torstai 14. kesäkuuta 2018

Laura Lee Los Angeles - Nudie Patootie paletti

Hei vaan ystävät! Eilen meikki-keskiviikossa nähtiin melko neutraali meikki, joka oli tehty Laura Lee Los Angelesin uudella Nudie Patootie -luomiväripaletilla. Mainitsinkin jo eilen, että paletista on luvassa esittelyä ja tänään olisikin sitten sen vuoro. Esittelin teille parisen viikkoa sitten brändin ensimmäisen Cat's Pajamas - luomiväripaletin (klik), joka ihastutti kovasti erinomaisella laadullaan. Nyt nähdään onko uutuus yhtä hyvä, parempi vai kenties floppi?


Nudie Patootien pakkaus miellyttää mun silmää kovasti. Paletin pahvipakkaus on hyvinkin teemaan sopiva, nuden sävyjä, paletin nimi ja brändin logo painettuna kanteen. Tämä on todella yksinkertaisen tyylikäs ja huomattavasti rauhallisempi ulkoasultaan kuin se aikaisempi paletti. Kiva huomata, että Laura otti saamansa palautteen vastaan ja kuunteli sitä tätä uutta tehdessään.


Varsinainen paletti jatkaa ulkoisesti samalla linjalla kuin pahvipakkauskin, yhteneväisyyttä löytyy. Palettiin on painettu hieman kiiltävin kohokirjaimin paletin nimi sekä oikeaan alareunaan ruusukultainen brändin logo. Paletti on pahvia, mutta tuntuu kädessä todella jämäkältä ja painavalta, laadukkaalta paletilta. Paletin koristukseen on käytetty ruusukultaisia yksityiskohtia ja kannen alta paljastuu iso laadukas peili. 


Nudie Patootie paletissa on 14 luomiväriä edellisen 10 sijaan. Sävyt ovat kaikki melko neutraaleja, kuten nimikin jo lupailee, mutta on mukana myös pari vähän näyttävämpää sävyä. Koostumuksia löytyy mattaisesta super metalliseen ja vähän kaikkea siltä väliltä. Nuo alarivin metalliset sävyt on ihan mielettömiä!


Ensivilkaisulla paletti voi näyttää hieman mitäänsanomattomalta, mutta kun tätä alkaa tarkastella lähempää, löytyy sävyistä jänniä vivahteita ja yllättävää monipuolisuutta. Laadultaan tämä on jälleen erinomainen. Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä ja helposti levittyviä. Shimmerit sopii käytettäväksi kuivana tai kosteana oman maun mukaan. Nämä eivät myöskään pöllyä juuri lainkaan, mistä olin tosi yllättynyt. Siveltimen kun pyörittää pannussa, kaikki pigmentti jää kiinni siveltimeen eikä ylimääräistä luomiväriä pöllähdä ympäriinsä. Myöskään kasvoille en ole huomannut näiden varisevan, korkeintaan nuo super metalliset sävyt vähän tiputtelevat.


Swatchasin teille vielä paletin kaikki sävyt, vaikka käsiswatchit eivät tosiaan kaikkea kerrokaan. Kuvat on otettu auringonvalossa, mikä saattaa vaikuttaa sävyihin jonkin verran, ainakin Uncover ja Topless näyttävät hieman erilaisilta kuin "varjossa".Haluatteko nähdä lisää Nudie Patootie meikkejä?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Kaunis paletti ja ehdottomasti kyllä - lisää meikkejä :)

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi kaunis nudepaletti, ehdottomasti lisää meikkejä. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, laita vaan tulemaan lisää meikkilookkeja tästä paletista:) Shimmer-sävyt näyttää tosi upeilta<3

  VastaaPoista
 4. Oi, Exposed, Au Naturale ja tuo Buff on aivan ihanat sävyt! Mä oon jostain syystä innostunut nyt tosi paljon kimaltelevista sävyistä :) Oiskohan se vaan tää kesä :D

  Ja joo, meikkejä ehdottomasti ihasteltaviksi tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla kesäkin, mutta onhan nuo kimallukset ihania aina <3 :)

   Poista
 5. Kesäisen romanttinen paletti :)

  VastaaPoista
 6. Meikit on mulle ihan rakettitiedettä. Oon nyt keskittynyt lähinnä luonnonkosmeen ni nää ei sano mulle mitään muuta kuin että ihan mahdottoman kauniit paletit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan kaunis, kelpaa katsella ja inspiroitua :)

   Poista
 7. Kauniita värejä sisältävä paletti! Topless ja Butt naked näyttävät ihanilta samoin myös tuo jännä kellertävä Strip.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strip on mun yksi lemppari koko paletissa, ihanan uniikki sävy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...