sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Bernerin Bloggaajapäivä / osa 1

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Niinkuin tuossa aiemmin jo hieman vihjailin, kävin tosiaan torstaina päiväretkellä Helsingissä (ekaa kertaa viiteen vuoteen!!!). Reissun päätarkoituksena oli käydä Bernerin järjestämässä bloggaajapäivässä, johon sain minäkin kutsun ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Olin super innoissani tästä ja nautinkin päivästä todella paljon. Oli ihan huippua päästä osallistumaan tähän tapahtumaan, viettää mukava päivä Helsingissä shoppaillen ja ennen kaikkea tavata muita kauneusbloggaajia ihan livenä. Kuvia tapahtumasta kertyi todella paljon, joten päätinkin jakaa tämän postauksen kahteen osaan, seuraava osa tulee huomenna julki. Postauksen pääpaino on kuvissa, joten hirveästi en näistä tuotteista höpöttele, mutta kysykää ihmeessä jos jokin kiinnostaa enemmän.



Minä ja seurueeni, johon kuuluivat Ria, Annie, Marina ja Sinny O saavuttiin ensimmäisinä paikalle heti neljän aikoihin. Tässä kohtaa tilasta sai vielä napattua kuviakin, hetken kuluttua ihmispaljous peitti kaikki pisteet ja bloggaajien suhina vaan kävi. Tilaisuus järjestettiin ravintola Lapintiirassa, josta oli raivattu iso tila eri esittelypisteille. Esillä oli tietysti Bernerin maahantuomia brändejä ja pisteillä esiteltiin niiden uutuuksia tältä keväältä. Jokaisella pisteellä oli oma esittelijänsä, joka osasi kertoa tuotteista ja joillain pisteillä oli mahdollista saada kynsien lakkausta tai lettikampauksia.  Täydellinen päivä kosmetiikka-intoilijalle!



Ihan ensimmäisenä löytyi tuoksupiste, jossa oli esillä Marc Jacobsin uutuustuoksuja, sekä Chloén ja Calvin Kleinin kesätuoksut. Pakkaukset näissä kaikissa on aivan ihania ja suurin osa tuoksuistakin miellytti omaa nenääni, tosin minähän en ole mikään tuoksuasiantuntija saatikaan kovin vaativa niiden suhteen. Yksi näistä löytyi myös goodie bagista, mutta sen paljastan vasta omassa postauksessaan ;).




Myös Clarinsin tuotteille oli oma pisteensä ja tästä pisti etenkin silmään tuo syötävän suloinen lasikulho täynnä suloisia pieniä voidepurkkeja. Kuinka söpöä! Pääsimme testaamaan uusia päivä- ja yövoiteita kädelle ja tutustuin myös Clarinsin uuteen BB skin detox fluidiin, josta sain pari pientä testeriä kokeiltavaksi. Vaikutti oikein kelvolta tuotteelta!



Berner tuo maahan myös philosophyn tuotteita, joista olin aivan erityisen innoissani. Tämä brändi on sellainen, johon haluaisin päästä tutustumaan entistäkin lähemmin. Erikoisuutena oli esillä tämä yllä olevassa kuvassa näkyvä ultimate miracle worker night -yövoide, jonka mukana tulee seerumihelmet, jotka sekoitetaan suoraan voiteeseen. Niin söpöjä, tätä on pakko päästä vielä kokeilemaan.




Myös Sensai oli hyvin edustettuna ja esillä olikin uutuuksia niin huulille, kasvoille kuin ihonhoitoonkin. Aurinkopuuterit vaikuttivat todella kauniilta ja päivävoide tuntui iholla pehmeältä ja kosteuttavalta, se myös imeytyi ainakin kädelle nopeasti.

Siinäpä tämän päivän Berner jutut, huomenna sitten lisää, joten pysykäähän kuulolla! Näitä Helsinki -postauksia on nyt tulossa vielä muutama ainakin kun haluan päästä esittelemään teille goodie bagin sisältöä ja muita ostoksiani, oon niin innoissani näistä!! 

Mikä tuotteista kiinnosti sua eniten?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Eniten ehkä kiinnostaa tuo philosophyn ultimate miracle worker night -yövoide, nuo helmet näyttää tosi söpöiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikutti tosi mielenkiintoiselta, taisi olla yksi mieleenpainuvimmista tuotteista tuolla :)

      Poista
  2. Oli tosi kiva tavata ihan livenä :) ja tapahtuma oli ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ja kiitos vielä kun sain lyöttäytyä seuraanne! :)

      Poista
  3. Tää tapahtuma on kyllä yksi vuoden parhaista päivistä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...