keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Kauneusbloggaajien festarihaaste

Heippa kaikille! Tänään vuorossa olisi ihan erityinen meikki-keskiviikko, sillä pääsen vihdoin julkaisemaan oman lookkini kauneusbloggaajien festarihaasteeseen! Festarihaaste on käynnissä koko kesän ajan ja mukana on jälleen mahtavia bloggaajia. Jokainen osallistuja valitsi yhdet kesäfestarit, joihin suunnitteli meikin ja/tai kampauksen ja näitä lookkeja sitten julkaistaan pitkin kesää aina eri festareiden ympärillä. 

Itselleni valitsin tietenkin Ruisrockin, joka järjestetään täällä Turussa tulevana viikonloppuna. Mä en itse ole varsinaisesti mikään suurin festareilla kävijä, mutta mulla oli silti hyvin selkeänä mielessä millainen mun festarilookki olisi, jos olisin menossa. Tästä lookista puuttuu kaikki rokki kokonaan, mutta mun näkemys festarimeikistä tulee siis tässä.


Värikäs merenneitolookki olisi mun valintani. Mä rakastan kirkkaita värejä, glitteriä ja meikillä leikittelyä. Festareille voi mun mielestä meikata hyvinkin hauskoja lookkeja eikä kukaan katso vinoon. 

Tärkeintä festarimeikissä on tietenkin kunnon pohja, joka pysyy paikoillaan koko hikisen päivän. Itse käytin tarten Rainforest of the sea -meikkivoidetta, jonka pysyvyys on mulla nykyään tosi hyvä (vaikka aluksi ei siltä vaikuttanutkaan). 


Myös kasvomeikillä saa leikitellä ja säihkettä pitää olla, jos minulta kysytään. Tämä oli yksi harvoja tilanteita, kun pääsin käyttämään vihreää ja sinistä highlighteria, olin siitä jo ihan super innoissani! Oikeastaan niin innoissani, että unohdin lisätä poskipäille kasan glitteriä, mikä oli siis alkuperäinen tarkoitus. Kuvitelkaa siis, että kuvissa näkyy nyt upeat glitterit poskilla.


Silmämeikkiin halusin ehdottomasti väriä ja tälläkertaa päädyin sinertävään lookkiin ja toki myös sitä glitteriä oli lisättävä luomelle. Tein meikille sinisen mattapohjan luomivakoon, puolikkaan cutcreasen luomelle ja paljon vihertävää glitteriä luomelle ja sisänurkkaa kohti. Tuo glitter on tosi kaunis, mutta mä vähän mokasin siinä ja laitoin liian paksun kerroksen, joka alkoi murentua tosi nopeasti rumaksi. Kannattaa siis levittää pohjalle ensin samaa sävyä oleva luomiväri, jolloin glitteriä ei tarvitse pakata luomelle niin paksua kerrosta.

Tähän lookkiin olisi ehdottomasti kuulunut ne irtoripset, mutta mun oli pakko jättää ne väliin, sillä tuo glitter alkoi murentua jo siinä loppuvaiheilla. Ja jos rehellisiä ollaan, en kyllä oikeasti festareille laittaisi ripsiä. 


Huulille halusin myös jotain vähän jännempää, mitä en yleensä käyttäisi. Valitsin ColourPopin ruusukultaisen metallisen huulipunan, joka on ihan mielettömän upea!! Hiustenlaitto ei ole mun vahvinta alaani, joten päähän kukkaseppele ja pieni letti niin valmista tuli. Suihkin hiuksiin myös vihreää poispestävää väriä, mutta se oli niin lopussa ettei juurikaan edes erottunut mut hiuksista.

Sellainen oli mun kuvitteellinen festarilookki Ruissiin. Käykää ihmeessä katsomassa myös muiden osallistujien lookit, linkkaan alas kaikki mitkä on jo tiedossa ja lisäilen niitä sitten tänne pikkuhiljaa :).


Oletko käynyt tai aiotko käydä festareilla tänä kesänä?,

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
tarte Rainforest of the sea water foundation
ColourPop No filter concealer
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
tarte Amazonian clay waterproof bronzer, park ave princess
MAC mineralize blush, Subtle breeze
Naked cosmetics holographic highlighter collection

Inglot eye makeup base
Lunar Beauty Life's a drag palette; Cake face, Shady, Kiki, Fishy
jolie Bomb dot com palette
ColourPop crème gel liner, Zulu
benefit Roller lash mascara
Too Faced glitter glue

ColourPop brow pencil, Dope taupe
Urban Decay Heavy metal glitter eyeliner, Spandex

ColourPop ultra metallic lip, Flitter

16 kommenttia:

  1. Upea hehku kasvoilla:) Silmämeikki ja huulet mätsää hienosti yhteen <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään tosi paljon näistä turkooseista :)

      Poista
  3. Ihan huikea meikki ja kokonaisuus. <3

    VastaaPoista
  4. Ihana meikki <3 Mä oon niin innoissani tästä haasteesta ja pähkäilen jo koska seuraava keksittäisiin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ihan huikeen hauska haaste, lisää vaan :D Mielenkiinnolla odotan sun lookkia!

      Poista
  5. Ihanat värit tossa silmämeikissä! ♥

    VastaaPoista
  6. Hienosti mätsää kukat ja meikki :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...