tiistai 15. syyskuuta 2015

Meikkikokoelma; huulikiillot

Heipähei ja ihanaa syksyistä viikonalkua! Tänään ollaan pitkästä aikaa taas meikkikokoelman parissa. Näitä piti tulla kerran viikossa ja siinä tahdissa pysyttiinkin melko pitkään, mutta nyt kun oli häät ja muutto tulossa parin viikon sisällä on blogikin ollut vähän sekaisin. Tänään esittelen teille kuitenkin kokoelmani huulikiillot, joita ei ole kovinkaan paljoa kertynyt. En ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä, en tykkää tahmaisuudesta ollenkaan, joten useimmiten suosin mattapunia ja niitä löytyykin sitten enemmän. 


Säilytän huulikiiltoni, kuten lähes kaikki muutkin huulituotteeni, läpinäkyvissä akryylitelineissä. Näin ne toimivat myös sisustuselementteinä ja ovat aina helposti saatavilla ja nähtävillä, jotta muistan mitä kaikkea en olekaan vähään aikaan käyttänyt. Olen tilannut telineet Ebaysta muutamalla eurolla ja ollut todella tyytyväinen!


Ensimmäisenä käsiini osui nämä neljä Gerard Cosmeticsin huulikiiltoa, jotka ovat myös eniten käyttämiäni. Vasemmalta lähtien sävyt ovat; Candy kiss, Candy apple, Rose Hill ja Butter cream. Nämä ovat kaikki todella pigmenttisiä ja toimivat hyvin yksinään ja huulipunan päällä. Rose Hill on ikisuosikkini, niin kaunis ja monikäyttöinen sävy! Huulikiillot on tilattu gerard cosmeticsin verkkokaupasta. (Kannattaa hyödyntää lähes aina voimassa olevia alennuskoodeja!)


Seuraavaksi LipMonthlyn mukana tulleita kimallusta ja shimmeriä sisältävät huulikiillot. Vasemmalla Milanin brilliant shine lip gloss sävyssä 03 Luminous. Aivan upea sävy ja tuntuu miellyttävältä huulilla. Tämä oli myös ensimmäinen Milanin tuotteeni. Keskellä on Cargon shimmerinen nude huulikiilto, josta on nyt löydä sävyn nimeä lainkaan. Oikealta löytyy Jesse's Girl liquid glass sävyssä Rose, joka on ollut näistä eniten käytössä. Kaunis ja pigmenttinen, sopivasti shimmerinen sävy kulkee mukana laukussa sopivan pienen kokonsa ansiosta. Sopii melkein meikkiin kuin meikkiin!


Lisää LipMonthlysta tulleita kiiltoja, mutta nämä ilman shimmeriä. Medusa's makeup lip gloss sävyssä French kiss on aivan upea pinkki huulikiilto. Pigmenttiä löytyy sopivasti, mutta ei mikään kaikista peittävin. Näyttää todella hyvältä pinkin huulipunan päällä. Oikealla toinen ikisuosikkini (hyvin samankaltainen Rose Hillin kanssa) eli be a bombshellin hooked. Sävy on täydellinen syksyyn ja tämä onkin saanut paljon käyttökertoja rusehtavan punaisten huulipunien kaverina.


Viime keväänä innostuin NYXistä ja halusin kokeilla myös näitä kaikkien hehkuttamia butter glosseja. Laitoin tilaukseen kolme sävyä; apple strudel, merengue ja peaches and cream. Nämä ovat kaiken hehkutuksen arvoisia! Jos saisin käyttää vain yhden merkin huulikiiltoja, olisi ne nämä. Pigmentti, koostumus, sävyt.. ne vaan kolahtaa mulle hyvin. Nämä eivät myöskään tunnu liian tahmaisilta huulilla.


Tuubihuulikiiltoja löytyy kolme kappaletta, muista olen hankkiutunut eroon, sillä en tykkää yhtään tuubissa olevista kiilloista, niitä on liian hankala levittää. Nämä benefitin yksilöt saivat kuitenkin jäädä. Coralista ja Dandelion ovat molemmat kivoja sävyjä, mutta jääneet todella vähälle käytölle. Clarins ei varsinaisesti ole huulikiilto, mutta säilön sitä tässä samassa telineessä, joten pääsi myös samaan esittelyyn. Siitä pidän todella paljon, sellaisina päivinä kun en jaksa meikata suurieleisesti, mutta haluan silti jotain pientä kivaa huulille. Tämä tuntuu ja näyttää ihanalta ja samalla hieman hoitaa huulia (tai ainakin tuntuu siltä).


NARSin Istria huulikiilto tuli NARSissist paletin mukana viime talvena Prahasta ja sen jälkeen ollut käytössä ehkä kolmisen kertaa. Jostain syystä tuota ei vain tule napattua, vaikka oikein kaunis ja toimiva kiilto onkin. Täytyykin ottaa asiaksi käyttää tuota enemmän! 
Mary Kayn nourishine plus lip gloss sävyssä pink parfait on tullut parisen vuotta sitten arpajaisvoittona naisten messuilta. Tämä on todella pigmenttinen, käy hyvin käytettäväksi yksinäänkin. Kaunis hempeä vaaleanpunainen sävy sopii melkein meikkiin kuin meikkiin.


Viimeiset huulikiiltoni ovat bareMineralsin kaksi lähes samansävyistä, toinen matkakoossa ja toinen täysikokoinen. Täysikokoinen on sävyltään Iced champagne ja pienempi Apricot nectar. Molemmat todella kauniita ja shimmerisiä, nuden persikkaisia. Hyvin helppoja käyttää meikissä kuin meikissä, mutta tuntuvat melko tahmeilta huulilla. 
Tässäpä sitten ne huulikiiltoni pikaisesti pintaraapaistuna, en lähtenyt swatchaamaan näitä, sillä kiiltoja on melko vaikea swatchata ja kuvata, kaikki näyttää lähes samalta :D. 

Mitä huulikiilto lemppareita sulla on?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mulla on tosi vähän huulikiiltoja, koska pidän punasta enemmän. Lemppari on theBalmin Rad My Lips / Pretty Smart -kiilto. Se pysyy yllättävän hyvin ja ei ole liian tahmeaa. Lisäksi pigmentti on siinä hyvä. Nuo NYX:in Butter Glossit kiinnostavat, pitäisi tilata yksi niistä kolmen paketeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, punat on ehdottomasti enemmän mun juttu! :) theBalmin kiiltoja en olekaan päässyt vielä kokeilemaan, vaikka aina himoitsen niitä (ja muita) nettikaupoissa ihanien pakkauksien vuoksi. Täytyypä ehkä sellainenkin kotiuttaa. Butter glosseja kannattaa hankkia käsiinsä, hinta-laatusuhde ihan huippu!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...