sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Toukokuun MorpheMe

Aurinkoista sunnuntaita ihanaiset! Tänään me päästään tutustumaan jälleen uudenlaiseen "kauneusboksiin", kun olen vihdoin saanut käsiini mun ensimmäisen MorpheMe -pussin. MorpheMe on yksi Liveglam.comin kuukausittaisista bokseista, jonka mukana tulee aina vähintään 3 Morphen meikkisivellintä. Siveltimien arvo on aina vähintään 30 dollaria, eli riippuen onko mukana edullisia vai arvokkaampia siveltimiä, niitä voi tulla useampia. Liveglamilta löytyy myös kaksi muuta "kerhoa", huulilakoille ja kynsilakoille, mutta nämä siveltimet kiinnosti minua eniten. Tämä on oivallinen palvelu kaikille, jotka vasta alkavat kokoamaan sivellinvarastoaan tai ihan vaan meille sivellinfanaatikoille. Morphen siveltimet on yksiä mun suosikkeja, joten innolla odotan mitä kaikkea tämä palvelu mulle vielä tuokaan.

MorpheMe -pussia saa tilattua suoraan Suomeen, mikä on myös iso plussa! Hintaa tällä on postikuluineen noin 25 dollaria. Tilaamalla oman MorpheMe tilauksesi mun suositus linkin kautta saat tilauksesi yhteydessä valita ylimääräisen ilmaisen siveltimen. Linkkiä käyttämällä myös minä saan tililleni Morphe pisteitä, joita voi sitten myöhemmin käyttää eri palkintojen lunastamiseen ja yhden siveltimen myös itselleni. Mikäli et halua mun linkkiä käyttää, niin tilaamaan pääset tuolta postauksen alusta löytyvällä linkillä :).


Toukokuun pussista löytyi viisi gunmetal -sarjan sivellintä. Olin tosi innoissani näistä, koska mun ihan suosikki silmämeikkisivellin on tätä gunmetal -sarjaa, joten odotukset oli korkealla. MorpheMe:llä on muuten myös sellainen kiva ominaisuus, että seuraavan kuukauden siveltimet paljastetaan etukäteen ja halukkaat voi ne käydä kurkkaamassa. Jos kyseiset siveltimet ei kiinnosta, voi ne vaihtaa johonkin toiseen sivellinsettiin, MorpheMe pisteisiin tai vaihtoehtoisesti voit myös skipata koko kuukauden. Mä olen vaihtanut mun kesäkuun siveltimet mua kiinnostavampaan settiin, mutta siitä lisää sitten kesäkuussa!

Ennen kun hypätään niihin siveltimiin niin pieni maininta; olen ottanut siveltimien hinnan Beautybay verkkokaupasta, josta niitä on helpoin tilata Suomeen. Morphen omilla sivuilla hinnat ovat hieman alhaisemmat, mutta niihin tulee aina päälle postikulut ja alvit.


G1 Small buffer / 16,20€

Tämä pienikokoinen buffer sivellin hämmästytti ensialkuun, mutta kun kokeilin levittää tällä meikkivoidetta, se toimi kuin unelma. Tämä on tarpeeksi pieni, jotta sillä pääsee hyvin myös hankaliin kohtiin kasvoilla, kuten nenänpieliin ja silmien alle. Toki tällä pienellä siveltimellä meikin työstäminen on hitaampaa kuin isolla siveltimellä, mutta mä olin tähän todella tyytyväinen. Tätä voi käyttää myös muille voidemaisille tuotteille, kuten aurinkopuuterille ja poskipunalle.

Alunperin sivellin on tarkoitettu puuterituotteiden levittämiseen, mutta mun on vaikea nähdä itseäni käyttämässä näin tiivistä ja jämäkkää sivellintä puuterille. Pitää ehkä kokeilla kuitenkin, jotta tiedän mistä jään paitsi. Tämä sopii myös ilmeisen hyvin mineraalimeikkien levitykseen, sen voin uskoa helposti!


G40 Pro detail powder / 5,99 usd

Pienikokoinen puuterisivellin on kätevä, kun haluat levittää puuteria niille vaikeasti tavoitettaville alueille tai haluat keskittää puuterin vain tiettyyn kohtaan kasvoja. Mä tykkään itse levittää tällä puuterin silmien alle tai vaihtoehtoisesti huiskia irtopuuterin pois tällä. Myös nenän puuterointi käy tällä kätevästi. Olen myös kokeillut levittää tällä peiteainetta silmien alle ja toimi myös siihen tarkoitukseen erittäin hyvin! Tätä sivellintä ei ollut juuri nyt Beautybayn valikoimissa, joten hinta on napattu Morphen omilta sivuilta.


G41 Mini contour / 11,20€

Tämä litteä ja pieni contour sivellin on tarkoitettu tarkkaan varjostustyöhön niin voidemaisilla kuin puuterinmaisilla tuotteilla. Tällä saa tehtyä todella tarkat ja terävät varjostukset, mikä ei ole oikeastaan ihan mun juttuni. Itse käytän tätä silmämeikin siistimiseen irtopuuterilla, mikä on alunperin Jaclyn Hillin vinkki. Tällaisella litteällä siveltimellä kun taputtaa irtopuuteria silmäkulmaan, saa kätevästi siistittyä rajan. 


G19 Round liner contour / 5,60€

Tämä kapeakärkinen sivellin on tarkoitettu silmämeikin varjojen häivyttelyyn, sillä tällä pääsee kätevästi sinne luomivakoon tai silmän sisänurkkaan. Voisin kuvitella tän olevan erittäin hyvä myös cutcrease meikin tekoon. Itse tykkään käyttää tätä eniten alaluomen häivyttelyyn ja luomivärin levitykseen alaluomelle. Tarvittaessa tällä saa myös korostettua sisänurkkaa ja kulmaluuta.


G38 Mini round contour / 11,10€

Jos kaipaat sivellintä tarkkaan varjostukseen, on tässä hyvä vaihtoehto. Etenkin voidemaisille tuotteille tämä toimii erittäin hyvin. Sivellin on tarpeeksi pieni ja jämäkkä mahtuakseen poskiluun alle ja kuitenkin pyöreä muoto helpottaa varjostuksen häivyttelyä. Tämä on myös sopivan pieni mahtumaan mun voidemaisen peiteainepaletin nappeihin, joten jes! :D 


E22 Elite II pointed blender brush / 8,70€

Mun valitsema ilmainen sivellin oli tämä E22 häivytyssivellin. E -sarjan siveltimet on kaikki Morphen Elite -kokoelmaa eli vielä astetta parempilaatuisia, vaikka hyviä ne kaikki ovat. Tässä on kaikki kohdillaan, muoto on täydellinen luomivakoon ja tämä on ihanan pehmeä, ei raavi luomilla yhtään. 

Miltä toukokuun siveltimet vaikutti?
Kiinnostuitko MorpheMe palvelusta?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. En oo ikinä kuullutkaan tästä palvelusta mutta on ihan sikamielenkiintoinen! Tää täytyy ehkä kesän isommista palkoista toteuttaa ja ottaa testiin! ;) Morphen siveltimistä kun oon kuullut vaan hyvää, vaikka niitä en oo päässyt vielä testaamaan.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli myös mun mielestä ihan huippu löytö, vaikka siveltimiä pursuu jo joka laatikosta :D Ei niitä hyviä siveltimiä voi olla koskaan liikaa! Tää on myös tosi kätevä tapa tutustua Morpheen :)

   Poista
 2. Enpä ollut tietoinen tällaisestä "boxista". Ideana vallan mainio. Morphen siveltimiä en ole vielä kokeillut, mutta ne on mun himotuslistalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tosi kiva ja erilainen boksi, tykkään myös kovasti siitä, että halutessaan voi skipata kuukausia tai vaihtaa niitä siveltimiä toisiin :) Morphella on ihan huippuhyviä siveltimiä, suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan!

   Poista
 3. Onpas näppärä, varsinkin jos tarvittaessa saa vaihdettua johonkin toiseen sivellinsettiin! Täytyy anoa, kiinnostuin koska olen muuten todella laiska hankkimaan uusia siveltimiä :'D Tällä systeemillä ne tulisi vähän kuin "pakosti", hihi ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan kätevä palvelu oman varastonsa kerryttämiseen, tapahtuu ihan huomaamatta :D

   Poista
 4. Tilasin tämän sun suosituslinkin kautta, jouduin tosin waitlistille :(
  mutta hyvää kannattaa odottaa, siveltimet on IHANIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei joo mulle tulikin sähköpostia siitä, kiitos vaan! :) Mä odottelen mielenkiinnolla heinäkuun paljastuksia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...