torstai 14. huhtikuuta 2016

The blush TAG

Heiheihei! Ootteko jo törmänneet Youtubessa pyörivään The blush tag haasteeseen? Itse bongasin tämän Coffee break with Dani -kanavalta ja päätin heti, että haluan itsekin tehdä tämän. Tagit ja haasteet on aina kivoja ja tykkään myös lukea muiden vastaavia / katsoa tag videoita. Joten jos osallistut tähän niin linkkaa ihmeessä postauksesi/videosi mulle kommentteihin tai vaihtoehtoisesti voit vastata suoraan kysymyksiin kommenttiboksiin. Haluun kuulla myös teidän poskipunasuosikeista ja inhokeista!



Kysymyksiä tai kategorioita, miten sen nyt haluaa ottaa, on tässä tagissa 14, joten mennään itse asiaan!


1. Best packaging

Paras pakkaus on mun mielestä ehdottomasti tässä supersuloisessa Too Facedin Loved flush blush poskipunassa. Tämä on yhtäaikaa suloinen, hempeä ja tyttömäinen ja ehkä jopa vähän liikaakin?

2. Prettiest color

Kaunein sävy on ehdottomasti MACin subtle breeze poskipunassa. Täydellinen mauve/vanha roosa, joka sopii kaikkiin vuodenaikoihin.


3. Most pigmented

Kaikista pigmenttisin mun poskipunista on varmastikin Urban Decayn Afterglow 8-hour powder blush sävyssä crush. Tämä on niin pigmenttinen ja PINKKI, että sen kanssa saa tosiaan olla varovainen. Tykkään kyllä ihan hurjasti näistä UD:n poskipunista.

4. Everyday blush

Täydellinen jokapäivän arkiposkipuna on Studiomakeup soft blend blush sävyssä wildflower. Sopivasti pigmenttiä ja kaunis arkisävy, sopii jokaiseen meikkiin ympäri vuoden.


5. Party blush

Paras poskipuna viihteelle on ehdottomasti Laura Gellerin Blush -n- brighten sävyssä Pink grapefruit. Tämä on todella intensiivinen, pigmenttinen ja shimmerinen poskipuna. Se ei sisällä mitään glitteriä tai vastaavaa, mutta on todella hehkuva itsessään, sopii loistavasti iltameikkiin.

6. Regret purchasing

Mä en yleensä kadu juurikaan mitään ostoja, mutta sanotaan, että BHcosmeticsin poskipuna ja highlight duo on osittain sellainen. Tämä on mun silmissä vaan niin mitäänsanomaton. Tuote itsessään on varmaan ihan hyvä ja toimiva, mutta mun ei ikinä tule tartuttua tähän.


7. Least used

Mun vähiten käyttämä poskipunani on Prahasta ostettu Dermacol duo blusher sävyssä 1. Jostain syystä en vaan juuri koskaan tartu tähän, vaikka sävyt onkin tosi nättejä.

8. Most used, would never let go

Eniten käyttämä sitten taas on ehdottomasti ColourPopin super shock cheek sävyssä Cruel intentions tai Prenup. Molemmat kauniita, molemmat ikisuosikkeja.


9. Favorite blush brand
10. Greatest discovery of the year

Suosikki brändiin ja vuoden parhaaseen löytöön käy melkein sama vastaus. urban Decay ja Gwen Stefani. Tää paletti on ollut ihan huippu, ehdottomasti vuoden paras poskipunahankinta.


11. Most practical

Kaikkein käytännöllisimmäksi valitsin beauty for real blush + glo voidemaisen puikon. Toisessa päässä on kaunis poskipuna ja toisessa highlighter. Tuote on kätevän kokoinen matkoille ja mukana kulkemaan, sen saa levitettyä suoraan puikosta ja häivytettyä sormin, joten mitään siveltimiä ei tarvita. Kätevää!

12. Least practical

Kaikkein epäkäytännöllisin on ollut Evelyn Iona cream blush, ihan vaan koska pakkaus on niin minikokoinen, että tuotteeseen on vaikea päästä käsiksi siveltimellä.


13. Most expensive

Kallein omistamani poskipuna on Diorin mikälie, en juuri koskaan tätä käytä, koska pigmentti on melko surkea. Ei mielestäni ollenkaan hintansa arvoinen, vaikka ostinkin tämän käytettynä.

14. Least expensive

Halvin omistamani poskipuna on Dermosilin blusher, jolle hintaa tulee muistaakseni 4,90€ tai jotain sinnepäin, alle 6€ kuitenkin. Hintaansa nähden tämä on tosi kiva, sävyä lähtee kiitettävästi ja e myös levittyy nätisti.

Mitkä olisi sun valinnat?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Tuon UD:n poskipunapaletin olisin kyllä niiiin kovasti itselleni halunnut, harmi kun Sokoksen verkkokauppa sössi koko homman :(

    Olen miettinyt Dermosilin poskipunan kokeilemista, pitää katsoa laittaisiko seuraavaan tilaukseen tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, oon niin iloinen että päätin sen hommata :D
      Dermon poskipuna on ollut kanssa positiivinen yllätys, kannattaa ihmeessä hankkia kokeiluun!

      Poista
  2. Tuo Gwen kutkuttelee edelleen omassa takaraivossa, mutta jotenkin olen onnistunut välttelemään, vaikka aina toisinaan sitä myynnissä vielä jossain näkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mun lemppari, en luopuisi enää mistään hinnasta :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...