sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Helmikuun Bette Box


Helmikuun Bette boxin ilmoitus kilahti kännykkään eilen aamupäivästä ja lähdin sitä heti innoissani noutamaan. Tammikuun Bette oli sen verran hyvä, että odotukset tälle helmikuun laatikolle oli myös kovat. Josko tämä uudistus nyt muutti myös laatua parempaan suuntaan pysyvästi? Kurkataanpa mitä helmikuun Bette piti sisällään ja oliko sisältö timanttia?


Ensimmäisenä laatikosta paljastui Helein kauneusravintolisä Biotin +. Mä en ole koskaan käyttänyt mitään tällaisia kauneusravintolisiä, enkä kyllä paljon muitakaan sen puoleen, joten tää on täysin uusi tuttavuus. Tämä on myös tuote, jota en itse olisi ostanut, mutta nyt kokeilen kyllä mielenkiinnolla onko näillä oikeasti jotain vaikutusta. Yksi tabletti sisältää 80mg C-vitamiinia, 5mg biotiinia, 15mg sinkkiä ja 60mg kysteiinia. Kaikki muut kuulosti tutulta, mutta mitä ihmettä on kysteiini? :D


Seuraavaksi käsiini tarttui palmoliven uutuus deodorantti Feel glamorous. Normaalisti olisin ollut pettynyt deodoranttiin, mutta nyt tämä tuli oikeasti tarpeeseen ja uutuutena tämä vaikuttaa aika jännältä dödöltä. Okei, itse tuotehan on varmasti tuttua Palmolivea, mutta pakkaus tässä on todella erikoinen, nimittäin tästä ei otetakaan korkkia irti, vaan "korkkia" pyöräyttämällä koko dödö tulee ulos ja pohja onkin tavallaan se korkki. Saako tuosta nyt mitään selkoa, mutta kokeilen kuitenkin tätä heti :D.


Avènen gentle toning lotion oli yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista ja tämäkin tulee heti käyttöön, koska vanha tonerini pääsi juuri loppumaan. 100ml koossa riittää käytettävää ja tämä lupaa rauhoittaa, virkistää, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tuote ei myöskään sisällä alkoholia. 


Nivealta mukaan oli pakattu uutuus silmänympärysiholle. Mukana tulleen lappusen mukaan tämän sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta. Onko tämä siis värillinen silmänympärysvoide? Todella mielenkiintoiselta kuulostaa ja jään odottelemaan tämän käyttöä mielenkiinnolla, kunhan saan ensin pari vanhaa kulutettua loppuun. 


Lumenen uusi Nordic noir deep impact ripsiväri vaikuttaa todella kiinnostavalta. Tän pakkaus on ensinnäkin aika upea ja lupauksen myös kohdillaan. Ripsarin pitäisi antaa ripsille pituutta ja tuuheutta, minä tarvitsen kipeästi kumpaakin. Mulla on tällä hetkellä ihan liikaa ripsareita auki, joten tämä jää odottelemaan vuoroaan.


Schwarzkopfin BC oil miracle -sarjan Brazilnut oil hoitosuihke vaikuttaa todella kiinnostavalta. Tästä tuli pieni näytekoko, joka pääsee mun mukaan Prahaan parin viikon päästä. Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sitä ei huuhdella pois, tämä on siis niitä helppoja ja vaivattomia tuotteita, joista tykkään. 


Mukaan oli pakattu vielä extrana pieni tuoksunäyte Zagig & Voltairelta. Tästä löytyi tuoksulappunen miehelle ja naisella ja omani kokeilin tietysti heti. Aluksi en välittänyt tuoksusta, se oli liian voimakas ja maskuliininen. Nyt kun se on kuitenkin istunut iholla jo jonkin aikaa, alkaa tuoksukin muuttua hieman pehmeämmäksi ja miellyttävämmäksi.


Mitä te piditte helmikuun boxista ja oliko teillä samat tuotteet?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Todella hyvä boxi:) Tykkäisin kaikista tuotteista, jos olisin boxin tilaaja. Ehkä joskus vielä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa ollut nyt aika vakuuttunut näistä kahdesta ekasta boksista :) Seuraavaksi tuleekin bloggaajaboksi, sille kovat odotukset!

      Poista
  2. Nyt on odotukset korkealla! Oma boksi tulee vasta huomena, mutta en malttanut olla vakoilematta sisältöä. Jos saan samat, olen äärimmäisen tyytyväinen. Biotiinit ja Moroccanoilin hiusöljy alkaa olemaan loppu, joten tarpeeseen tulisi tän harakanpesän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä kanssa aina spoilaannun jos vaan mahdollista :D Toivottavasti saat vähintään yhtä hyvän boksin!

      Poista
  3. Kyllä tää Betten taso näin parin boxin perusteella aika lupaavalle vaikuttaa. Aloin nyt ihan vakavasti pohtimaan maaliskuun boxin tilaamista. Muisteleisin, että maaliskuussa olisi vielä tulossa bloggaajaboxi, ja nehän on tunnetusti olleet sieltä onnistuneimmasta päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa odotan kovasti bloggaajaboksia, se ei oo vielä koskaan ollut pettymys :)

      Poista
  4. Avenen tuote oli mulla eri, niitä on vissiin ollut muutamaa eri vaihtoehtoa. Loistoboksi, tykkäsin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kanssa nähnyt ainakin kahta eri Avenea, mulle sattui osumaan just se mitä tarvitsin :D

      Poista
  5. Itse joudun omaani huomiseen saakka odottelemaan, mutta en nyt malttanut olla spoilaantumatta :D Oikein mainiolta näyttää sisältö ja innolla odotan, että pääsen tuotteita itsekin hypistelemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin tuttua :D Ehkä sulla on kuitenkin jotain eri tuotteita siellä niin on sit vähän jotain yllättävääkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...