sunnuntai 9. elokuuta 2015

Sikinsokin sunnuntai // Aurafest 2015

Sunnuntai, ensimmäinen loman jälkeinen työviikko takana ja toinen edessä. Viikonloppu ollaan saatu nauttia ihanista kesäisistä ilmoista ja eilen lähdettiinkin ystävien kanssa nauttimaan auringosta ja hyvästä seurasta Aurafesteille, jotka järjestettiin tänä vuonna Turun Samppalinnan puistossa. Aurafest on siis urbaanin musiikin festivaali, esiintyjinä oli mm. Robin, Lord est, Elastinen, Uniikki yms. Nämä olivatkin mulle kesän ensimmäiset ja näillä näkymin viimeiset festarit!


Mentiin tyttöjen kanssa paikalle hyvissä ajoin siinä ennen neljää, jotta ehdittiin kuuntelemaan Robinin keikka. Mukana messissä oli ystäväni 2,5 vuotias tyttö, joka on ehkä suurin Robin-fani ikinä, joten pakkohan sitä nyt oli mennä kuuntelemaan kun mahdollisuus koitti! Tyttöporukassa sitten tanssittiin ja riehuttiin ja fiilisteltiin kaksi vuotiaan touhuja :D. Kiitos Robin, mahtava lavakarisma noin nuorella kaverilla, en voi ymmärtää!


Kyllä se Robin jossain siellä lavalla oli.


Robinin keikan jälkeen käytiin heittämässä pikkupimu hoitoon ja pidettiin pieni tankkaus tauko porttien ulkopuolella, saatiinpa seuraamme vähän lisäystäkin tässä vaiheessa. Tässä kohtaa naamakin oli jo levinnyt ja hikinen, mutta fiilis onnellinen. Parasta on ihanat ystävät ja kesä!


muikku


Taukopaikkamme sijaitsi näinkin viihtyisällä alueella, Luostarivuoren koulun kupeessa. Tässä kelpasi istuskella kadun varressa, nauttia kylmää kokista ja kylmiä broiskupyöryköitä sekä prinssinakkeja. Taustalla kuului festarimusiikki ja iloisia ihmisiä viipotti ohi. (Samoin kuin niitä iänikuisia tyhjien tölkkien kerääjiä!)


puolinaama.


Palattiin porukalla takaisin alueelle ja leiriydyttiin vähän syrjemmälle puiden katveeseen nauttimaan ilmasta ja musiikista sekä tietysti kuvaamaan 168 kuvaa, joista jokunen päätyi myös instagramiin! Kuvassa ystäväni instasta napattu kesäinen festarikuva, käykäähän seuraamassa ja tykkäämässä! 


Ja ne omat festarijalat? Kyl määki ku muutki -asenteella räpsäisin omista leo-tossuistani kesäisen otoksen ystävien reissureppujen kera! Huomaa valkoiset sääret, eivätpä oo paljoa aurinkoa nähneet tänä kesänä. 


Ja kun nälkä yllättää, on festareilla aina tarjota täytettä murisevalle maarulle. Oma valintani oli perinteinen makkaraperunat ketsupilla (makkaroita taisi olla kokonaiset 5kpl). Mut hyvää oli! Ilta jatkui tästä iloisissa merkeissä mm. hennatatuointipisteelle ja tuttuja naamoja etsiskellen, kunnes koitti väsymys ja aika palata kotiin, jossa odottelikin jo kaksi karvaista ja yksi hieman vähemmän karvainen mussukka. :)

Mite sun viikonloppu?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...