sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Häät vol 2

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Tänään palataan vielä hetkeksi parin viikon takaisiin häihimme. Saimme viimein kaikki kuvat kuvaajalta ja näitä on kyllä ollut ihana fiilistellä ja muistella tärkeää päiväämme, joten halusin tulla myös teille jakamaan osan. Luvassa siis kuvapläjäys ilman sen suurempia selityksiä. 
Meidät vihittiin Turun Maarian kirkossa ja häitä juhlimme kokoushotelli Linnasmäessä, palvelu ja ruoka oli moitteetonta ja olimme varsin tyytyväisiä juhlaamme. Voin kyllä lämpimästi suositella Linnasmäkeä juhlapaikaksi mihin tahansa perhejuhliin.Valokuvaajanamme toimi isosiskoni, joka näki suuren vaivan juhlapäivänä kuvaamisessa ja ennenkaikkea kuvien jälkikäsittelyssä, iso kiitos siis sinulle Jemmy! Kuvat olivat paljon parempia kuin uskalsimme toivoakaan, potrettien valinta oli todella vaikeaa sillä hyviä vaihtoehtoja oli niin paljon. Kuvauspaikkoja oli kaksi, kirkon edustalla ja Halisten koskella. 
Olimme kaason ja morsiusneitojen kanssa askarrelleet hääkoristeita koko alkuvuoden, mm. kuvassa näkyvät pöytäkukat ovat omien kätöstemme tuotoksia. Vaahtoruusut on tilattu Ebaysta ja niillä tehtiin myös heittokimppuni. Häissämme ei siis juurikaan aitoja kukkia nähty. Kuvassa näkyy myös se ihana ihana häälaukkuni. PhotoBooth oli häidemme hitti. Saatiin ihan mahtavia kuvia vieraista, jotka koottiin sitten vieraskirjaksi. Vieraat nauttivat ja me saimme ihanan muiston. Voin lämpimästi suositella PhotoBoothin toteuttamista jokaiselle, joka sitä harkitsee. Propsit on tilattu Ebaysta, kehys Ikeasta ja taustan koristelut askartelimme itse.Häistämme löytyi myös herkkubuffa, joka sisälsi erilaisia karkkeja ja sipsejä. Tämä korvasi ns. iltapalan, koska häämme ei jatkuneet yömyöhään. Muoviset kulhot tilasin Now and forever -verkkokaupasta, herkkubuffa -viirin ostin käytettynä Facebookin hääkirpparilta. 
Aivan upea hääkakkumme on Kakkupuoti MariAnnikan käsialaa, Mari Annikan löydät mm. Facebookista, jossa on kuvia hänen muistakin upeista kakuista! Kakun väritys oli teemaamme suunniteltu, kaunis hempeä minttu ja pohja oli tuhti suklaakakku, täytteenä minttukrokantti mousse. Tällaiset olivat meidän häät, toivottavasti viihdyit mukana! :)

Love, Mari & Lauri

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...