sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Päivän meikki; 1 vuotis synttäreillä

Heipparallaa! Lupailin viime postauksessa, että tänään tulisi strobing -meikkiä, mutta huomasin tänään postausta aloittaessani, että kuvat oli melkolailla huonoja. Valitettavasti ne kuvat jää siis jakamatta, mutta teen uuden strobing meikin tässä lähiaikoina! Tänään strobingin sijaan ollaankin sitten päivän meikin parissa. Sain kutsun kaverin lapsen 1-vuotis synttäreille ja tämä meikki onkin tehty niitä juhlia silmällä pitäen. Halusin jotain hempeää, kuulasta ja luonnollista.


Aurinko päätti häikäistä parvekkeella kovasti, joten silmät vähän sirittää näissä kuvissa, koettakaa olla välittämättä. Pohjameikkiin olin itse todella tyytyväinen tänään. Käytin pitkästä aikaa NARSin meikkivoidetta ja se kyllä tuo niin kauniin ja kuulaan pohjan meikille kuin meikille, tykkään tosi paljon. 


Silmämeikin aloittaminen oli tänään melko hankalaa, en yhtään tiennyt mitä sävyjä halusin käyttää. Halusin jotain neutraalia, mutta ruskeaa en voinut käyttää, sillä lupasin viimeksi, että pidän siitä ruskeasta nyt pienen breikin :D. Sitäpaitsi seuraava Naked -meikki on tulossa lähiaikoina ja siinä päästään taas käyttämään ruskeaa. Siinä paletteja läpi käydessäni muistin, etten ole varmaan vielä ikinä käyttänyt blogin puolella Anastasian single luomiväreistä sitä vaaleanpunaista sävyä ja siitä se sitten lähti. Vaaleanpunainenhan sopii täydellisesti pienen prinsessan synttärijuhliin!


Hiuksetkin on muuten kerrankin jotenkin muuten kuin auki tai ponnarilla! Wuhuu, hyvä minä. Löysin ohjeen tähän lettiin youtubesta, kyseessä siis yhdistetty kalanruoto ja tavallinen löysä letti. Mielestäni se näytti tosi kivalta ja helpolta ja olenkin tätä nyt käyttänyt tässä viime päivinä useammin kuin olisi ehkä sallittua. Helppous ennen kaikkea!


Siinäpä vielä silmämeikki kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vaaleanpunaista, oranssiin taittavaa ruskeaa ja vähän kimallusta. Yksinkertainen ja nopea meikki, mutta silti juuri sopivan hempeä ja tyttömäinen tarkoitukseensa.

Olen tekemässä myös meikkitutoriaalia tässä syksyn alkaessa, jättäkäähän ihmeessä toiveita minkä tyylistä meikkiä haluatte nähdä tai mitä sävyjä tahdotte mun käyttävän! :)


Millainen sun meikki tänään oli?

Love, Mari


TheBalm time balm face primer
NARS all day luminous weightless foundation
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer 
Rimmel Good to glow highlighter, piccadilly glow
Rimmel stay blushed liquid cheek tint, sun kissed cherry
MAC prep + prime finishing powder
Too Faced Cocoa contour
Too Faced Chocolate soleil
Benefit Dandelion blush
Clinique sculptionary cheek contouring palette, defining nudes

Urban Decay eyeshadow primer potion
Makeup Geek eyeshadows, peach smoothie & creme brulee
Anastasia eyeshadows blushing & burnt orange matte
Too Faced Boudoir eyes palette, satin sheets
ColourPop super shock eyeshadow, hope
Stila kajal, topaz
Rimmel scandaleyes retro glam mascara

Chi chi eyebrow pencil, light brown
Lumene blueberry eyebrow shaping wax, blond 3

MAC cremesheen lipstick, Creme cup

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...