maanantai 7. syyskuuta 2015

Häät vol 1

Niinkuin osa teistä varmaan tietääkin, juhlittiin lauantaina minun ja Laurin häitä. Näistä on tullut paljon toiveita, joten ajattelin muutaman hääpostauksen teille tehdä ja aloitellaan omalla morsiuslookillani. Itse juhlasta en ole kuvia vielä saanut, joten tämä sopi senkin puolesta tähän alkuun.


Jos vaikka aloitetaan siitä tärkeimmästä, eli puvusta. Aloitin puvun metsästyksen heti vuodenvaihteen jälkeen. Mulle oli heti selvää, että tilaan pukuni ulkomailta, siihen kun ei oltu budjetoitu tuhansia euroja. Lopulta se minua eniten miellyttänyt puku löytyikin JJ's house nimisestä Kiinalaisesta verkkokaupasta ja tilasin puvun omien mittojeni mukaan. Hintaa tälle tuli alle 200€ ja mitään korjauksia ei tarvinut tehdä, olin erittäin tyytyväinen pukuun ja toimitukseen! 
Tilasin samasta paikasta myös alushameen, hunnun, boleron ja laukun (jota ei näissä kuvissa valitettavasti näy). Alushameena toimi valtava kasa tylliä, joka piti helman muhkeana. Haittapuolena tässä oli se, että puvusta tuli entistä painavampi. Onneksi ei ollut elokuinen hellepäivä. 


Tiaran ystäväni ja kaasoni toi Thaimaasta tuliaisiksi ja olikin heti selvää, että se tulee päätäni koristamaan hääpäivänä. Muuten en juurikaan koruja ottanut, kaulalla roikkui Laurilta vuosipäivälahjaksi saamani kultainen sydänriipus. Kampauksen seassa oli myös jokunen timanttipinni koristamassa nutturaa. 


Tässä näkyy vielä tuota pukuni helmaa, johon ihastuin. Kaunis pitsinen päälikangas laskeutui satiinisen aluskankaan päälle ja sai puvun näyttämään kauniilta ja romanttiselta. Helmassa oli myös valmiina lenkki, jonka avulla sain  nostettua sen välillä myös ylös, esim tanssin ajaksi.


Morsiusmeikin päädyin pitkän pohdinnan jälkeen tekemään itse. Näin tiesin saavani varmasti itseni näköisen meikin ja sellaisen, jonka kanssa viihdyn tärkeänä päivänä. Nyt en laita luetteloa käytetyistä tuotteista tuonne alas, mutta jos joku jää kiinnostamaan niin kysy ihmeessä kommenttiboksissa, vastaan mielelläni! Meikkipohja pysyi paikoillaan loistavasti koko päivän, kertaakaan en joutunut edes puuteroimaan kasvojani. 



Silmämeikkiin käytin Morphen Jaclyn Hill favorites -palettia. Halusin melko neutraalin sävyisen, mutta kuitenkin selkeästi juhlameikin ja arkimeikkiä tummemman. Käytin eri lämpimän ruskean sävyjä sekä liikkuvalla luomella hohtavaa vaaleaa sävyä.


Tällainen oli siis minun morsiuslookini, jossa itse viihdyin ainakin erinomaisen hyvin. Tunsin oloni kauniiksi ja itsevarmaksi astellessani alttarille mieheni rinnalla ja sehän morsiuslookissa on mielestäni kaikkein tärkeintä. Seuraavalla kerralla jaan teille muutamia otoksia itse hääjuhlasta, mutta kertokaahan ihmeessä omia kokemuksianne morsiamet ja häävieraat millainen teidän mielestänne on hyvä morsiuslook? :)

Love, Mari

5 kommenttia:

  1. Onnea tuoreelle avioparille! Näytät upealta, meikki on kaunis ja puku myös! Ja tosi ihanaa, että sulla oli kaulassa sulhasen antama riipus :)

    Morsiuslookissa on kyllä tärkeää tuntea olonsa hyväksi ja kauniiksi. Tuli omat häät mieleen. En ole koskaan tuntenut itseäni niin kauniiksi ja tuskin enää koskaan tulen tuntemaankaan :)

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan upea morsian!
    itse oon katellut kaason pukua samaisesta firmasta. Mut tuliko pukuun tullit lisäksi vai oliko jo sivujen hinta se oikea?
    Oikein ihania ja onnellisia vuosia teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tullit tuli päälle kun Kiinasta puvun tosiaan lähettivät ja olisikos se noin 150€ tulliraja. Jos sen alle löydät mekon niin maksettavaksi jää vain alvit :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...