lauantai 16. huhtikuuta 2016

NYX ostoksia

Moikkamoi ja mukavaa lauantaita! Kuinkas moni teistä kipitti viime viikonloppuna Helsingin tai Tampereen Sokoksille NYXin toivossa? Tai vaihtoehtoisesti vahtasi verkkokauppaa kuin haukka? Kuten varmasti suurin osa teistä tietääkin jo, NYX on viimein lanseerattu myös Suomeen ja nimenomaan Sokoksille. Jos et tiedä NYXistä, shame on you! Koska Turku ei ollut mukana siinä ensimmäisessä lanseerausaallossa päätin minäkin innostuksissani tehdä pienen tilauksen Sokoksen verkkokauppaan. Kätevää, koska sieltä on aina ilmaiset postikulut Prismojen yms. pakettiautomaatteihin eikä tarvitse jonotella ruuhkassa. Jos kuitenkin viihdyt ruuhkassa ja haluat päästä hipelöimään tuotteita ennen ostopäätöstä, ei huolta! NYX on tulossa myös muualle Suomeen ja Turkuun ja Raisioon taisi tulla nyt tänä viikonloppuna jos en ihan väärin muista.


Mun ostoslistallani oli neljä tuotetta, joista kahta olen halunnut päästä kokeilemaan jo pidempään ja kaksi tarttui mukaan muuten vaan. Kaikista olen tosi innoissani, joten katsotaanpa niitä lähemmin!


Ihan ekana oli tietysti hankittava tämä NYXin paljon puhuttu, rakastettu ja vihattu contour paletti. Tästä oon varmasti eniten innoissani, en malta odottaa että pääsen kunnolla testailemaan tätä meikissä. Paletissa on neljä mattaista ruskeaa sävyä varjostuksiin ja lämmön tuomiseen iholle. Mukana on myös neljä highlighter sävyä, joista kaksi on mattapintaisia ja kaksi helmiäisiä. So far so good, sävyt paletissa vaikuttaa todella hyviltä ja monikäyttöisiltä ja pigmenttiä lähti hyvin ainakin swatchatessa. 



Contour paletin lisäksi ostin myös poskipunan, contour and highlight stickin ja huulilakan. Poskipuna on baked blush -sarjaa ja sävyssä Foreplay, joka on todella kaunis persikkainen sävy. Se on todella kuulas, jättää iholle kauniin hehkun. Pigmenttiä tässä ei ole ihan niin paljon kun voisi toivoa, mutta toimii varmasti kasvoilla hyvin kuitenkin ja kerrostaa tätä voi niin paljon kuin tykkää. Pakkaus on todella söpö, joskaan ei kovin käytännöllinen säilytettävä. 

Huulipuna eli soft matte lip cream sävyssä Milan on myös todella todella kaunis. Sävy on hyvin imarteleva ja sopii varmasti monelle pinkin ystävälle. Pigmenttiä löytyy, kuten huulilakoista yleensäkin ja tämä tuoksuu ihanan vaniliaiselle ja tuntuu huulilla miellyttävältä. Huonona puolena tässä on se, että puna kuluu huulilta pois esimerkiksi syödessä, toisin kuin monet muut mattahuulilakat.

Viimeinen ostokseni oli NYX wonder stick, joka on highlighterin ja varjostusvärin yhdistelmä. Tätä kokeilen erittäin mielelläni, sillä se on saanut hyvin vaihtelevia arvioita. Tuote tuntuu tosi kätevältä, kun puikosta saa suoraan levitettyä vätin kasvoille ja samassa paketissa kulkee molemmat mukana. Kokeilen tätä meikissä myöhemmin tänään ja toivotaan parasta! Sävyvalinta mulla oli light/medium, joka vaikutti ensi kokeilulla oikein hyvältä, varjostussävy oli sopivan viileä.


Tässä vielä nopeat swatchit edellämainituista, sitä contour palettia en lähtenyt tähän swatchaamaan, koska teen siitä sitten mahdollisesti ihan oman postauksensa jos tykkään siitä. Kaksi vasemmanpuoleista ovat siis wonder stickin sävyt, seuraavana poskipuna ja oikealla soft matte lip cream. 

Joko olet tehnyt NYX ostoksia? Mikä on sun suosikki NYX tuote?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Meillekin muistaakseni eilen on NYX tullut Sokokselle, toivottavasti pahin ruuhka menee viikonlopun aikana ohi ja saavat täydennystä maanantaina, että olisi jotain ostettavaa kun maanantaina sinne suuntaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta! Luulisi, että ovat varautuneet ruuhkaan ja varanneet hyvin tavaraa.

      Poista
  2. Postailin juuri itsekkin NYXistä :)

    http://purkitjapurnukat.blogspot.fi/2016/04/nyx-topit-ja-flopit.html

    VastaaPoista
  3. Mä olin ko vkloppuna Helsingissä kyllä ja kävin lanseerauspäivänä kurkkaamassa NYXin standin. Koska en viihdy ruuhkassa ja henkilökunta joutui tyhjentämään osaston, jotta saavat hyllyt täytettyä, en jäänyt hengailemaan pidemmäksi aikaa.
    Wonder Stick on kyllä kiinnostava. Pitäisi päästä testailemaan ihan ite, että uskaltaa ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä testailin tuota wonder stickiä tänään ja pakko sanoa, että tykkäsin! Sävy oli hitusen liian vaalea mulle, mutta kun päälle käytti puuterimaista varjostusta sai aikaan tosi hyvän lopputuloksen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...