä. Mä oon kaivannut jo pidemmän aikaa hyvää mattapalettia ja tämän sävyt jotenkin kolahti. Tässä on oikeastaan kaikki mitä voin tarvita silmämeikin tekoon, paitsi tietty se shimmer jos sitä kaipaa. Yhdellä paletilla pääsee todella pitkälle. 

Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia, mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia Juvian luomivärien kanssa. Itseasiassa ne ovat koostumukseltaan yksiä mun suosikkeja. 


The Tribe paletti vihjaili jo pakkauksellaan, että luvassa saattaisi olla jotain vihreää. Mä rakastan vihreää silmämeikeissä ja senpä vuoksi tämä paletti olikin saatava. Loppujen lopuksi tässä ei niin hirveästi sitä vihreää edes ole, kaksi sävyä, mutta yhdistelmä on jotenkin todella toimiva ja tällä saa aikaan mielettömän upeita meikkejä. Tässäkin paletissa sävyjen koostumus on sitä tuttua Juvia's Place laatua, en mitään muuta odottanutkaan. 

Onko Juvia's Place sulle tuttu?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Upeita kumpikin<3 Tribe olisi näistä hitusen enemmän mun mieleeni! Mä en oo brändiin vielä päässyt tutustumaan, mutta ehkäpä mun seuraava palettini on juuri Juvia's Placelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Tribe on kyllä tosi kaunis! Suosittelen tutustumaan merkkiin, jos vaan löytyy paletti minkä sävyt kolahtaa, nää on tosi hyviä! :)

   Poista
 2. Onpas upeat. Mulle tää ei ole entuudesta tuttu mutta tässä kun on seurannut blogiasi ja useimmankin kerran olet tätä tuotetta esitellyt, se on alkanut tuntua tutulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juvia's Place on tosiaan ollut usein esillä täällä blogissa, koska paletit kuuluvat mun suosikkien joukkoon :)

   Poista
 3. Tribe ihailin itsekin Juvian sivuilla ja nyt ehkä harmittaa etten sillon tilannut mitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi vielä ehtii, siellä on lähes aina jotkut alennukset käynnissä ;)

   Poista
 4. Yhden paletin verran, jonka sinun innostamanasi ostin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, toivottavasti oot tykännyt siitä :D

   Poista
 5. Vau! Olen kuullut näistä, mutten testaillut. Tribe näistä olisi eniten mieleeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi hyviä, kannattaa testata jos tulee mahdollisuus :)

   Poista
 6. Ei ole tuttu entuudestaan. Tuo Tribe paletti näyttää niin ihanalta varsinkin nyt kevääseen ja kesään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juvialta löytyy mielettömän ihania värikkäitä paletteja, jotka sopii täydellisesti tähän vuodenaikaan :)

   Poista
 7. En oo näitä ite kokeillut mutta hitto tuo viimesessä kuvassa oleva paletti! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...