perjantai 15. kesäkuuta 2018

Smashbox The Cali Contour

Moikka! Kesä on tuonut mukanaan paljon ihania houkuttelevia uutuusmeikkejä, joista yksi mainitsemisen arvoinen on ehdottomasti Smashboxin The Cali Contour -paletti. Näin tämän ensimmäisen kerran Kathleen Lightsin videolla ja pienen googlailun jälkeen olin myyty, jäin vaan odottelemaan, että tämä ihanuus ilmestyisi Kicksiin. Onneksi mun ei tarvinnut kauaa odottaa, sillä paletti löytyi heti seuraavasta Kicksin kampanjalehdestä ja laitoin tilauksen menemään heti. Paletti on myynnissä Kicksin verkkokaupassa* ja liikkeissä hintaan 39,50€, itse käytin lehden mukana tulleen -20% alekoodin, niitä kannattaa pitää aina silmällä.

Smashbox The Cali Contour

Pahvipakkaus on ihanan kesäinen, kiitos noiden palmupuiden. Mä fanitan palmuja kovasti, jos jossain on palmuja, olen täysin myyty. Niistä tulee hetkessä lomafiilis. Pakkauksen päältä löytyy Smashboxin logo, paletin nimi, sekä hauskat "murretut" kuvat sävyistä. 

Smashbox The Cali Contour

Varsinaisesta paletista puuttuu ne palmut, mikä oli mulle pienoinen pettymys, mutta eihän sillä oikeasti ole mitään väliä. Tämä on melko pienikokoinen, tosi näppärä matkustukseen ja mahtuu hyvin myös meikkipussiin. Kannen alla on myös peili, siitä saa aina ison plussan.

Smashbox The Cali Contour

Paletista löytyy kaksi varjostussävyä, joista toinen on viileä ja toinen hieman lämpimämpi, kaksi hohtavaa highlighteria, yksi vaalea kiinnityspuuteri ja yksi neutraalin sävyinen poskipuna. Sävyt on kaikki todella kauniita ja sellaisia, että sopii vaalealle iholle hyvin. Jos ihosi on keskitumma tai tumma, ei tämä paletti valitettavasti sinulla toimi ja käsittääkseni sävyvaihtoehtoja oli vain tämä yksi :/. Koostumukseltaan tämä on mun mielestä täysi kymppi. Sävyt ovat sopivan pigmenttisiä ja ihanan pehmeitä, ne levittyvät kasvoille silkkisen kevyesti ja häivyttyvät tosi hyvin. Nuo highlighterit on aivan ihania ja kerrostettavissa todella näyttäviksi. 

Smashbox The Cali Contour

Jos olet etsimässä laadukasta, neutraalia varjostuspalettia, joka sisältää kaiken tarvittavan kasvomeikkiin ja on kooltaan pienehkö, tässä se on. Mä oon ollut erittäin tyytyväinen tähän hankintaan, tässä on sopivasti vaihtoehtoja ja kulkee kätevästi mukana jos tarve vaatii. Käykää ihmeessä swatchailemassa jos Kicks sattuu olemaan lähellä :).

Käytätkö varjostus- ja korostustuotteita?

Love, Mari

*Affiliate linkki

8 kommenttia:

  1. Kiva, että meille hieman kalpeammillekin on olemassa oma palettinsa, aika usein näissä sävyt ovat auttamatta liian tummia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, tässä on just passelit sävyt suurimmalle osalle suomalaisista :D

      Poista
  2. En käytä, koska en ylipäätään käytä juurikaan meikkiä. Kivat värit kyllä.:) Voisi sopia mullekin, jos käyttäisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi varmasti, mutta eihän tämä mikään must-have ole jos ei juurikaan meikkaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...