keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Thirsty

Hyvää meikki-keskiviikkoa! Tänään meikkaillaan ihanalla Jeffree Starin kesäpaletilla, jonka esittelin teille eilen. Jos ette ole käyneet lukemassa eilisen postausta, kannattaa käydä kurkkaamassa se nyt ensin niin tiedätte mistä paletista on kyse :). Thirsty on aikalailla täydellinen kesäpaletti, paria pientä puutetta lukuunottamatta. Tykkään kovasti leikkiä väreillä, etenkin kesäaikaan ja tällä paletilla se on tosi helppoa.


Meikkipohjaan käytin mun luottomeikkivoidetta eli The Ordinaryn Coverage foundation, mulla on siitä kahta eri sävyä joita sekoittelen. Tuolla saa todella peittävän ja tasaisen pohjan, joka pysyy kauniina koko päivän jopa näillä helteillä. Kasvoilta löytyy jo tuttuun tapaan mun pannuprojektituotteita eli Hoola bronzer ja Too Facedin irtopuuteri, joka alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla. Poskipunaksi valitsin pitkästä aikaa MACin edellisjoulun kokoelmasta Sweet Vision magic dust powder:in ja highlighterina käytin OFRAn Rodeo Drivea.


Silmämeikki on tehty pelkästään Thirsty paletilla. Käytin yläluomelle ylärivin kahta viimeistä mattasävyä sekä super kaunista glitteristä Plunge sävyä, jonka levitin kostealla litteällä siveltimellä. Ulkonurkkaa yritin vähän tummentaa alarivin ruskealla, mutta se ei oikein riitä, meikki jäi vähän turhan vaaleaksi mun makuuni. Alaluomelle käytin alarivin mattaista mintun sävyä, joka on ehkä mun lempparini koko paletista! 


Koska Jeffree Star teemalla mentiin, valitsin huulillekin sävyn Jeffreen Family -kokoelmasta. Nathan on täydellinen vaalea persikkainen nude ja se sopi mun mielestä tähän lookkiin tosi kivasti. Se on muutenkin yksi mun lemppareista Jeffreen punista etenkin kesäaikaan. 


Ihanaa loppuviikkoa murut! :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
The Ordinary Coverage foundation
Urban Decay Naked skin concealer
RCMA no-color powder
benefit Hoola bronzer
Too Faced Primed & poreless powder
MAC Magic dust powder, Sweet vision
OFRA highlighter, Rodeo Drive

Jeffree Star Cosmetics Thirsty palette
ColourPop crème gel liner, Zulu
tarte tarteist mascara

benefit Precisely, My brow pencil
Anastasia clear brow gel

Jeffree Star Cosmetics Velour liquid lipstick, Nathan

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...