perjantai 17. toukokuuta 2019

Huhtikuun Boxycharm

Ihanaa perjantaita kaikille! Tänään me päästään kurkistamaan huhtikuun Boxycharmiin. Mun blogia seuranneet tietävät, että kyseessä on mun kaikkien aikojen suosikki kauneusboksi ja tää on se hetki, mitä odotan kuukausi toisensa jälkeen. Boxycharm ei ole koskaan tuottanut pettymystä, oon löytänyt boksista useita uusia lemppareita ja tuotevalikoima on ollut todella laaja. 



LUXIE The summer daze 3pc brush set 28usd

Ihana Luxien sivellinsetti oli oikein mieluisa! Mä rakastan siveltimiä ja tällä merkillä on aina tosi laadukkaat ja pehmeät siveltimet. Setissä tulee kolme sivellintä, joista yksi on tarkoitettu varjostuksiin ja kaksi silmämeikin tekemiseen. En ole näitä ehtinyt vielä meikissä testaamaan, mutta tuntuma on todella hyvä.


Artist Couture Diamond glow powder 27usd

Tämä huikean kaunis irtohighlighter viimeistelee meikin kuin meikin ja antaa hehkua, joka todella loistaa kilpaa auringon kanssa. Olen saanut boksin mukana aikaisemmin yhden saman sarjan highlighterin ja nyt tosiaan tuli uusi sävy, joka on vähän uniikimpi kuin se aikaisempi. Tätä voi käyttää kasvoilla, silmämeikissä tai vaikka huulilla!


Butter London Power up mascara 20usd

Tällä kertaa boksista löytyi myös ripsiväri, näitä tulee itseasiassa aika usein. Butter London on tuttu merkki, mutta tätä ripsaria en ole koskaan kokeillut. Ripsari lupaa antaa ripsille pituutta, kaarevuutta ja erottelevuutta. Toisella kerroksella saa volyymia ilman paakkuja. Todella kiva päästä kokeilemaan uutta ripsiväriä!


Bodyography eye pencil 14usd

Tämä oli mun mielestä boksin tylsin tuote. Rajauskyniä mulla on iso kasa, onneksi tämä ei sentään tullut mustana. Kauniista sävystä kynä saa plussaa, mutta koostumus tuntui kädelle swatchatessa aika kovalta, että epäilen tän olevan aika huti käytössä.



PÜR Festival palette 36usd

Ihanan kirkas ja värikäs luomiväripaletti oli ehdottomasti boksin helmi! Tämä on jotenkin todella kaunis sävymaailmaltaan ja mukana on kivasti erilaisia luomivärikoostumuksiakin. Pürin luomivärit on mun mielestä aina olleet hyviä, joten uskon, että tykkään myös tämän laadusta kovasti.

Miltä huhtikuun Boxycharm vaikutti?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Kiva niin kuin aina, ehkä noita siveltimiä puskee omaan makuuni vähän liikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas otan ilolla vastaan aina kaikki siveltimet :D

      Poista
  2. Tosi kivan oloinen sisältö! :)

    Mä muuten kirjoitin juuri suomalaisista kauneusbokseista juttua, ja linkkasin samalla sun Shipito-ohjeisiin. Ne oli tosi selkeät, kiitos kun teit sellaiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? :)

      Ja hei kiitos paljon, olipa kiva kuulla, että ohjeista oli vielä iloa! :)

      Poista
  3. Saako tuota boxia tilattua suoraan Suomeen? Paletti lopussa on ihana. Nuo sävyt todellakin hehkuvat kuin kesän aurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei vielä saa, mutta Boxycharmilla ollaan kyllä väläytelty kansainvälisiä toimituksia :). Tällä hetkellä tilaaminen onnistuu mm. shipiton avulla.

      Poista
  4. Luomivärin sävyt on ihanat kesää ajatellen!!! Ja jos taas miettii tuota rajauskynää, kova aiheuttaa melkein aina ihan itkun. Ei niillä tee mitään. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo rajauskynä on tosiaan sellainen, ettei sille ole mitään virkaa valitettavasti :/.

      Poista
  5. Mulla oli ripsarin tilalla huulikiilto :) Olisin ehkä itse mieluummin ottanut ton ripsarin testiin, mutta toisaalta tykkään kyllä siitä kiillostakin :D PÜR:n paletti on kyllä ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän tosi vähän huulikiiltoja niin oon kyllä tyytyväinen tähän ripsariin, vaikka niitäkin on avaamattomana useampia jo :D

      Poista
  6. Kiva setti! Itselläni ei ole kokemusta tästä boksista, mutta kelpaisi kyllä tällainen sisältö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mun mielestä ehdottomasti paras kauneusboksi ikinä :)

      Poista
  7. Tuo luomiväripaletti on kyllä ehdottomasti ihastusta herättävin tuote <3 Ihania sävyjä.

    VastaaPoista
  8. Tuota ripsariahan on muistaakseni hehkutettukin :) Tuo paletti! :o <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kiva kuulla! Ehkäpä korkkaankin sen seuraavaksi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...