sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Meikkileikkiä viileillä sävyillä

Viileät sävyt ei kuulu mun mukavuusalueelle. Rakastan lämpimiä ruskeita sävyjä, sekaan hieman vihreää ja ruusukultaa ja olisin täysin tyytyväinen meikkaamaan niin vaikka lopun elämääni. Välillä sitä kuitenkin tulee astuttua sen oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, ihan vaan koska kaipaa hieman vaihtelua. Näin kävi myös eilen ja nappasin käsiini melko viileän paletin meikkiä tehdessä. 

Hypistelen meikkejäni kaiholla lähes päivittäin ja aina tulee huomattua, että joku paletti on jäänyt vähälle käytölle. Eilen huomasin Lorac pro 2 palettini pitkästä aikaa enkä muistanut milloin viimeksi olisin sitä käyttänyt, joten nyt oli jo korkea aika. Lorac kakkosessa on aika paljon viileitä tai neutraaleja sävyjä minkä vuoki se onkin varmaan jäänyt vähälle käytölle. Vaikka ne on super kauniita pannussa, vierastan käyttää niitä normaalisti. Laadultaan ne on ihan huippuluokkaa, niin samettisen pehmeitä ja pigmenttisiä.


En oikeastaan tiedä miksi vierastan niitä viileitä sävyjä niin kovasti, koska useimmiten kun meikin niillä lopulta teen olen hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen, kuin myös tällä kertaa. Meikistä tuli tosi kiva omasta mielestäni ja miehenkin mielestä oli "keskivertoa parempi" :D.


Meikki ei muuten ole ihan täysin Loracilla tehty vaan lainasin paria sävyä myös Makeup Geekilta ja MUFElta. Käytin ruskean ja harmaan sävyjä ja hitusen myös viileää lilahtavaa sävyä luomivaossa. Koko luomelle taupea ja ulkonurkkaa on tummentamassa mattamusta hyvin kevyesti häivytettynä. Kasvomeikin halusin pitää melko simppelinä ja neutraalina, joten tein vain kevyet varjostukset ja hitunen poskipunaa ja korostusta. Kuvissa tuo korostus ei juurikaan edes erotu, mutta luonnossa juuri sopivasti tähän lookkiin. Pohjalla on tietysti luottomeikkivoiteeni MACin pro longwear nourishing, joka ei lakkaa yllättämästä täydellisyydellään. 


Toinen tuote, joka jatkuvasti vaan yllättää on Kat von D:n tattoo liner. En käsitä miten se voi olla niin hyvä! Se peittoaa mennen tullen ihan kaikki aiemmin kokeilemani nestemäiset eyelinerit. Se on tarkka, pigmenttinen ja helppo. Luomea ei tarvitse venytellä mihinkään suuntaan ja siiven kärjestä saa juuri niin terävän kun haluaa. Täydellisyyttä.

Mitäs piditte hieman viileämmästä meikistä vaihteeksi?

Love, Mari


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...