tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kesäkuun Ipsy glam bag

Moi kaikille! :) Sain kesäkuun Ipsyn käsiini eilen ja tänään päästäänkin heti kurkkaamaan mitä kivaa pussukasta tällä kertaa paljastui. Kesäkuun teemana oli Flying Colors ja pussi kortteineen oli suunniteltu hyvin vahvasti pride kuukauden ympärille. Mä tykkäsin kovasti tuosta pussukasta, kivan yksinkertainen, kauniit värit ja tuo sydänvetoketju on söpö yksityiskohta. Tärkeintähän on kuitenkin se, mitä pussin sisältä löytyy, joten mennäänpä asiaan.



Ensimmäisenä pussukasta löytyi minikokoinen Pixi:n Glow tonic, jota olen jo aikaisemmin testannut vastaavan minipurkin (taisi tulla joulukalenterissa). Tää on kiva tuote ja tästä pikkupurkista riittää varmasti juuri sopivasti meidän kesälomamatkalle, joten tämä taitaa päästä pian reissuun. 


Doucce Luscious lip stain oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, josta olin yllättävänkin innoissani. Sävy on todella kaunis kesään, 619 Holiday getaway, joka on melko kirkas koralli/persikkainen sävy. Tämä kuivuu täysin mattaiseksi ja tuntuu lähes olemattomalta. 


Pussista löytyi myös Jontéblu art make-up liquid eyeliner 24 hour. Veikkaisin tämän olevan siis ihan musta tussilineri, mutta jätän avaamatta, koska mulla on vastaavia tosi paljon ja tämä ei merkkinä niin houkuttele. Lineri jää odottelemaan seuraavaa arvontaa tai vastaavaa.


Jes, sivellin! Niistä jaksan aina innostua. Tällä kertaa sain Luxie:n pienen luomivärisiveltimen, jolla on helppo pakata sävyä luomelle tai tehdä vaikka cut crease meikkiä, tällä kun saa tehtyä tarkempaakin työskentelyä pienen kokonsa puolesta. Luxie:n siveltimet on aina tosi laadukkaita, tykkään kovasti.


Viimeisenä mun pussukasta paljastui vielä kaksi kangasnaamiota bioBelle merkiltä. Näitä on tullut ennenkin ja tykkäänkin tän merkin naamioista kovasti. Pakkaukset on muuten ihan super söpöjä! Tämä yksisarvisnaamio sisältää suklaata, mulperipuun hedelmää sekä hunajaa, aika herkku!


Varsinaisten tuotteiden lisäksi mun pussukasta löytyi vielä yksi ylimääräinen sivellin, jonka hankin keräämilläni pisteillä ilmaiseksi. Tämä Vasantin peiteainesivellin on ihanan pehmeä, vaikka näyttääkin ulkoisesti vähän tylsältä. Ajattelin, että tämä voisi olla kiva myös highlighter siveltimenä.

Miltä kesäkuun pussukka vaikutti?
Oliko sulla samoja tuotteita?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Tässä oli aikas kiva sisältö. :) Siveltimet näyttää kivoilta.

    VastaaPoista
  2. Tämäkin taisi olla niitä pussukoita, joita ei suoraan Suomeen saa tilattua..? Sisältö näyttää kivalta, itseltänikin taitaa muuten tuo Pixin mini-Glow Tonic löytyä, pitääkin korkata käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei saa valitettavasti suoraan Suomeen :/. Harmi juttu, ipsy on pääasiassa myös aina tosi kiva.

      Poista
  3. Asiasta kolmanteen, mutta muistelisin että oot tilannut KL Polishilta kynsilakkoja. Kauan toimituksessa on yleensä mennyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olet tilannut muutamia kertoja, yleensä mennyt muistaakseni noin 2 viikkoa, viimeksi melkein 3 😊

      Poista
  4. Tykkään tuosta pussukasta. Olen muutenkin etsinyt kivaa meikkipussia, joka olis vielä sopivan iso, mutta sopivan pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsyn mukana tulee aina tosi hauskoja pussukoita, niille on mullakin paljon käyttöä :)

      Poista
  5. Vaikuttaa kivalta tuo sisältö! Kaikki tuotteet näyttävät siltä, että niille voisi olla käyttöä itselläni! Ja kiva tuo pussukka! :)

    http://lifewithhannamari.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Tässä oli kaikki minulle uusia tuotteita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...