perjantai 13. heinäkuuta 2018

Laatikoiden kätköistä osa 3

Moi kaikille! Tänään olisi taas aika tehdä uusia löytöjä mun kosmetiikkakätköistä ja käydään myös läpi edelliselle testikierrokselle päässeet tuotteet. Jos et ole lukenut mun aikaisempia "Laatikoiden kätköistä" -postauksia, idea on hyvin simppeli. Mulla on useita vetolaatikoita täynnä uutta avaamatonta kosmetiikkaa, joka saattaa istua siellä laatikon pohjalla jopa vuoden tai ylikin. Tänä vuonna päätin ottaa asiaksi käyttää enemmän jo olemassa olevia tuotteita ja tehdä löytöjä mun omasta kokoelmasta. 

Noin kuukauden välein valitsen muutaman tuotteen, joita testaan seuraavan kuun aikana ja seuraavassa postauksessa kerron sitten mielipiteeni niistä tuotteista ja valitsen samalla uudet testiin. Tänään nähdään kolmas osa, aiemmat postaukset pääset lukemaan tästä linkistä.



Aloitetaan käymällä läpi viime kierroksella mukaan otetut tuotteet.

Nivea Facial cleansing cream* on osoittautunut ihan kelpo putsariksi. Käytän tätä lähinnä kasvojen puhdistukseen, en niinkään meikin poistoon. Meikinkin tällä saa poistettua, mutta se vaatii useampia pesukertoja ja vielä miselliveden päälle. Mulla on tämä suihkussa ja pesen tällä kasvot aina suihkun yhteydessä. Kermainen koostumus ei kuivata ihoa, tuoksu on perus Nivea (eli ei mitenkään häiritsevä) ja kasvoille jää sellainen puhdas fiilis.

The Body Shop Hawaiian kukui rich nurturing body cream* on aivan ihana! Todella ylellinen vartalovoide, joka imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Tän tuoksu on todella miellyttävä, tulee mieleen kylpylät ja lomamatkat. 

Sensai ultimate The concentrate* tuli käytettyä loppuun asti, tästä riitti noin viikoksi. Tämä jätti valitettavasti vähän kylmäksi, en oikein huomannut tän tekevän mun iholle yhtään mitään. Ihan ok perus seerumina, mutta odotin Sensailta jotain enemmän.


Uudelle kierrokselle lähtee jälleen kolme tuotetta, jotka ovat kaikki odottaneet laatikossa ainakin vuoden (Niveasta en ole ihan varma). Eniten mua kiinnostaa tuo Dr. Hauschkan tuote, mutta innolla kokeilen myös kahta muuta.


Nivea waterproof eye makeup remover pääsee käyttöön juuri loppuneen Mario Badescun tilalle. Mä olen kokeillut Nivealta paria muuta silmämeikinpoistoainetta ja tykännyt niistä, joten odotukset tälle on aika korkealla. Katsotaan miten käy.


BodyBoom kahvikuorinta tuli joskus viime kesänä Bette boxin mukana, sain tän banaanin tuoksussa. Tarkoitus on ollut käyttää tämä pois jo pitkän aikaa, mutta aina se on unohtunut. Nyt vein pussin suihkuun ja luulen, että tämä tulee käytettyä parin suihkukerran aikana.


Dr. Hauschka cleansing cream* vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, joskin ehkä vähän hankalalta käyttää (ainakin ohjeiden perusteella). En ole koskaan käyttänyt merkin ihonhoitotuotteita, joten senkin puoleen tää on tosi kiinnostavaa. Brändi saa kuitenkin paljon kehuja. 

Oletteko te kokeilleet näitä?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Nivean silmämeikinpoistoaine ei toimi ainakaan Lancomen ripsarin kanssa. Muutenkaan Niveat ei ole suosikkejani. En tykkää niiden hajusta. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, onpa kurja kuulla :/. Mä olen tuota käyttänyt nyt kolme kertaa ja on toiminut yllättävänkin hyvin mun silmämeikin poistossa.

      Poista
  2. Tykkään Nivean kasvovoiteista, mutta en käytä Nivean säännöllisesti. Putsareita en ole kokeillut, mutta voisivat olla kokeilemisen arvoisia. :) Noi muut merkit ovat itselleni vieraita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivea on ainakin edullinen ja tuttu vaihtoehto :). Mä harvoin itse ostan, mutta jos tulee kokeiltua niin usein tuotteet on olleet positiivisia yllätyksiä.

      Poista
  3. Olen kokeillut tuota Nivean silmämeikinpoistoainetta, mutta en hirveästi tykkää voidemaisista silmämeikinpoistoaineista. Ihan ookoo-tuote sinänsä, mutta ei ihan mieluisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan ennen kokeillut voidemaista putsaria silmämeikille, tää vaikuttaa kuitenkin parin kokeilun jälkeen tosi kivalta :).

      Poista
  4. Mangon tuoksuinen BodyBoom kuorinta odottaa mullakin käyttöön pääsyä laatikossa! :D Ihmettelen kyllä suuresti miksi se on jäänyt laatikkoon sillä tykkään juuri sellaisista vartalokuorinnoista mitkä on BodyBoomin kaltaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa oikein yllätyin kun törmäsin tuohon laatikossa, kun olin ihan varma että se on käytetty jo :D

      Poista
  5. No kyllähän sieltä näkyy löytyvän :) Omat kosmetiikkaostokset ja käytöt tuntuu aika pieniltä tälläiseen pro touhuun verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän yksi ihminen oikeasti tälläistä määrää tarvitse tai saa edes käytettyä, sen vuoksi olenkin nyt ottanut tavoitteeksi käyttää jo olemassaolevia enkä osta heti uusia :D

      Poista
  6. Tuo Nivean silmämeikkiputsari ei ole ainakaan omille silmille kovin hellävarainen, meinaa vähän ärsyttää sy-ihoa. Pois kai se pitää kuitenkin pikku hiljaa käyttää :).
    BodyBoomista sain itse sen original-version, hyvä kuorinta oli ^_^.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onpa tylsä kuulla :(. Mä olen sitä käyttänyt nyt kolmisen kertaa ja toistaiseksi toiminut hyvin eikä ole ärsyttänyt.

      Poista
  7. Itselläni kyseisiä tuotteita ei ole ollut käytössä. Olen meinannut ostaa tuon Nivean silmämeikkiputsarin, kun mulla on sellainen mielleyhtymä, että ne on ihanan hellävaraisia. Onkohan kuitenkaan...?

    http://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ehtinyt sitä käyttää nyt kolme kertaa ja toistaiseksi oon tykännyt, mutta katsotaan miten käy pidemmällä käytöllä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...