perjantai 22. kesäkuuta 2018

Toukokuun allure beauty box

Hauskaa juhannusta kaikki murut! Koitetaan nauttia keskikesän juhlasta huonosta kelistä huolimatta. Ja olkaas varovaisia siellä vesillä :).

Tänään me päästään kurkkaamaan toukokuun allure beauty boxiin, jonka sain käsiini pari päivää sitten. Boksista löytyi jälleen paljon kiinnostavaa kokeiltavaa, joten mennään heti itse asiaan!



Ensimmäisenä laatikosta paljastui ilmeisesti extra tuote, sillä tästä ei ollut mitään mainintaa mukana tulleessa vihkosessa. Kyseessä on kuitenkin L'oréalin kangasnaamio hiuksille, joka kuulostaa tosi kiinnostavalta! En ole koskaan törmännyt vastaaviin, joten testaan tän kyllä tosi mielläni. Onko joku teistä törmännyt tähän tai vastaaviin jo Suomessa? :)


Boksista löytyi myös kaksi paria Wander beauty:n kultaisia silmänalusnaamioita. Nämä on viime vuosina lisääntyneet kovasti ja mullakin on jo odottamassa kokeiluaan monta paria. Ihan varmasti nämäkin pääsevät kokeiluun, voisin ottaa yhden parin mukaan kesän Rodoksen matkalle, jossa sille varasti tulee käyttöä. Namio lupaa kosteuttaa ja hoitaa silmänympärysihoa, vähentää tummuutta ja turvotusta ja rauhoittaa ihoa.


Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli tämä CLE:n huulipuuteri. En ole tälläisiin koskaan törmännyt ja koko ajatus kuulostaa jotenkin tosi oudolta ja jännältä samaan aikaan. Purkissa on tosiaan sävytettyä puuteria, mutta kun se koskee ihoon, se ikäänkuin sulaa huuliväriksi. Ihan super jännä tuote! Tässä on ihan tavallinen huulipunaapplikaattori, jonka avulla puuteria levitetään huulille ja lopputuloksena pitäisi olla mattapintainen kevyt huulipuna.


First aid beauty on merkki, jonka tuotteista olen aina innoissani. Tällä kertaa kokeiluun tuli kosteuttava primer (tai pohjustava kosteusvoide), jossa on ihana kesäinen kookoksen ja tropiikin tuoksu. Tätä voi käyttää yksinään koko kasvoilla, kasvojen korkeimmilla kohdilla korostuksena tai meikin pohjustukseen.


Laatikkoon oli pakattu myös matkakokoinen St. Tropez self tan purity itseruskettava mousse. Mä käytän tosi harvoin itseruskettavia, mutta tää kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että aion ainakin kokeille. Ja pullokin on tosi kaunis! Tuote näyttää pullossa ihan vedeltä, mutta muuttuu pumpattaessa helposti levittyväksi mousseksi. Vihkosessa sanotaan, että tätä ei tarvitse huuhdella pois ja levityksen jälkeen voi suoraan pukeutua ja jatkaa päivän menoja. Kuulostaa sopivan helpolta :).


Viimeisenä tuotteena laatikosta löytyi Kenra:n kuivaöljy hiuksille. Tuote antaa hiuksille vähän pitoa, silottaa pörröisiä hiuksia, antaa kiiltoa eikä latista hiuksia. Kuulostaa lupaavalta! Tuote sisältää mm. macadamia-, argan-, manteli- ja viinirypäleensiemenöljyä, jotka hoitavat hiusta tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Miltä toukokuun allure näytti?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tästä paketista huomioni sai tämän postauksen perusteella kummatkin hiustuotteet. Varsinkin tuo kuivaöljy kuulostaa ihan super kiinnostavalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kiinnostuin kanssa kuivaöljystä, kuulostaa tosi hyvälle tuotteelle! :)

      Poista
  2. Hämmentävä tuo Tropezin mousse, näyttää tosiaan ihan vedeltä! Kiva boxi ja tässä ois itsellekin kyllä uutta! :) Sun blogista on ihana lukee arvioita näistä eri bokseista yms seteistä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ajattelin ensin, että se on varmaan joku kasvosuihke tai vastaava :D Hyvä etten alkanut ruiskimaan naamalle..

      Poista
  3. Vitsi mitä tuotteita, siis tosi mielenkiintoisia kaikki! 😊

    VastaaPoista
  4. Hiuksille tarkoitetut tuotteet olivat todella kiinnostavia. Varsinkin tuo kuivaöljy herätti kiinnostuksen. Kiitti! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa innostuin siitä, toivottavasti on yhtä hyvä kuin miltä kuulostaa :)

      Poista
  5. Mä sain tuon hius sheet maskin tilalla pienen Elnett hair sprayn ja itseruskettavan moussen tilalla väriä antavan gloss voiteen,jossa ei itseruskettavaa.Olisin halunnut tuon hair sheet maskin,mutta tuosta gloss voiteesta tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennyt että tuosta hiusjutustakin oli variaatioita kun mun lapusta se kokonaan puuttui. Mulla oli kyllä jo ennestään tuo hairspray sekä se gloss juttu, että kävi hyvä tuuri tälläkertaa :)

      Poista
  6. Kocostarilla on muistaakseni tommosia hiusnaamioita! Jännä toi itseruskettava, kun näyttää todellakin ihan vesimäiseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai, täytyykin tutustua niihin! :) Mä olin ihan varma, että tuo on jotain suihkutettavaa juttua kun on niin veden näköistä, mut ei. :D

      Poista
  7. Tuo Lorealin on kyllä jännä! :D Itse oon aika laiska kasvonaamioiden kanssa mut nuo sy-laput on mullakin päässy käyttöön,tosi näppäsiä esim lyhyiden yöunien jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, oikein odotan että tulee viikonloppu ja ehdin testaamaan sitä :D. Ja joo, noi laput on kyllä lyhyiden yöunien jälkeen pelastaneet monet aamut! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...