perjantai 8. kesäkuuta 2018

Toukokuun Boxycharm

Heipparallaa kaikki ja hauskaa perjantaita! Tänään päästään availemaan toukokuun Boxycharmia, joka tällä kertaa tulikin mulle hyvissä ajoin jo toukokuun puolella. Toukokuun boksin teemana oli Boxy Bash, eli jonkinlainen juhlateema kyseessä. Jos en ihan väärin muista, niin Boxycharmilla taisi olla synttärit? Boksissa oli tällä kertaa kuusi tuotetta, joiden joukosta löytyi taas kiinnostavaa testailtavaa.



Aloitetaan vaikka siitä  mulle kiinnostavimmasta tuotteesta. Boksista löytyi tällä kertaa CoverFX blurring primer. Mä rakastan primereita ja CoverFX on todella mielenkiintoinen brändi, tämä oli mulle yksistään jo koko boksin arvoinen. Oon ehtinyt kokeilla tätä nyt kerran ja ensi tuntumalta sanoisin tän olevan aika samantapainen kuin MUFE:n Step 1 smoothing primer, sellainen ihonsävyinen ja hieman silikoninen.


Seuraavaksi boksista paljastui Beauty Creations matte lip gloss, joka on tehty yhteistyössä Boxycharmin kanssa. Mua aina hämmentää nähdä samassa nimessä sanat matte ja lip gloss, miten ne muka voi millään olla samassa tuotteessa? Oikeastihan tämä on siis nestemäinen huulipuna, joka kuivuu mattapintaiseksi. Kiva kokeilla, sävy on ainakin tosi nätti.


Pretty Vulgar merkkiä on viime kuukausina näkynyt kerran tai kaksi ja nyt saatiin merkin geelimäinen eyeliner. Tässä on tosi hauska pakkaus, muistuttaa sellaista vanhanajan mustesäiliötä. Olen tätäkin ehtinyt kokeilla ja en oikein tiedä mitä mieltä olen. Tämä tuntuu jotenkin vähän kuivalta, mutta en tiedä onko se vaan mun yksilö mikä oli kuivahtanut vai onko nämä kaikki hieman kuivia. Pigmenttiä kyllä löytyy ihan hyvin, mutta työstäminen ei ollut helpointa mahdollista.


Eyelinerin kaveriksi saatiin kolmiosainen sivellinsetti, johon kuuluu rajaussivellin, kulmaharja ja viistopäinen kulmasivellin. Nämä tuntui tosi hyviltä, rajaussivellintä ja kulmaharjaa olenkin jo käyttänyt pariin kertaan. Tuon kulmasiveltimen laitan eteenpäin, koska sellaisia mulla on jo tosi monta.


Samalta Aesthetica merkiltä saatiin myös kasvosivellin, joka tuntuu myös pehmeältä ja monikäyttöiseltä. Tällä voi mm. huiskia puuterit kasvoille tai baking puuterit pois silmien alta, levittää bronzeria tai poskipunaa yms. Siveltimet on aina kivoja!


Viimeinen tuote toukokuun boksissa oli PÜRin contourpaletti, jossa on kaksi mattaista contoursävyä ja kaksi highlighteria. Nuo contour sävyt on aika tummia, mutta pystyn käyttämään ainakin vaaleampaa ja tummin sopii hyvin mun kulmakarvoille ja miksei vaikka luomiväriksi. Molemmat highlighterit on tosi nättejä ja sopii mun ihonsävylle hyvin.

Tällä kertaa tuotteiden yhteisarvoksi tuli 174 dollaria, ihan hullua!! Maksoin boksista siis 21 dollaria plus posteja noin 10 dollaria eli yhteensä alle 30 euroa. Tällä kertaa mun lemppareja oli primer, contourpaletti ja siveltimet.

Miltä toukokuun Boxycharm vaikutti?

Love, Mari

22 kommenttia:

  1. Taas opin uutta, en tiennyt tämmöisen olevan olemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin Suomessa melko vieras, kun eivät tänne suoraan toimita :/

      Poista
  2. Aivan mahtava boxi:) Kaikki tuotteet ovat kerta kaikkiaan upeita!

    VastaaPoista
  3. Aivan loistava paketti - ja jälleen harmittelen kun ei suoraan Suomeen saa tilattua! Auttaiskohan jos sinne laittas itkumailin asiasta? xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida auttaa valitettavasti :D. Mutta hyvä syy käyttää shipitoa!

      Poista
  4. Tää on mullekin tulossa, enkä malta odottaa! Muakin aina huvittaa noi "mattaiset huulikiillot" kun en todellakaan ymmärrä miten huuli_kiilto_ voi olla matta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo jee, kivaa!! Et tuu kyllä pettymään :). Ja vinkkaan jo nyt, että myös kesäkuun boksista on tulossa huippu!

      Poista
  5. Joo tuo matte lip GLOSS on kyllä koominen,tuohon on törmänny useemminki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencellä taisi ainakin olla vastaava, ei vaan voi ymmärtää että miksi :D

      Poista
  6. Tämä on siis joku säännöllisin väliajoin postista tipahtava juttu, ikäänkuin kosmetiikan kestotilaus?

    Mahtaisikohan tuo talouden kauniimpi osapuoli tykätä moisesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän niinkuin, tulee kerran kuukaudessa :) Kotimaisia vaihtoehtoja löytyy myös kuten Bette box ja luonnonkosmetiikkaa sisältävä Jolie, jos haluaa kokeilla vaikka lahjaksi :)

      Poista
  7. Paljon uusia mielenkiitoisia tuotteita. Paljon opin jälleen uusia asioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Tässä oli paljon uutta myös minulle.

      Poista
  8. Mulla tulee enemmän postareita.Missä sun Shipito-osoittees on?Mulla on Nevada Minden.Siis en nyt tarkoita,että paljon enemmän,mutta melkein 14 dollaria yhteensä käsittelykuluineen Nevadan varastolta.
    Boxi oli kyllä mahtava paitsi,että noi siveltimet oli muovissa,joissa luki made in china ja ei ne nyt ehkä ihan kauhean arvokkaita oikeasti ole.Siis kyllä ne silti hyviä on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös Nevadassa osoite ja just tarkistin niin aika monta kuukautta putkeen on ollut 11,09 dollaria. Mulla ei mene niitä kahden dollarin käsittelykuluja kun maksan sitä isompaa postilaatikkoa. Joo ei noi siveltimet varreltaan tuntunut kovin kummosilta, mutta käytössä ne on olleet ihan hyviä. En kyllä niistä ikinä maksaisi tuota täyttä hintaa :).

      Poista
  9. Mitä tarkoitat isommalla postilaatikolla? Siis siitä on tietysti extrakuluja,mutta paljonko?Milloin kannattaa ottaa isompi postilaatikko?? Mä otin heti käyttöön noi siveltimet ,tosin sillä eyeliner siveltimellä levitän luomiväriä rajauksen päälle ja siinä tosi hyvä,mutta tuon ink geelin kaa en saa sillä tarpeeks ohutta jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sitä, että maksan sen 10 dollaria kuukaudessa siitä, että saan tilata rajattoman määrän paketteja eikä tarvii murehtia et on vaan yksi kerrallaan varastolla :D. Sen voi toki maksaa vaikka koko vuodeksi kerrallaan, jolloin on muistaakseni jotain 50 dollaria. :)

      Poista
    2. Hmm, no en mä varmaan tilaa niin paljon,että mun kannattaa vai tilaisinko,hmm;)?

      Poista
    3. Hahah :D. Mä valitettavasti tilaan kun tulee kolme boksia kuussa plus joskus jotain ylimääräistä.

      Poista
  10. Tos oli ainaki toukokuus ongelmaa tilata boxycharmii kun ne ei hyväksynyt korttia joka oli rekisteröity eurooppaan mut nyt sain tänään tilattua sen!!
    Oon ihan onnessani ja odottelen ekaa pakettia saapuvaksi ❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuulin muualtakin, että oli ollut vähän ongelmia tilaamisen kanssa, onneksi nyt onnistui! Boxy on ihan mahtava :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...