lauantai 21. marraskuuta 2015

Jouluarvonta

Nyt se alkaa! Nimittäin Jouluarvonta, josta Facebookin puolella olen jo vähän vihjaillutkin. Odottelin vielä  muutamia tuotteita saapuviksi ennen kun sain tämän arvonnan julkaistua, mutta nyt on palkinto kasassa ja toivottavasti se on teille mieluinen! Palkintona on siis jälleen kerran sekalainen kasa kosmetiikkaa. Mukana on ihonhoitoa, meikkejä ja vähän jotain kynsillekin. Esittelen tällä kertaa palkinnon ensin ja postauksen lopusta löydät arvonnan säännöt!




Voittajalle lähtee kasa huulituotteita. Mukana on yksi sävyttävä huulivoide, kaksi huulikynää ja yksi nestemäinen huulipuna, ihanissa syksyn ja talven sävyissä.


Paketissa on myös luomiväri + huulipuna paletti Makeup revolutionilta I am.. sarjasta ja tämä kyseinen I am in love -paletti on oma suosikkini sarjasta! Sisältää ihanan pinkin ja roosan sävyjä, todella kermaisia ja pigmenttisiä.


Halusin palkintoon ehdottomasti mukaan jotain myös suosikkibrändiltäni ColourPopilta ja voittajalle lähteekin lemppari lippie stixini, Kathleen Lightsin suunnittelema Lumière ja luomiväri sävyssä central Perk. 


Toinen suosikkibrändini Too Faced on myös edustettuna arvonnassa, voittajalle lähtee deluxe kokoiset Lip insurance, Shadow insurance ja Melted metal huulipuna sävyssä metallic peony.


Ihonhoitotuotteita paketista löytyy kaksi kappaletta. Dermosilin kosteuttava naamio ja Yves Rocherin vartalovoi kuivalle iholle.


Mukaan lähtee myös Whitening Lightning super boosten whitening pen eli hampaiden valkaisukynä ja Sephoran kylpysydämet.


Lopuksi vielä Sally Hansenin kaunis korallinen kynsilakka ja beautyblenderin solid cleanser matkakoossa. Solidcleanser on luotto pesurini siveltimille ja beautyblenderille!

Sitten sääntöihin;

1. Sinun tulee olla blogini lukija (myös uudet seuraajat tervetulleita) joko bloggerin tai bloglovinin kautta. 

2. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot mitä kautta blogiani seuraat, toimiva sähköpostiosoite ja joku viesti minulle. Se voi olla mitä tahansa, risuja/ruusuja, postaustoiveita tai terveisiä.

3. Postitan palkinnon vain Suomeen.

4. Arvonta päättyy 5.12 klo 22.00 ja voittajaan olen yhteyksissä seuraavan päivän aikana! Jos en kuule voittajasta viikkoon, arvon uuden voittajan.

5. Jos olet alle 18-vuotias sinulla on oltava huoltajan suostumus osallistua arvontaan.


Onnea arvontaan!

Love, Mari



56 kommenttia:

  1. Ihana palkinto! Too Facedia olisi kiva kokeilla. Seuraan bloggerin kautta. Tykkään blogissasi siitä, kun täällä on niin paljon ihanaa värikosmetiikkaa. Itse keskityn aika paljon ihon- ja vartalonhoitoon, niin täällä saan väriterapiaa :D
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Luen blogiasi bloggerin kautta. Olen saanut blogistasi inspiraatiota ja tutustunut moniin uusiin tuotteisiin.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihana arvonta!
    Bloggerin kautta liityin nyt lukijaksi, pääasiassa olen seurannut Facebookin kautta.
    Terveisinä voisin sanoa että pidän tyylistäsi, kirjoitat hyvin ja selkeästi ja aihepiirit on toki mielenkiintoisia.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Heh, oon välillä käyny lueskelemassa, mutta nyt kun sattu olee 99 lukijaa ni olihan se nyt klikattava tasaluvuksi :D Eli bloggerin kautta. Ei kai tässä kummempia selittelyjä, kosmetiikka kiinnostaa aina joten jatka samaan malliin.

    ida.blogi(a)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihana palkinto! Seurailen sua bloglovinin kautta ja vitsit tää sun blogis saa himoittemaan uutta kosmetiikkaa. :D

    sonjakoskensalo@gmail.com

    VastaaPoista
  6. On palkintoon kyllä panostettu! Aknen takia meikkaamiseni on kokenut vähän muutoksia, joskus meikkaan paljon ja joskus en yhtään. Viime aikoina on meikkipussi jäänyt avaamatta, mutta ehkä tän palkinnon ja sun oppien myötä pääsisin meikkaamisesta taas kiinni ja saisin normaalin rutiinin päälle. Paljon tykkään sun juttuja lueskella :) Seurailen sua bloggerin kautta.

    monathesuperman@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Upean setin kosmetiikkaa olet laittanut arvontaan!
    Bloggerin ja Fb:n kautta seurailen.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Olen lukija bloggerin kautta, ihan mieletön arvonta btw! Nyt on kyllä niin huippu setti, se olisi enemmän kuin tervetullut joulukuusen alle <3 Saan meikkipostauksistasi ihan mielettömän määrän ispistä ja olet rohkaissut mua kokeilemaan myös uusia värejä, joita en olisi ikimaailmassa huolinut kasvoilleni :) Tämä on kyllä kieltämättä lemppari meikkiblogini, jatka samaa rataa! <3

    sofia.s.iivarinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Luen bloggerin kautta :-) On kyllä huippu setti kerrassaan! ♥ Käyttöä löytys paljonkin.. Vinkkejä on paljon tullut meikkeihin sun blogistas, kiitos. Muita "meikkiblogeja" en ees seuraile, mutta sun blogia oon lukenu jo pidemmän aikaa. :-) hennakainulainen12@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Bloggerin kautta seuraan ja olen vasta löytänyt blogisi :)

    hemantinde@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Bloggerin kautta luen nimellä Marja-Liisa Koo. Onpa kiva setti, ja tokikin jouluarvonta näin jo marraskuun puolella on aivan ihana juttu.
    tuhansia.sivuja@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Luen bloggerin kautta. Oot tosi hyvä meikkibloggaaja ja olenkin seuraillu sun blogia tosi kauan. Ihania palkintoja tässä arvonnassa :)
    annika_taskinen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja postaus ehdotus olisi että voisitko tehdä jonkun meikkitutoriaalin siitä uudesta luomiväripaletista :)

      Poista
    2. Jos tarkoitat VICE palettia, siitä on tulossa meikkipostaus alkuviikosta :). Tutoriaalia en tosin kuvannut, mutta toki voin sellaisen silläkin paletilla tehdä, kiitos ehdotuksesta!

      Poista
  13. Bloggerin kautta seuraan. :) Sähköpostiosoite: shimmerblinger @ gmail.com

    Aiemmin Vice-paletti onkin mainittu niin olisi mielenkiintoista nähdä millaisia yhdistelmiä sinä ko.paletilla tekisit - minultakin se löytyy, mutta nyt on arkisin luomivärileikit jääneet turhan vähiin ja sitäkin olen vain kertaalleen testannut o.O

    VastaaPoista
  14. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta ja säpöni on: soffublog@hotmail.com
    Rakastan lukee meikkipostauksii ja voisin lukee näitä vaikka koko päivän :D
    Itelläni ei vielä oikeen joulufiilistä oo, vaikkakin ensi-lumi tännekkin vihdoin tänään tuli D: Hyvä syy istuu koneella ja lukea lempparibloggaajien postauksia eiksni :D
    tää koko setti vaikuttaa ihan mahtavalta suoraan sanottuna! :D

    VastaaPoista
  15. Oi miten ihana palkinto <3__<3 Olisi kiva kuulla juttua sun lempparisiveltimistä tai jonkinlaista postausta sun "ostoslistasta" eli jutuista mitkä haluaisit tai olet seuraavaksi ostamassa :-)

    Seurailen Bloglovinin kautta. Sähköposti taika.sariola (at) gmail.com

    VastaaPoista
  16. Seuraan blogiasi bloglovinin kautta nimimerkillä Veera T. sähköpostiosoite on homekurkku@gmail.com (bloglovinissa on eri, mutta se on niin tukossa hatkuvan roskapostin vuoksi joten käytän mieluummin tuota gmailin)
    Seuraan blogiasi siksi koska tykkään miten paljon ostelet tuotteita Suomen ulkopuolelta ja testaat niitä. Itse olen tutustunut paljon amerikkalaisiin ja brittiläisiin kosmetiikkabrändeihin joten niistä on todella kiva lukea arvosteluja. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja olet myös todella taitava meikkaaja. Koska sinulla on noin upeat vihreät silmät niin toivon meikkitutoriaaleja jotka sopisivat vihreille silmille :)

    -pahvikirahvi

    VastaaPoista
  17. Olen blogin lukija bloggerin kautta :) petrakaroliinapieska@gmail.com

    Olet yhtä intohimoinen kosmetiikan ystävä, ja erityisesti pidän amerikkalaisesta kosmetiikasta, josta sulla löytyy paljon ostovinkkejä :)!

    VastaaPoista
  18. Bloggerin kautta lueskelen. Meikkitutoriaaleista pidän eniten ja niitä toivon jatkossakin. :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Luen bloggerin kautta nimellä Mimosa. talkandbake@suomi24.fi

    Nuo ColourPopin tuotteet kiinnostaa kovin ja Sephoran kylpysydämmet :O :D

    Tykkään lukea aika laidasta laitaan postauksia, LipMonthly -postaukset kiinnostaa (toivottavasti niitä vielä tulee) ja tuotearviot on aina hyvästä.

    VastaaPoista
  20. seuraan bloggerin kautta :) musta sulla on aivan ihana blogi, ja oon saanut paljon hyviä vinkkejä sulta täältä blogista ja oon uskaltanu kokeilla uudenlaisia tuotemerkkejä :)

    maria.meskanen@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waude kuinka paljon olet nähnyt palkinnon eteen vaivaa ja ihania tuotteita löytänyt!

      Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta nimimerkillä Tiltu ja toivon erityisesti meikkitutoriaaleja taidokkaista silmämeikeistäsi :)

      tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

      Poista
  22. Vau, mikä upea arvonta! Luen blogiasi Bloggerin kautta :)
    Ihanaa, että blogissasi on esillä hiukan erilaisia tuotteita, sellaisia, mitä ei Suomessa ole helposti saatavilla. Iskin silmäni tuohon Lip Monthly -pakettiin, täytyypä tutustua siihen paremmin, voisi olla kiva kokeilla :)
    Toivottelen oikein mukavaa joulunodotusta, ja olen mukana ihanassa arvonnassa :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Vau, mikä upea arvonta! Luen blogiasi Bloggerin kautta :)
    Ihanaa, että blogissasi on esillä hiukan erilaisia tuotteita, sellaisia, mitä ei Suomessa ole helposti saatavilla. Iskin silmäni tuohon Lip Monthly -pakettiin, täytyypä tutustua siihen paremmin, voisi olla kiva kokeilla :)
    Toivottelen oikein mukavaa joulunodotusta, ja olen mukana ihanassa arvonnassa :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Upea arvonta. Olen lukenut blogiasi blogit.fi kautta mutta liityin nyt lukijaksesi bloggerin kautta. Mukavaa joulunodotusta sinulle!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  25. MUKANA! Siis jösses mikä palkinto! Bloglovinin kautta seurailen ja heitän sulle postaus ehdotuksen. Suosikki tuotteesi luonnonkosmetiikan saralla. Ihanaa joulun odotusta!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Aivan todella makeeta! Bloggerin kautta elämäsi hetkiä seuraan ja haasteena sulle ripsari herkille silmille,joka myös sisältää massaa eli ei kiitos tikkuripsille <3 Ihanaista odotusta jouluun ja seuranta jatkuu <3

    katijranta@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Upeita palkintoja! Erityisesti ihanan Kathleen Lightsin tuote innosti osallistumaan :) Bloggerin kautta luen blogiasi. Mukavaa joulunodotusta!

    pajusensara@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ihania palkintoja! Rakastan Too Facedia ja ColourPopia olen halunnut kokeilla jo hetken. Seuraan bloggerin kautta :)
    kata.a@live.fi

    VastaaPoista
  29. Lukija bloggerin kautta. Kiitos mukavasta blogista ja ihanaa joulunodotusta <3
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Bloglovinin kautta seuraillu jo hetken aikaa. Tälläinen "perus kulma+eyeliner meikkailija" saanut ihan toisella tavalla puhtia kasvojen koristeluun. Siis kiitos, seuraan jatkossakin! Ja varsinkin pikkujouluihin esittelemäsi silmämeikki on pakko kokeilla! Lumikukka_7 (a)msn.com

    VastaaPoista
  31. bloggerin kautta seuraan.
    kiva palkinto.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  32. Aivan mahtava setti! Bloglovinin kautta luen. Blogiasi on ihana lukea, piristää keskellä synkän talven. Kaikenlaiset kosmetiikkavinkit on aina tarpeen, aikamoista hakuammuntaa omat meikkiostokseni muuten!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Bloggerin kautta olen lukijana, mutta yleensä facebookin kautta bongaan postaukset. Ihanan arvonnan olet järjestänyt, tämän voittaja saa olla kyllä pitkään iloinen

    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Palkinto kelpaisi vallan mainiosti mulle. Bloggerin kautta seuraan blogiasi.
    katamaria83(a)gamil.com

    VastaaPoista
  35. Ihana arvonta! Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Olen saanut hurjan paljon hyviä vinkkejä täältä, kiitos siitä ja oikein mukavaa joulun odotusta :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Oi mikä arvonta!
    Blogger-lukijana mukana. :)
    Olisi kiva lukea joskus luonnonkosmetiikasta ja kotitekoisesta kosmetiikasta. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  37. Voi ihanaa mikä arvonta! Mukana ollaan todellakin hah :-D oon sun lukia bloglovinin kautta. Ja teet hei tosi kauniita meikkejä, tykkään paljon ja muutenkin mielenkiintoinen blogi :))
    vilmajarvinen97(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Blogi ari kautta selvitä asiat hyvin

    VastaaPoista
  39. Ihania palkintoja! Löysin sun blogin vasta hetki sitten, ja täytyy myöntää että todella hyvältä vaikuttaa! Jään ehdottomasti seurailemaan :) Oon sun lukija bloglovinin kautta.

    behappywitheidi@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Bloggerin kautta seurailen.
    Blogissasi on hyviä vinkkejä kosmetiikasta tietämättömille mutta kiinnostuneille! :) nautin lukemisesta

    rama.jenni@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Uutena lukijana (blogger) alan tutustumaan blogiisi ja osallistun samalla arvontaan. Hyvää joulun odotusta! jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  42. Liityin blogloviniin lukijaksi ja sähköpostini emilialehtimaki@hotmail.fi

    Muistan postauksesi feikkituotteista mitä esim ebaysta voi sattua vastaan ja sen avulla olen vähän oppinut tarkastelemaan mitä tilaan! Eli hyödyllinen postaus c;

    VastaaPoista
  43. Ihana arvonta! Etenkin Too Facedin meikit kiinnostavat, koska olen kuullut merkistä paljon hyvää ja ostoslistalla on ollut jo pitkään muutama merkin tuote. :) "Uutena" lukijana ilmoittaudun, olen blogiasi aikaisemminkin käynyt lukemassa, mutta nyt vasta tein bloggeriin tilin, jonka kautta rupesin blogiasi seurailemaan. Hyvä blogi sinulla! :) juurakkoelina@hotmail.fi

    VastaaPoista
  44. Ihana arvonta jälleen! :) Olen lukijana ja seuraan myös facebookin kautta päivityksiä :) Olet kyllä tosi taitava meikkaaja! Aikoinaan löysin blogisi ihan sattumalta ja jäin seuraamaan :) Jatka samaan malliin!

    Jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  45. Oi vau mikä arvonta, pakko osallistua! :) Seurailen sua siis bloggerin kautta. :)

    sannaemilia.nummelin@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Ihnan arvonta! :) Seuraan bloggerin kautta :)
    Mukavaa joulun odotusta!
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Mukava arvonta! Bloggerin kautta seuraan.
    Hauskaa joulua!
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Tykkään sun silmämeikkipostauksista! :)
    Seuraan bloggerin kautta.

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Löysin vasta tänään blogisi ja jäin heti koukkuun! Olen suunnitellut ColourPopien tilailua jenkeistä jo tovin ja sinultahan löytyy vaikka mitä vinkkejä. Aloin nyt seurata bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Aivan ihana palkinto! ColourPopin sivuilla olen monesti käynyt ihailemassa tuotteita mutta vielä en ole tilannut...

    rahikainennina [at] gmail.com

    VastaaPoista
  51. Bloggerin kautta :) ihanan väristä kosmetiikkaa! Tosin ihonhoito olisi ehkä tarpeellisinfa :D hyvahuomen at gmail piste com

    VastaaPoista
  52. Onpa mahtava arvonta! Lukijana bloggerin kautta. :)
    Sulla on tosi kiva blogi, ihanaa joulun odotusta! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Ihana arvonta, mukana! :) Ihanaa joulunodotusta ja mukavaa viikonloppua.<3

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...