tiistai 26. huhtikuuta 2016

Bernerin Goodie bag

Tänään on tulossa mulle itselleni ihan super jännä postaus, ensimmäinen laatuaan nimittäin! Mun ihka ensimmäinen goodie bag! Bernerin tapahtumasta sai lähtiessään valtaisan kassillisen tavaraa, joka painoikin ihan kiitettävästi. Ja koska en koskaan aikaisemmin ole tälläisiin tapahtumiin osallistunut, oli tämä mun ensimmäinen goodie bag ikinä ja sen myötä entistä arvokkaampi. Kuinka onnelliseksi ihminen voikaan tulla tutkiessaan tälläistä yllätyksiä sisältävää kosmetiikkakassia?? Todella! Toivottavasti tekin tykkäätte, koska luvassa taas paljon paljon kuvia ihanasta kosmetiikasta, let's do this!



Siinäpä se kassin sisältö on kokonaisuudessaan sohvalle kumottuna. JEI! Näyttääkö houkuttelevalta? Itse en malta odottaa, että pääsen kunnolla näitä testailemaan, joten kuvat oli otettava hetimiten, eihän niitä muuten voisi swatchailla saati käyttää. Toivottavasti arvostatte mun uhrautuvaisuuttani xD.


Ihan ekana kassista löytyi kivuuksia Clarinsilta. Nämä on niitä samoja kun siinä ihanassa lasipurkissa oli söpösti esillä, jos muistatte siitä ensimmäisestä Berner postauksestani. Kyseessä siis Clarinsin päivä- ja yövoiteet ja nää on niin sulosia! Toivottavasti myös hyviä, koska olenkin ollut uuden päivävoiteen tarpeessa.


Kassista löytyi myös Herbinan Mango spa -sarjan tuotteita, joita testaan innolla. Etenkin tuo kauneusöljy vaikuttaa todella kiinnostavalta ja tuoksuhan näissä on tosi hyvä hedelmäinen. Tuo vartaloemulsio on muuten ihan jäätävän kokoinen puteli livenä, siinä riittää voidetta vaikka koko perheelle.


IIIHH! Ne ihanat XZ:n shampoo ja hoitoainekin oli laitettu mukaan, näiden tuoksua kehuinkin eilisessä postauksessa ja ahh se on vaan niin hyvä! Ei muuta kun hiusten pesuun, vaikka omat hiukseni eivät väriä ole nähneetkään enää vuosiin.


LV:ltä oli latettu mukaan hieman erikoisempi tapaus, nimittäin pyykinpesutabletteja. (?) Joo joo, siis tämä on kalvon sisällä olevaa pesunestettä, ja tabletti laitetaan suoraan koneen rumpuun eikä pesuainelokeroon. Mielenkiintoista, saa nähdä tuleeko puhdasta pyykkiä? Mukana oli myös misellivesi ja päivävoide ja molemmat otan hyvillä mielin käyttöön, etenkin misellivesi kiinnostaa kovasti.


Saimme myös näitä Rimmelin ihania uutuuksia! Kulmapaletti ja highlighterkynä pääsevät molemmat testiin jo heti seuraavassa meikissä, kuten myös tuo #insta flawless juttu, joka on käsittääkseni primerin tyyppinen tuote. Näistä geelilakoista olen myös tosi innoissani, koska en useinkaan jaksa vaihtaa kynsilakkaa joka viikko, joten jospa näillä pysyisi nättinä vähän pidempään. Kaunis keväinen sävykin tuo cocktail passion.


Myös Isadoralta oli laitettu mukaan muutama meikkituote uudesta Tropical paradise -kokoelmasta. Ensialkuun en ollut kovinkaan innoissani tuosta paletista, mutta kun swatchasin sitä kädelle muutin mieleni ihan täysin. Niin kermainen ja pigmenttinen koostumus, oikeesti! Mulla ei ole ennestään yhtään Isadoran luomivärejä, mutta jos laatu on tätä luokkaa täytyy kyllä hankkia. Saimme myös tuon ihanan turkoosin rajauskynän ja twist-up huulikiiltokynän.


Kynsilakkoja löytyi kassista hieman enemmänkin. Mukaan oli laitettu Sally Hansenin miracle gel lakka ja top coat. Näistä olen tykännyt todella paljon ja pari sävyä löytyykin jo ennestään. Myös Mavalan lakkoja löytyi pari kappaletta, kaunis pinkki ja klassinen punainen. Näille muuten löytyy mätsäävät huulipunatkin, jos haluat kynnet ja huulet sävy sävyyn ;).


Lopuksi vielä muutama yksittäinen tuote eri brändeiltä. Adidaksen adipure antiperspirantti tulee käyttöön, vaikka yleensä suosin roll-on dödöjä, ihan vaan koska se suihke tuntuu niin kylmältä :D. Calvin Kleinilta oli kassiin pakattu täysikokoinen 100ml CK one summer eau de toilette. Siis ihan oikeasti!!! Mä en ole vielä ihan päättänyt mitä tästä tuoksusta olen mieltä, se on ehkä hieman maskuliininen ja miehekäs, mutta ehkäpä mies voi sen sitten käyttää. Mahtaako olla joku unisex tuoksu vai onko teillä tarkempaa tietoa? Philosophylta mukaan oli laitettu näytekokoinen exfoliating facial wash, jota testailen suurella mielenkiinnolla. Viimeisenä kassista löytyi vielä Sensain silky design rouge huulikynä, jolla voi sekä rajata huulet, että täyttää ne.



Mikä tuotteista herätti sun kiinnostuksen? Haluatko nähdä meikkiä/tutoriaalia näillä?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Wow 8) Itse ei-bloggaajana melkein kateeksi käy, vaikka pitäisi kai muistaa, että blogin kanssa saa tehdä huolellista työtä apajille päästäkseen. Todella ruhtinaalliset lahjukset, toivottavasti tulevat käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosiaan mun ensimmäinen goodie bag ikinä, joten muistan hyvin miten itse oon kuolannut kateellisena näitä muilta :D Käyttöön tulee kaikki, tosi kivoja tuotteita löytyi kassista!

      Poista
  2. Tuollainen kosmetiikan yllätyskassi on kosmetiikkaholistin unelma xD

    VastaaPoista
  3. Bernerin kassit on kyllä omaan luokkaansa, joten sun aloitus alkoi sitten heti aika jackpotilla. :D Täällä on pyykinpesutabletit, antiperspirantti, Rimmelin lakat ja XZ:n shampoo ja hoitoaine olleet käytössä, joten kiintoisaa tavaraa oli omaltakin kantilta. CK One on tosiaan for sharing, eli unisex. Mulle liian miehekäs, joten on käytössä miehellä, koska se on ääretön CK-fani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihan huippu, meni hyvä tovi kun kävi kaikki tuotteet läpi :). Vähän arvelinkin että tuo CK voisi olla sellainen, kun joku mainitsi, että aikaisemminkin heiltä tullut ulos unisex tuoksuja. Ei tosiaan ihan munkaan lemppari, saa nähdä tuleeko käyttöön itselle vai miehelle :P

      Poista
  4. Isadora on vuosikausia ollut tunnettu huipuista luomiväreistään :) mikään muu markettimerkki ei pärjää Isadoralle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siltä vähän vaikuttaa :D Olin tosi positiivisesti yllättynyt näiden laadusta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...