keskiviikko 26. elokuuta 2015

Elokuun LipMonthly


Elokuun Lip Monthly tipahti jälleen postiluukusta eilen ja tokihan se on tultava teille esittelemään heti, ennen kun otan tuotteet käyttöön. Elokuu jakoi mielipiteeni kahtia. Toisaalta tuli kivoja tuotteita ja kaikki käyttökelpoisia, toisaalta vähän tylsää kun viime kuussa tuli jo yksi hyvin samanlainen ja saman sävyinenkin tuote. Kuukauden teemana oli CHIC ja se kävikin ilmi jo pussukasta jonka sisällä tuotteet tulivat. 

   

Paketin mukana tulee aina kortti, jossa kerrotaan mitä pussukan sisällä on, tuotteiden ovh hinnat ja vähän kuukauden teemasta. Kaipaisin korttiin käyttövinkkejä tai jotain lisätietoa tuotteista, kuten livboxissa aina on, mutta ehkäpä nämä huulituotteet on sen verran selkeitä, että niitä ei tarvita.



Ja nämä sieltä pussista sitten löytyi. Täytyy tähän kohtaan vielä sanoa, että elokuun pussukka on yksi suosikeistani, tietysti! Ihana pinkki värimaailma, tätä kehtaa jo kantaa mukanakin. Sopivan kokoinen meikkipussi kulkemaan vaikka laukussa.

Ja sitten ne tuotteet;

City Colour lip butter, sävy swirl. Kosteuttava ja hieman sävyä antava huulivoide. Olen tätä jo ehtinyt testaamaan ja tuntuu huulilla mukavan pehmeältä ja kosteuttavalta, tykkään myös tuosta kevyestä sävytyksestä. Ovh tällä on 3,99USD. 

So Susan light difuser bronzer & highlight, sävy cocoa dust. Kompaktissa pienessä pakkauksessa sekä aurinkopuuteri, että korostussävy. Aurinkopuuteri on todella pigmenttinen, korostuspuuteri melko neutraali, sopii hyvin siis arkimeikkiin tai jollekin, joka pitää vähän kevyemmästä hohteesta kasvoillaan :D. Pakkauksessa myös peili! Ovh on 18USD.

Starlooks matte lipstick sävyssä dragon fruit. Tämä hämmensi mua eniten, sillä kynähän näyttää aivan huultenrajauskynältä, mutta selosteessa ja kynässä itsessään puhutaan huulipunasta. No, eiköhän tätä voi käyttää molempima. Todella pigmenttinen ja kermaisen tuntuinen tuote, levittyy tasaisesti ja terävän kärjen avulla saa huulet täytettyä tarkkaan. Ovh 7USD.

Mirabella velvet lip pencil, sävy ilmeisesti pop. Kaunis oranssi huulikynä, mutta viime kuussa tosiaan tuli jo yksi oranssin punainen huulikynä, joten olisin toivonut jotain toista sävyä. Pigmentti on hyvä ja koostumus tuntuu huulilla hyvältä, joten oranssin ystäville tämä on aivan nappi tuote! Ovh 25USD.




Mitä piditte elokuun tuotteista?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...