sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Jeffree Star Androgyny

Jeffree Star julkaisi tänä keväänä uuden Androgyny luomiväripaletin. Paletti on jatkoa Jeffreen ensimmäiselle Beauty Killer paletille, joka sisälsi räväkämpiä ja näyttäviä sävyjä. Tämä uusi Androgyny on maanläheisempi, täynnä neutraaleja sävyjä ja muutama erikoisempi, mutta kuitenkin käyttökelpoinen sävy. Tämä paletti kiinnitti mun huomioni heti ensisilmäyksellä, se näytti todella kauniilta. Vaikka en Jeffreetä varsinaisesti fanitakaan, tyyppi taitaa jakaa aika paljon mielipiteitä, niin en hänen tuotteitaan ole boikotoinut. Niinpä tämäkin paletti sai muuttaa mun luokse ja sanon nyt jo, että oon ollut todella tyytyväinen tähän ostoon.Paletti on ulkoisesti miellyttävän näköinen. Pinkki toimii aina jos multa kysytään ja tuo kohokuvioitu pinta tuo tähän pakkaukseen kivan säväyksen. Tykkään itse tästä pakkauksesta enemmän kuin Beauty Killerin. Tässä on myös se hyvä puoli, että kaikki tiedot on painettu paletin taakse eikä pelkästään tuohon pahvipakkaukseen.


Kannen alta paljastuu peili, mikä on aina plussaa näille paleteille. Harvemmin mun tulee niitä käytettyä, mutta ovat kuitenkin käteviä reissuilla ja muuten, jos tulee yllättävä tarve peilailla. Peili tekee paletista myös aina laadukkaamman oloisen.

Suomessa Jeffree Staria myy Oletkaunis.fi verkkokauppa, jonne on muuten aika usein saatavilla myös alennuskoodeja, joten kannattaa pitää silmät auki niiden varalta! Myös Jeffreen omat sivut toimittaa Suomeen, kuten myös Beautybay ja Beautylish -verkkokaupat.


Sävymaailma on todella kaunis, luonnonläheinen ja neutraali. Tästä löytyy pääasiassa mattasävyjä, kaksi shimmeriä ja yksi satiininen. Kaikki sävyt on todella käyttökelpoisia ihan arkikäyttöönkin, mistä tykkään kovasti. Tällä saa kuitenkin tehtyä myös näyttäviä erikoisia lookkeja noiden ihanien alarivin sävyjen kanssa. Paletti on saanut nimensa Androgyny velour liquid lipstick -huulipunalta, jota vastaava sävy löytyykin tuolta alarivin vasemmasta alakulmasta. Sävyt on kaikki todella pigmenttisiä ja pehmeitä, jonkin verran ne myös pöllyävät. Kun muistat kopsuttaa ylimääräisen värin irti siveltimestä, ei ne kuitenkaan varise kasvoille ja käyttökokemus on todella miellyttävä.


Yläriviltä löytyy tosiaan ne häivytyssävyt ja kaksi kaunista shimmeriä. Charm kuuluu omiin suosikkeihini, mä rakastan tuollaisia lämpimiä sävyjä luomivaossa. Frosting on tosi kaunis koko luomella tai sisänurkan ja kulmaluun korostuksissa kun taas Déjà vu toimii todella hyvin ihan koko luomella.


Alariviltä löytyy ne paletin väriläiskät. Military on mun lempparini, se on tosi kaunis oliivinvihreä. Androgyny kuuluu myös mun suosikkeihini, se on hirmu nätti ulkonurkassa ja alaluomella. Kaikki nämä on tosi kivoja, sinisiä tulee vaan käytettyä hieman harvemmin. 

Mitä mieltä te olette Androgyny paletista?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Tässä paletissa on muutama sävy, mitä varmasti käyttäisin ahkeraan, osa jäisi varmaan käyttämättä, kiitos tylsän meikkaustyylini. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mulla jää kanssa nuo sinertävät sävyt vähemmälle, mutta kaikkia muita tulee varmasti käytettyä :)

   Poista
 2. Hienot sävyt, ei voi muuta todeta:) Shaaanxo ja Sally Joe ainakin ovat tehneet Jeffreen paleteilla hienoja meikkilookkeja (ei kyllä tästä paletista, muistaakseni), ja niidenkin väriskaala on todella upea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääkin käydä katsomassa millaisia lookkejä he ovat tehneet, jos saisi inspiraatiota. Mulla on jäänyt Beauty Killerin käyttö tosi vähälle, koska sävyt siinä on niin erikoisia :)

   Poista
 3. Sama juttu kuin Jonnalla, upea paletti mutta omaan meikkasutyyliini liian rebel :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mä taas ajattelin, että onpas ihanaa kun Jeffreeltäkin tuli näin neutraali paletti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...