torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmikuun Boxycharm

Helmikuun Boxycharm odotteli postissa loman jälkeen ja sormet syyhyten pääsin maanantaina sitä availemaan. Boxycharm on siis Amerikkalainen vastine meidän livboxille, sisältää tosin 100 x mielenkiintoisempia tuotteita. Boxya saa tilattua Suomeen shipito.com palvelun avulla, suoraa toimitusta ei valitettavasti tällä hetkellä ole. Paketilla on hintaa 21 dollaria ellen ihan väärin muista ja arvoltaan se on aina ollut reilusti yli 100 dollaria. Mukana aina lähes pelkästään täysikokoisia tuotteita tai isoja sample kokoja.


Helmikuun teemana oli Rush to relax, eli rentoutumiseen ja hemmotteluun sopivia tuotteita pitkän talven juhlakauden jälkeen.


Ensimmäisenä käsiin osui se laatikon isoin tuote. Tämä kaksipuolinen sieni on imenyt sisäänsä kosteuttavaa oliiviöljyä ja virkistäviä uutteita. Pehmeällä puolella saa pestyä ihon ja karhealla puolella saa tehtyä kevyen kuorinnan. Ihan mielenkiintoinen tuote, täytyy ottaa kokeiluun heti. Yleensä olen aika laiska käyttämään pesusieniä, mutta katsotaan miten käy. 


Toisena käsiini tarttui boksin toinen meikkituote, josta olin tosi innoissani! Tämä kaksipäinen highlighter ja poskipunapuikko vaikutti ensi kokeilulla ihan superilta. Puikossa siis voidemainen poskipuna ja highlighter, jotka molemmat olivat todella kauniin sävyisiä ja pigmenttisiä, sekä helposti levittyviä. Sävyt ovat melko tummia, mutta käyvät varmasti hyvin kesäiholleni tai muuten hieman tummempihipiäiselle. 


Laatikosta löytyi myös matkakokoinen tuoksu, johon ihastuin heti. Tämä pääsi laukkuuni mukaan, todella raikas ja hedelmäisen makea tuoksu. Kortin mukaan tuoksussa on mukana granaattiomenaa, persimonia ja orkideaa.


Toinen laatikon meikkituotteista oli OFRAn banaanipuuteri. Tuote tuli irtopannussa, eli sen saa helposti sujautettua vaikka Z-palettiin tai muuhun magneettiseen palettiin. Ofran tuotteista tykkään tosi paljon, joten innolla otan tämänkin testiin.


Laatikon arvokkain tuote oli tälläkertaa silmänympärys seerumi. Brändi on mulle ennestään tuntematon, joten en yhtään tiedä mitä odottaa, mutta tuolla hinnalla sietäisi olla hyvä. Otan tämän testiin kun edellinen loppuu.


Viimeisenä tuotteena helmikuun boxyssa oli Shrayn ja boxycharmin limited edition kosteusnaamio maski. Tosi mielenkiintoinen tuote myös, varsinkin kun olen viimeaikoina ihastunut näihin sheet maskeihin enemmän ja enemmän. Testiin! Tämä on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, joten senkin puoleen testaan suurella mielenkiinnolla. 

Miltä näytti helmikuun boxy?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Onpa taas hyviä tuotteita! Banaanipuuteria olisi kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kanssa ja kaikki jää omaan käyttöön :) Tuo banaanipuuteri vaikutti ensi kokeilulla ihan lupaavalta!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...