maanantai 27. toukokuuta 2019

Meikkikokoelma; highlighterit

Hei kaikille ja ihanaa uutta viikkoa! Tänään jatketaan meikkikokoelman läpikäyntiä ja nyt ollaankin päästy jo highlightereihin asti. Kasvomeikkien kategorioista jäljellä on enää kasvopaletit, ne tuleekin seuraavaksi, ennen kuin siirrytään silmämeikkeihin. Tänään kuitenkin ihanaa kimallusta ja hohtoa korostustuotteiden parissa!

Osa tuotteista saatu pr näytteenä.


Mä olen sanonut varmaan melkein jokaisen kategorian kohdalla, että ne on mun suosikkeja, mutta nämä highlighterit on sitä ihan erityisellä tavalla. Mulla on todella paljon korostustuotteita, paljon enemmän kuin aurinkopuutereita tai poskipunia. Mä rakastan näitä ihan hurjan paljon. Tälläinen määrä ei missään nimessä olen tarpeellinen tai edes järkevä, mutta mun kohdalla kyse on intohimosta.


Aloitetaan vaikka ColourPopilla. CP:n perinteisiä super shock cheek highlightereita mulla on tällä hetkellä 9 kappaletta. Nämä ovat äärimmäisen hyviä ja super näyttäviä, jos et ole kokeillut niin suosittelen! Näissä on ihana pehmeä koostumus, joka levittyy kasvoille kauniisti sormella tai sienellä. Siveltimelläkin levittäminen onnistuu, mutta intensiivisin lopputulos tulee sormella. Nämä ovat myös super edullisia!


Markettimerkeiltä mulle on kertynyt myös jokunen korostuspuuteri ja näistä tykkään eniten wet n wildista, essencestä ja Morphesta. Täytyy silti sanoa, että näihin tulee tartuttua aika harvoin, sillä suosin eniten muutamia high end korostuspuutereita.


Yllä olevasta kuvasta löytyy mun suosikkimerkki Ofra, heidän highlighterit on ihan huikean kauniita ja intensiivisiä! Tykkään kovasti myös oikean reunan XOBeauty:n highlightereista, ne ovat vaan hieman maltillisempia ja sopivatkin hyvin arkikäyttöön.


Mulle on kertynyt myös sekalainen joukko mm. MUFEa, Fentya, Jeffreeta ja Macia. Oikealla yläkulmassa on theBalmin Mary-Lou Manizer, joka on oikea kulttituote. Se on ensimmäinen mun ostama high end korostuspuuteri ja sen vuoksi sillä on todella suuri tunnearvo. Tykkään siitä edelleen todella paljon myös käytössä!


ABH:n Amrezy highlighter oli viime kesänä kaikkien suosikki ja mun oli myös pakko ostaa se. Onhan se vaan tosi kaunis! Toinen mun lemppari on alarivin keskellä JOUERin Citrine. 


Mun kaikkien aikojen rakkain ja kaunein korostuspuuteri on BECCA x Jaclyn Hill Champagne Pop. Sillä on hirveästi tunnearvoa, se oli mm. mukana mun häämeikissä. Sävy ja koostumus on ihan täydellisiä siinä. Jos saisin pitää vaan yhden, se olisi ehdottomasti Champagne Pop.


Irtopuuteri highlightereita mulla ei enää ole kovinkaan montaa, olen suurimman osan karsinut pois kokoelmasta. Jäljellä on enää pari Arist Couturea ja pari Beauty Adiktin highlighteria. Näitä käytän todella harvoin.


Nestemäisiä ja voidemaisia korostustuotteita löytyy myös jokunen. Näitä käytän aika harvoin, johtuen ihan vaan siitä, että en ikinä muista näitä ennen kuin vasta puuterin levityksen jälkeen. Kesäisin kyllä tykkään tarttua näihin kovasti. Välillä sekoitan näitä myös meikkivoiteen joukkoon.


Otin tähän postaukseen mukaan myös highlighter paletit, vaikka muut kasvopaletit tuleekin vasta seuraavalla keralla. Yläkuvasta löytyy mun suosikki ABH:n Nicole Guerriero ja sille hyvä haastaja ColourPopilta. Greek Goddess palettia en ole ehtinyt vielä montaakaan kertaa kokeilemaan.


Näistä mun lemppari on tuo pieni OFRA paletti, se on todella näppärän kokoinen ja rakastan Ofran korostuspuutereita. Tykkään tosi paljon myös MUGin Kathleen Lights paletista.


Nämä kaikki kolme ovat aivan ihania ja käytän tosi paljon näitä kaikkia. Tarten palettia käytän lähes 100% mun meikkausasiakkaille ja Smashboxin paletissa on ihanat sävyt! BECCAn paletista löytyy Champagne Popin lisäksi myös Pearl ja punertava blush topper sävy. 

Oliko joku näistä sulle tuttu? Mikä on sun suosikki highlighter?

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Huh mikä määrä! :D Mun suosikki highlighter on juuri nyt se sun arvonnasta voittamani Ofran oma, sillä saa niin kauniin hehkun aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oot tykännyt siitä! Ofra tekee ihan mahtavia korostustuotteita :)

   Poista
 2. Apua miten paljon näitä on :D Ja mä kun luulin että mun pitäisi karsia omiani heh. Ihania tuotteita monetkin näistä! Miten sä ikinä ehdit vain käyttää näitä kaikkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tosiaan kertynyt, highlighterit on vaan niin ihania :D. Ja en mä kyllä ikinä ehdikään näitä käyttää millään.

   Poista
 3. Ihana setti! 😍 Mun suosikki tällä hetkellä löytyy KKW Beautyn Powder Contour & Highlighter -paletista. Kerrostamalla saa näyttävän, mutta sopii myös arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin haluaisin testata noita KKW tuotteita, täytyy laittaa tilaus menemään :)

   Poista
 4. Siis apua. Ihana kokoelma, ei voi kun ihastella kateellisena. 😍 Mulla taitaa olla alle kymmenen highlighteria, jos kasvopaletitkin lasketaan mukaan. Ja vielä en oo läytänyt sitä omaa lempparia, kaikki on tähän asti ollu vaan ihan kivoja. 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät sen täydellisen, mikä peittoaa kaikki muut! :) Mulle se on ehdottomasti Champagne Pop. <3

   Poista
 5. Mitenkäs sattuikaan, luin vasta tänään sun jutun. Näyttää vähän erilaiselta kuin mun highlighter-kokoelma, josta puhuin omassa blogissani tänään. :D Omat suosikit ne kolme onkin lueteltu blogissa. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylläpä osui hyvin! Täytyykin käydä kurkkaamassa sun kokoelmaa myös, tuntuu että oon ihan jäljessä kaikkien blogien kanssa tuon matkan vuoksi :D

   Poista
 6. Missä myyt kosmetiikkaa? Minulle on kertynyt paljon ihan arvokastakin käyttämätöntä kosmetiikkaa, jota ei viitsisi ilmaiseksi antaa pois mutta en löydä juurikaan mitään kanavaa, missä arvostettaisiin esim. vain ulkomailta saatavia kosmetiikkamerkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyn muutamilla facebook kosmetiikkakirppareilla pääasiassa ja sitten toisille kauneusbloggaajille myös jonkin verran :).

   Poista
 7. En nyt ymmärrä tätä.... Olen kysynyt tämän saman kysymyksen nyt useissa postauksissa. Miksi koet, ettei tähän voisi vastata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota edellistä kysymystä? Pahoittelut vastaamisen kestämisestä, olin tosiaan viikon reissussa ja poissa blogin ääreltä ja nyt vasta pääsen käymään läpi näitä kommentteja. :)

   Poista
 8. Tää postaus! <3 Korostustuotteet on mullekin se heikkous :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...