tiistai 5. kesäkuuta 2018

Kesäisiä miss beauty london meikkejä

Moikka! Viime vuoden marraskuussa Suomeen lanseerattiin uusi edullinen meikkibrändi miss beauty london. Sain silloin ennen vuodenvaihdetta testiini ison kasan merkin tuotteita maahantuojalta ja kirjoittelinkin niistä mietteitäni, postauksen voit käydä lukemassa täältä. Merkki tuli myyntiin Prisma marketteihin ja olenkin näitä bongaillut aina lähi-Prisman meikkihyllyllä piipahtaessa. Vähän aikaa sitten sain lähetyksen SOK:lta ja paketista löytyi, mitäs muutakaan, lisää miss beauty london meikkejä. Tällä kertaa saamani tuotteet olivat kesäisiä uutuuksia ja vain pari sellaista, joita olen kokeillut silloin aikaisemmin, joten ajattelin vinkata näistäkin teille. Varsinkin, kun joukosta löytyi pari tosi kivaa yllättäjää!


Miss beauty london -meikit ovat tosiaan ihan super edullisia, kalleimmat tuotteet maksavat vain reilu viisi euroa, joten nämä sopii ihan jokaisen budjetille. Sain kokeiltavaksi hehkuvaan kesämeikkiin sopivia tuotteita, niin kasvoille kuin huulille ja kynsillekin. Paketista löytyi myös pari tuotetta, joita olin jo testannut, ne laitoin suoraan odottelemaan seuraavaa arvontaa (tulossa pian Instagramin puolelle!). 


Aloitetaan vaikka tästä Bronze shimmer aurinkopuuterista, josta olin ehkä eniten innoissani. Mä rakastan aurinkopuutereita ja olen tykännyt miss beauty londonin mattabronzereista kovasti. Aurinkopuuterissa on neljä eri sävyä, joita voi käyttää joko erikseen tai sivellintä voi pyöritellä kaikissa ja sekoitella mielensä mukaan. Mä olen tykännyt käyttää tätä niin, että sekoitan kaikkia sävyjä keskenään. Tämä on todella hohtava, tuo kasvoille kesäisen hehkun. Jos et välitä shimmerisistä bronzereista, kannattaa skipata tämä kokonaan, mutta mä olen tykännyt tästä paljon. Näitä voi muuten käyttää myös luomiväreinä ja tällä nelikolla saakin tehtyä vaikka koko silmämeikin halutessaan.


Merkin poskipuna ihastutti jo viimeksi, nyt sain uuden sävyn, joka sopii kesään täydellisesti. Näissä on tosi hyvä pigmentti ja poskipuna levittyy kasvoille kauniisti, ei ole yhtään laikukas tms. Pakkaus on tosi heppoinen, kovaa muovia, mutta eipä tällä hinnalla voi muuta odottaakaan. Tykkään tän pienestä koosta, poskipuna mahtuu mukaan pienimpäänkin meikkipussiin.

Sain myös uuden sävyn Illuminating wand -korostusväristä, tämä on selkeästi tummempi kuin aikaisemmat kokeilemani. Sävy on kultainen, hieman ehkä pronssihtava ja näyttää tosi kivalta päivettyneellä iholla. Näillä saa aikaan kauniin luonnollisen korostuksen, sopii hyvin arkimeikkiin.


Merkin huulipunat ovat koostumnukseltaan kermaisen pehmeitä ja tuntuvat huulilla todella miellyttävältä. Pigmenttiä näistä irtoaa kohtalaisesti, kerrostamalla sävystä saa peittävämmän ja yhdellä vedolla saa kauniin luonnollisen sävyn huulille. Angel Delight on kaunis persikkainen vaaleanpunainen, tosi kiva kesäsävy kaikille vaaleanpunaisen ystäville. Cookie taas on mun lemppari näistä, tosi nätti vaalea rusehtava nude. Olen myös sekoitellut näitä kahta sävyä yhteen ja lopputulos on ollut mun mielestä tosi kiva. 


Miss beauty londonilla on myös erilaisia kynsilakkoja valtava valikoima ja viimeksi jo totesin, että nämä geelilakat ovat laadultaan parhaita. Mulla on vastaavia sävyjä kuitenkin omasta takaa niin paljon, että laitoin nämäkin suoraan arvontakasaan. Halusin kuitenkin vinkata näistä teille, jos etsitte edullisia ja hyviä kynsilakkoja, kannattaa testata. Nämä pysyy mun kynsillä lohkeilematta noin 4 päivää, varpaan kynsissä pidempään.


Oletteko jo testailleet miss beauty london meikkejä?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen uutuus ja aivan loistava hintataso. Värit ovat todella kauniin kesäisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä ei ole hinnalla pilattu, sopii kaikille kukkaroille :)

      Poista
  2. Kirjoittelin itsekin blogiini postauksen muutamista Miss Beauty Londonin tuotteista heti, kun merkki ilmestyi prismoihin. Tuo illuminating wand kököttää nytkin meikkipussissa, on tosi helppo ja kiva tuote! Nuo muutkin tuotteet vaikuttavat ihan kelpomeikeiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjasta löytyy yllättävän paljon toimivia hyviä tuotteita :) Kiva kun oot tykännyt!

      Poista
  3. Kivoja kesäsävyjä. Enpäs ole ennen tällaisesta merkistä kuullutkaan. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tutustumassa seuraavalla Prisma reissulla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...