torstai 26. marraskuuta 2015

ColourPop eyeliners

ColourPop julkaisi jokin aika sitten täysin uusia tuotteita, joista itse olin hyvin innoissani. Kyseessä on geeli eyelinerit ja eyeliner kynät ihanissa väreissä. Tilasin itselleni muutaman kokeeksi, koska olen himoinnut näitä värikkäitä linereita jo pidemmän aikaa muilta brändeiltä, mutta esimerkiksi ABH:n vastaavat ovat melkolailla hintavia. Näillä ihanuuksilla on hintaa vain se tuttu 5 dollaria kappale! Näillä ei siis voi mennä vikaan.


Pakkaukset ovat todella söpöjä ja laadukkaan oloisia, kuten ColourPopit yleensäkin. Lasipurkista sävyn näkee helposti ja purkin korkki on kaunis kiiltävä valkoinen hologrammi logolla. Tuotetta yhdessä purkissa on 3 grammaa.

Maybe, Punch, Swerve, Best O

Sävyt ovat kirkkaita ja todella pigmenttisiä. Ne myös levittyvät hyvin siveltimellä. Näistä tuli kertaheitolla suosikkejani geelimäisten rajausvärien saralla, niin helppoa näiden kanssa rajaaminen on. Musta on todella mustaa ja se onkin mulla ollut eniten käytössä, syrjäytti pitkään käytössä olleen Rimmelin geelirajauksen 10-0. Värikkäillä rajauksilla saa simppeliin meikkiin kivaa vivahdetta. Tuon vihreän ostin ihan vaan Kathleen Lightsin ansiosta, koska hänen tekemänsä meikki näillä näytti niin raikkaalta ja kauniilta, pakko oli päästä itsekin kokeilemaan. 


Rajauskyniä ostoskoriini tipahti viisi. Näissä on kivaa se, että jokaiselle geelipurkille löytyy saman sävyinen kynä. Itse otin vain kaksi samaa sarjaa, muut sävyt valitsin miten sattuu. Nämä kynät ovat ehkä jopa vielä parempia kuin nuo purkit, jos se nyt on edes mahdollista. Parhaita kyniä mitä koskaan olen käyttänyt, heittämällä! Nämä ovat kierrettäviä, joten teroittamisesta ei tarvitse huolehtia. Pigmenttiä löytyy todella hyvin, yhdellä vedolla saa vesirajan peittoon ja nämä myös pysyvät vesirajallakin hyvin. Kynät ovat todella pehmeitä ja kermaisia ja sävyt kauniita, en voisi toivoa enempää, näitä täytyy saada lisää. 

Maybe, Puppy, Workout, Zulu, Swerve

Valitsin kynistä mustan lisäksi tumman vihreän ja kolme kirkasta sävyä. Tummanvihreä sopii hyvin meikkeihin, joihin en halua ihan mustaa, mutta kuitenkin jotain tummaa. Oranssi on aivan täydellinen, olen käyttänyt sitä jo alavesirajalla ja toimii upeasti! Mintun/turkoosin valitsin ihan vaan, koska se sattuu olemaan lempivärini ja jäin kesällä paitsi siitä Isadoran mintun värisestä kynästä. 



Mitkä on sun suosikki eyelinerit?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Mun pitäisi kyllä jossain kohtaa tutustua ColourPopiin! Täydellinen geelirajaus on hakusessa, joten tuota voisin kokeilla jos ColourPopia tilaan. Suosikki silmänrajauskynäni on tällä hetkellä se Urban Decayn vedenkestävä, koska sen koostumus on miellyttävän pehmeää ja se ihan tosissaan pysyy niin vesirajauksessa kuin ripsirajassakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan suositella, ColourPop ei ole vielä kertaakaan pettänyt :D. UDn kynät on kanssa hyviä, mutta nämä pärjää vertailussa ihan täysin ja hinta tosiaan murto-osa.

      Poista
  2. Kiitti vinkistä, taatusti kokeilen seuraavaksi tätä! Maybellinen geeliliner on ollut tähän saakka paras, mutta haluan käyttää eläinystävällistä kosmetiikkaa, joten Lorealit yms jää kaupan hyllyyn.
    Hauskat nettisivut ColourPopilla, naurahdin ääneen FAQ-osiolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ColourPopilla kyllä panostetaan tuohon puoleen paljon, jokaisen paketin mukana tulee joku hauska käsinkirjoitettu viesti aina :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...