maanantai 2. heinäkuuta 2018

Lunar Beauty - Life's a Drag

Lunar Beauty on Youtubesta tutun MannyMUA:n perustama kosmetiikkamerkki, joka lanseerattiin vähän aikaa sitten. Tätä on odotettu jo jonkin aikaa, sillä Manny on videoillaan vihjaillut omasta brändistään ja nyt se on vihdoin täällä. Lunar Beauty:lla on toistaiseksi vain yksi tuote markkinoilla, Life's a Drag -paletti. Nykyään tuntuu olevan hyvin tavallista, että youtubettajat ja muut sometähdet perustavat omia brändejään ja hyvin usein se ensimmäinen tuote on juurikin luomiväripaletti. Ei sillä että valittaisin, minä nimittäin rakastan luomiväripaletteja!

Lunar Beauty:n omien verkkosivujen lisäksi palettia on mahdollista ostaa Beautybay verkkokaupasta, jolloin paletti toimitetaan Euroopan sisältä eikä tarvitse murehtia ylimääräisistä alveista ja postikulutkin on ilmaiset. 


Paletin ulkopakkaus on todella kaunis, kiiltävä ruusukultainen pinta, johon on painettu kultakirjaimin paletin nimi ja brändin nimi. Yksinkertaisen nätti. Paletin nimi viittaa hyvin vahvasti Drag Queen -maailmaan, vaikka Manny itse ei niinkään tee dragia. Suosittelen katsomaan Mannyn videon, jolla hän esittelee tämän paletin, videolla hän kertoo hieman omista taustoistaan ja miksi paletin teemaksi tuli drag. 


Varsinainen paletti on mun mielestä ihan häikäisevän upean erilainen. Kerrankin paletin ulkoasu ja nimi sopii yhteen ihan täydellisesti. Kannesta löytyy Mannyn silmät täydessä drag meikissä ja tuo kokonaisuus on vaan ihan tajuttoman upea. Mä kuulun siihen porukkaan, joka arvostaa dragia todella paljon ja tämä vaan kolahti täysillä. She's a beauty. 

Paletti on muuten todella jämäkkä ja kooltaan paljon suurempi, mitä odotin. Tän laatu yllätti mut todella, odotin jostain syystä jotain vähän "halvemman" tuntuista, mutta tämä tuntuu käteen todella laadukkaalta. 


Paletin alta paljastuu tietysti myös peili, sehän alkaa olla jo vakio. Peiliin on kirjoitettu "Be a queen", joka on mun mielestä hyvä muistutus meille kaikille ihan jokaiseen päivään. Paletin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on häivytyssivellin ja toisessa päässä perinteinen luomivärisivellin. Olen ehtinyt käyttää molempia päitä ja sivellin tuntuu yllättävän laadukkaalta sekin, harvoin palettien siveltimet mua kauheasti miellyttää, mutta tuon koen olevan tosi käyttökelpoinen.

Sitten se sävymaailma. Tämä on suunniteltu tosi fiksusti mun mielestä, paletista löytyy kaikille jotakin. 12 mattasävyä ja kaksi shimmersävyä tekevät yhdessä täyden kokonaisuuden, jolla saa aikaan mitä erilaisempia lookkeja. Paletista löytyy kuusi neutraalia sävyä ja kuusi super värikästä mattasävyä, joita yhdistelemällä saa aikaan arkimeikkejä, juhlameikkejä ja hauskoja uniikkeja lookkeja.Mä olen ollut erittäin tyytyväinen myös paletin laatuun. Olen käyttänyt nyt lähes kaikkia näitä sävyjä meikissä tai ainakin kokeillut silmille ja ne toimii oikein hyvin. Mattasävyt on pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä ja värit näyttävät kirkkailta myös luomilla. Ainoastaan Kiki, eli tuo mintunvihreä ei ole ihan niin kirkas luomella mitä voisi toivoa, mutta se toimii sen sijaan tosi hyvin häivytyssävynä ja kerrostamalla siihenkin saa potkua. Fishy on tosi kaunis kirkas sininen, jossa on mukana hitunen satiinisuutta, eli se ei mun silmissä ole täysin matta. 

Mä olen eniten innoissani noista värikkäistä sävyistä, mutta paletin neutraali puoli toimii ihan yhtä hyvin. Erityisen positiivisesti yllätyin tuosta mattavalkoisesta, siinä on yllättävän paljon pigmenttiä. Molemmat shimmersävyt ovat myös tosi kauniita, ne toimivat kuitenkin parhaiten joko kostealla siveltimellä tai sormella levitettynä. Kuivana ne ovat melko glitterisiä eivätkä niinkään pigmenttisiä.


Kumpi puoli houkuttelee sua enemmän, neutraali vai värikäs? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hahah, osasin ehkä odottaa sun valintaa :D. Nuo neutraalit on kyllä tosi nättejä <3

   Poista
 2. Oo mitkä värit! Jos tossa olis enemmän shimmersävyjä niin ostaisin heti. Mulla ei oo niin paljon käyttöä mattaisille luomiväreille, mutta toi värikkämpi puoli iskee kyllä ja lujaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa kuvittelin kaipaavani enemmän shimmereitä, mutta ei. Jotenkin tää toimii tälläisenä :)

   Poista
 3. Makeet sävyt! Näyttää hyvälle :)

  VastaaPoista
 4. Minua houkuttelee neutraali. Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
 5. Kivat sävyt! Mä tykkään enemmän neutraaleista väreistä ja luonnollisesta meikistä itselläni, mutta ihailen muiden värikkäitä meikkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutraalit on varmasti monelle se turvallinen luotettava meikki arkeen, itselleni myös. Väreillä on silti kiva leikkiä :)

   Poista
 6. Mitkä sävyt! Neutraali on minun valintani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...