keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

From Crenshaw to Sunset BLVD

MULLA ON UUS TUKKA! Apua! Niin kauan kun muistan, mun hiukset on olleet aina pitkät, ihan ylipitkät. Niissä ei ole ollut mitään muotoa, ne on vaan olleet raskaat ja roikkuneet päässä. Viime viikonloppuna sisko sitten nappasi sakset käteen ja leikkasi mulle lyhyen longbobin. Siis täähän on ihan super lyhyt mun mittapuussa, hyvä kun saa ponnarille. Olo on jotenkin keväisempi ja virkistyneempi hiusten muutoksen myötä, kuka olisi arvannut kuinka paljon joku hiusten leikkuu voi muuttaa koko olemusta. Niin että kiitos vaan siskoseni!

Tämä postaus ei kuitenkaan koske sen enempää uusia hiuksiani vaan kuvissa näkyvää meikkiä. Meikki on tehty lähes kokonaan ColourPopin tuotteilla ja silmämeikkiin käytin sitä uutta KaePop nelikkoa, jonka esittelin teille hetki sitten.


Tästä tuli tälläinen aurinkoisen päivän innoittama raikas, neutraali ja keväinen meikki (okei, huulet ei ehkä niin keväiset eikä raikkaat). Yläluomen halusin jättää hyvin neutraaliksi ja alaluomelle pieni juju tuolla nelikon punertavalla sävyllä. Lopputulos oli mielestäni oikein kiva arkimeikki, jos arkisin meikkiä käyttäisin. Nyt oon kyllä opetellut laittamaan huulipunaa töihin, koska aloin sääliä mun kaikkia huulipunia, jotka seistä nököttää paikoillaan odotellen käyttövuoroaan :D. 


Yläluomelle käytin siis nelikon sävyjä wilshire, crenshaw ja sunset blvd. Alaluomelle häivytin nelikon statement sävyä, joka tekee tästä nelikosta kokonaisen eli sävyä beverly. Beverly on aivan  upea punertavan ja ruskean sekoitus, joka tekee tästä muuten hyvin mitäänsanomattomasta meikistä hieman mielenkiintoisemman. Tässä lookissa viihtyisin oikein hyvin lähes missä vaan ja voisin kuvitella töihinkin meikkaavani näin, jos aamuisin jaksaisin.


Kasvoille käytin NARSin luottomeikkivoidetta ja koska halusin aivan erityisen keväisen kuultavan pohjan suihkautin sen alle vielä Tatchan dewy mistiä. Käytin poskipunana ColourPopin sävyä Non-Fiction, joka on kaunis hohtava puna ruskettuneelle iholle. Lisää hehkua toin vielä ColourPopin highlighterilla sävyssä parasol, joka taas on upea kultainen highlight.


Huulicomboksi  päätyi Rayezor lippie pencil ja Stingraye ultra matte, joista molemmista tykkäsin enemmän kuin olisin uskonut. Stingraye mätsäsi vielä tuon alaluomen sävyn kanssa hyvin yhteen. Ripsarina kokeilin Diorin diorshow iconicia ylä- ja alaripsiin ja se ei vaan toiminut lainkaan yläripsille. Diorshow on mun luottoripsari alaripsille, mutta jostain syystä se jätti yläripset todella pliisuiksi ja lähes olemattomiksi, buu.Joko odotat kevättä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

benefit that gal primer
NARS all day luminous weightless foundation
NARS radiant creamy concealer
bareMinerals stroke of light
MUA matte perfect loose powder
benefit Hoola bronzer
ColourPop super shock cheek, Non-fiction & Parasol

Ingot eye makeup base
ColourPop super shock shadow, XO, crenshaw, beverly, wilshire, sunset blvd
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, whiskey
ColourPop crème gel liner, swerve
Dior diorshow iconic overcurl mascara

ColourPop lippie pencil, Rayezor
ColourPop ultra matte lip, Stingraye

ABH brow wiz, medium brown
ABH clear brow gel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...