tiistai 17. heinäkuuta 2018

Jeffree Star Thirsty paletti

Heippa kaikille! Tänään päästään tutustumaan uuteen luomiväripalettiin Jeffree Star Cosmetics:lta. Tämän kesän uutuus Thirsty -paletti on kuin tehty kuumiin hellepäiviin, tämä tuo helpotusta kovimpaankin meikki-janoon :). Thirsty julkaistiin jo vähän aikaa sitten ja tilasin omani Oletkaunis.fi verkkokaupasta. Paletti näyttäisi olevan tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta ei huolta, uusi erä on tulossa. 



Thirsty on ulkoisesti ihanan raikas, kirkas oranssi sävymaailma tuo mieleen kesän ja mehujäät. Pakkauksen pintaan on kohokuvioitu pieniä "vesipisaroita", joka tuo tähän hauskan yksityiskohdan. Mun mielessäni nimi ja paletin ulkoasu ei kyllä kauheasti kohtaa, mutta se on tässä tapauksessa sivuseikka. Paletti on perinteinen pahvipakkaus, ei siis sellainen kuin Blood Sugar -paletissa oli. 


Paletista löytyy 15 luomiväriä, jotka ovat kooltaan samaa luokkaa kuin Blood Sugar paletissa, eli vähän pienempiä kuin kahdessa alkuperäisessä. Tästä löytyy 10 mattasävyä, jotka on jaoteltu hauskasti ylä- ja alariville. Keskiriviltä löytyy jotain täysin uutta, super glitterisiä, metallisia ja shimmerisiä luomivärejä, joita Jeffreeltä ei ole ennen löytynyt. Mattasävyihin on painettu brändin logo, mutta nuo glittersävyt eivät Jeffreen mukaan olisi logoa kestäneet pehmeän koostumuksensa vuoksi. 


Paletin sävymaailma miellyttää mun silmääni kovasti, tämä on nimenomaan kesäpaletti ja sen huomaa heti ensi vilkaisulla. Paletista löytyy ihania väripilkkuja, pastellisia sävyjä, lämpimiä sävyjä, neutraaleja sävyjä. Kaikkea! Mä jäin kuitenkin kaipaamaan kahta sävyä, joita tästä ei löydy ja jotka ainakin mun meikissä on hyvin oleellisia. Paletissa ei siis ole hohtavaa vaaleaa korostussävyä eikä mustaa/tumman ruskeaa ulkonurkkaa tummentamaan. Se on vähän harmi, tuo tummin ruskea sävy jää kuitenkin aika vaaleaksi. Laadultaan paletin mattasävyt on tosi hyviä, niistä lähtee pigmenttiä, ne on helppoja häivyttää ja pysyvät hyvin luomella.


Uutuudet on todella upeita, niiden koostumuksessa on osuttu kerralla nappiin. Ainoa, joka vähän poikkeaa muista eikä ole ihan niin upea on tuo keskimmäinen sävy, mutta sekin toimii luomella kosteana paremmin. Näitä kannattaa muutenkin käyttää joko sormella tai kostealla litteällä siveltimellä levitettynä, niin saa parhaan mahdollisen tuloksen. Nämä ovat melko glitterisiä, mutta en silti huomannut juurikaan varisemista poskille. Kannattaa silti tehdä silmämeikki ensin tai varautua siihen, että jotain saattaa varista.

Joko olette hankkineet oman Thirsty:n? Kiinnostaako paletti?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Aika herkulliset värit! Sopii just kesään!

    VastaaPoista
  2. Toi keskirivi olis niin mun mieleen! <3 Mä en omista vielä mitään Jeffree Star -meikkejä, mutta asiaan on tulossa pian muutos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo metalliset glittersävyt on tosi upeita! Mä tykkään kovasti Jeffreen tuotteista, toivottavasti tuut kanssa pitämään :). Mitä sulle on tulossa? :D

      Poista
  3. Toi keskimmäinen rivi mullenytkiitosheti<3 :D Eipä sillä, kyllä noi alarivin turkoosit, keltaiset ym. sävyt kelpaisivat myös näin kesällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kokonaisuutena tosi kaunis paletti ja jotenkin toimiva vaikka onkin paljon värikkäitä sävyjä :)

      Poista
  4. Tilasin itte tuon paletin pari päivää sitten kun sitä saatiin uudelleen varastoon ja luojan kiitos tilasin heti, nyt se on taas loppu! On kyllä ihan huolella suosittu! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää Jeffreet tuntuu Suomessa menevän kuumille kiville :D

      Poista
  5. Pakko tilaa!! Aivan ihanat sävyt! En osaa päättää mikä rivi kiehtois eniten joten päätin että kaikki mut sehän se on varmasti tarkotus!
    Uskomaton kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, kaikki! Tässä paletissa on kaikki kohdillaan ja niin ihanan monipuolinen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...