keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Meikki-keskiviikko; ColourPop x Sonya Esman

Heippa kaikki! Tänään meikki-keskiviikossa nähdään ihan tositoimissa eilisen postauksen uudet ColourPop meikit. Jos ette ole eilistä postausta vielä nähneet, niin kannattaa kurkata se ensin, jotta tiedätte vähän mistä tuotteista nyt on kyse. Tässä meikissä ei ole muuten mitään ihmeellistä, hyvin perus meikki ja itse asiassa aika samantapainen kuin viime viikolla nähty kuparinen lookki. Nyt oli kuitenkin tarkoituksena tehdä vähän sellainen "ensivaikutelma" postaus ja meikki noilla uusilla tuotteilla, joten tässä sitä ollaan. Mulla oli myös hyvin huono tukkapäivä ja naamapäivä ja ihan muutenvaanpäivä, joten kuvat ei tosiaan onnistuneet toivotulla tavalla. Aina ei vaan voi onnistua. Ei murehdita sen enempää vaan katsotaan miten ne uudet ColourPopit oikein toimi!


Meikkipohjaan käytin paria eri primeria, kosteuttavaa ja sitten ihohuokosia peittävää. Meikkivoiteena kokeilin taas sitä tarten Rainforest of the sea -meikkivoidetta ja mun mielipiteet vaan heittelee tuon kanssa aina. Viimeksi tykkäsin siitä ja nyt en taas ole varma. Kaipa se on vaan niin riippuvainen siitä pohjustuksesta ja miltä mun ihoni vaikuttaa. Tässä meikissä on kokeiltu muuten myös CoverFX:n custom cover drops tippoja ja uutta peiteainetta, josta puhutaan lisää vielä vähän myöhemmin.Poskilta löytyy myös se eilen esitelty Sonya Esmanin super shock cheek paletti. Poskipunana toimii paletin sävy Matryoshka, joka on todella luonnollisen kaunis ja levittyi kasvoille vaivattomasti. Tykkäsin tuosta poskipunasta tosi paljon! Korostuksiin käytin ensin niitä CoverFX tippoja ja päälle sitten tuosta ColourPop paletista sävyä Summer bonfire ja tuo yhdistelmä oli todella hehkuva, näkyi varmaan kuuhun asti, eli mä olin tyytyväinen :D.


Silmämeikissä on käytetty pelkästään eilen esiteltyä Gemini by night -luomiväripalettia ColourPopilta. Paletin neutraalit sävyt toimi tosi hyvin luomilla ja tuo kuparin sävy on siitä kiva, että sitä voi käyttää näin hieman "luonnollisempana" tai sormilla kun painelee luomille se on todella metallinen ja hohtava. Tähän meikkiin halusin sen luonnollisemman version, koska meikki on muutenkin aika perus. Kaikki sävyt häivyttyivät tosi kauniisti, nää uudet CP:n luomivärit on vaan ihan huippuja, en voi kehua niitä tarpeeksi. Mun mielestä ne toimii paljon paremmin kuin vaikka MACin yksittäiset luomivärit, jotka maksaa kuitenkin sen noin 20€ kpl.

Huulilta löytyy vielä saman Sonya Esman -kokoelman mini multi stix sävyssä California lovers, joka on kaunis, hieman viileän sävyinen pinkki nude. Kynällä oli helppo rajata huulet terävän kärjen ansiosta ja väri leittyi huulille muutenkin pehmeästi ja tasaisesti. Lopputulos on ihan super mattainen, eli kannattaa huolehtia huulten kosteutuksesta etukäteen. 


Mikä kokoelman tuotteista kiinnosti sinua eniten?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX replenishing face primer
Smashbox photo finish foundation primer
tarte rainforest of the sea water foundation, light-medium neutral
Artistry exact fit perfecting concealer, light*
CoverFX custom enhancer drops, Sunkissed
CoverFX custom enhancer drops, Moonlight
itCosmetics Bye bye pores pressed powder
Marc Jacobs O!Mega bronze, 104 tan-tastic!
ColourPop x Sonya Esman super shock cheek palette

L.A. Girl Pro. primer HD high-definition eyeshadow primer
ColourPop x Sonya Esman pressed powder eyeshadows
ColourPop crème gel liner, Mr. Bing
essence Forbidden volume mascara

ColourPop lippie stix primer
ColourPop x Sonya Esman mini multi stix, California lovers

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...