torstai 2. kesäkuuta 2016

Toukokuun Boxycharm

Moikka ja aurinkoista kesän alkua! Nyt se on virallisesti täällä, kesä siis. Mun lomani alkoi eilen ja eka lomapäivä kuluikin mukavasti kotipihalla puuhatessa. Tänään tarkoituksena lähteä ystävän kanssa lounaalle, harvinaista herkkua, jota ei koskaan työviikkoina pääse tekemään! Tänään kurkataan toukokuun Boxycharmiin, jonka sain käsiini eilen. Tää tulee tänne Suomen kamaralle aina vähän myöhässä, mutta eipä tuo haittaa. Tämän kertainen boxy oli tosi mieluinen mulle, pian näette tekin miksi!


Toukokuun teemana oli "Spring vibes" eli keväisiä tuotteita oli luvassa. Paketissa oli tällä kertaa kuusi tuotetta, joista viisi oli täysikokoisia ja yksi oli deluxe sample. Mukana oli myös alekoodi, jonka löydät postauksen lopusta.


Ensimmäisenä tuotteena käsiini tarttui The browgal by Tonya Crooks kulmageeli. Tuote on väritön ja vedenkestävä, loistava kesän hellepäiviin siis. Mun ABHn kirkas kulmageeli onkin juuri loppumassa niin tää tuli oikeen hyvään saumaan, jee!


Mukana oli myös Pürmineralsin kaksipäinen eyelineri, jonka toisessa päässä on tussi ja toisessa päässä kynä. Kiva, että tämä tuli harmaan sävyisenä eikä mustana, kun mustia kyniä alkaa olla jo vähän liikaakin kaapissa. Ensi testauksella vaikutti ihan lupaavalta, mutta pitää kokeilla vielä silmillekin!

Pürminerals tarjoaa myös alekoodin -25% Boxycharmin tilaajille. Koodilla: BOXYCHARM saa siis 25 prossaa alennusta koko valikoimasta täältä. Valitettavasti heilläkään ei näyttänyt olevan suoraa toimitusta Suomeen, mutta he käyttävät MyUS palvelua ja varmaan myös Shipitolla onnistuu.


Sitten päästäänkin siihen suosikkituotteeseeni tässä kuussa (vaikka kaikki oli kivoja). Makeup Geek on ihan näinä päivinä julkaisemassa uuden poskipunasarjan ja boxycharmin tilaajat saivat yhden kompaktin poskipunan kyseisestä sarjasta! Siis kuinka mahtavaa! Makeup Geek on yksi mun suosikki brändejä, joten olin tästä ihan pähkinöinä. :D


Mukana oli myös tuoksunäyte deluxe koossa ja suihkupullossa. Nämä on käteviä matkoilla ja laukussa, olin siis tästäkin iloinen. Tuoksu oli kanssa ihan miellyttävä, melko kukkainen ja hedelmäinen mun nenääni, mutta mä oonki super huonu tuoksujen tunnistaja. Ja hei toi 20USD hinta koskee tosiaan tätä näytekokoa! Täysikokoinen puteli maksaa Ultan verkkokaupassa 80 dollaria, eli arvokasta tavaraa!


Lisää meikkituotteita, hiphei!! Mukana oli myös Starlooksin ja Boxycharmin yhteistyö huultenrajauskynä. Sävy on tässä kaunis korallinen persikka, täydellinen kesään. Koostumus on mukavan pehmeä ja helposti levittyvä. 


Viimeisenä laatikosta löytyi supersöpö kynsilakka Ella + Milalta. Ihana hailakka mintunvihreä on kuin tehty kesään ja tuo norsu pullon kyljessä on niin söötti! Mun sisko on elefantti-fanaatikko ja varmasti haluaisi tämänkin kokoelmaansa :D

Jos haluatte nähdä Boxycharmin ja muiden laatikoiden sisällön ensimmäisenä, muistakaa seurata mua Snapchatissa! Esittelen siellä kaikki aina ensimmäisenä :) Mut löytää nimimerkillä marielina1989.

Mikä oli sun lemppari tässä kuussa?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Tuon Makeup Geekin poskipuna ehkä noista eniten itseäni olisi kiinnostanut vaikka kokonaisuutenakin koko boxi näyttää aivan loistavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli varmaan mun suosikki boxyni pitkiin aikoihin, vaikka oon aina tykännyt näistä :D Se kertoo jo paljon! Toi MUGin poskipuna on ihan huippu, tänään juuri poskilla :)

      Poista
  2. Moikka. Mitä kautta sä siis tilailet kyseistä boxia? En löydä mistään��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxin saa tilattua osoitteesta www.boxycharm.com. He eivät toimita suoraan Suomeen, joten tarvitset tilaamiseen esimerkiksi Shipito.comin tarjoaman USA osoitteen, josta paketti lähtee sitten sulle Suomeen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...