torstai 20. elokuuta 2015

Meikkikokoelma // Luomivärit

Heipähei! Tänään jatketaan taas meikkikokoelman parissa ja tarkemmin luomivärien. Esittelyssä kaikki irtoluomivärini, pigmentit ja glitterit, poislukien siis paletit yms. Irtoluomivärejä mulla ei ole paljoakaan, koska olen aina ollut paljon kiinnostuneempi paleteista, rakastan paletteja. Nyt ColourPopin myötä niitä on kertynyt jonkin verran, mutta mielestäni silti hyvin kohtuullisesti :D.


Tässä lähes kaikki luomivärini ja pigmenttini, ainoastaan ne ColourPopin kokoelma luomivärit säilytän erikseen. Käytän näitä muita todella harvoin, jotenkin on vaan helpompaa kaivaa esiin paletti ja käyttää sitä kuin viittä yksittäistä luomiväriä.


Tässä kaikki ColourPopini rivissä. En ala näitä nyt sen enempää esittelemään tai sävyjä luettelemaan, koska olen näistä blogissakin puhunut jo moneen kertaan. Sanon vaan, että nämä on täyttä rakkautta, ehdottomia suosikkeja kun luomiväreistä puhutaan! Todella kestäviä myös, joskus innostun näitä swatchaamaan kädelle ja jäljet näkyy vielä päivienkin päästä vaikka kuinka yrittää pestä pois. 
BareMineralsilta mulla on neljä irtoluomiväriä. Isommat on tulleet eri settien mukana ja tuon pikkuisen ostin Facebookin kirpparilta avaamattomana ihan parilla eurolla! Näitä käytän usein silloin, kun haluan kevyemmän meikin.

 cabana, tidal wave, zany, embrace

 woodstock, glitter rock

Urban Decaylta tilasin viime kesänä alennuksista pari irtoluomiväriä ja näistä tykkään kovasti! Ehkäpä nyt kun nämä on tulleet Suomeenkin myyntiin tulee hankittua lisääkin, sillä UD on yksi suosikkimerkkini. Näillä olen tehnyt myös muutamia meikkejä ja tutoriaaleja bloginkin puolella!


Randomit. Chi Chin living on a prayer luomivärin ostin vuosi sitten Shaaanxo:n suosituksesta. Ihan kiva viileä mattaluomiväri luomivakoa varjostamaan, mutta harvoin tähän tulee tartuttua. Toinen saman tapainen on Livboxista tullut Paesen Kashmir luomiväri. J.catsin solo luomiväri sävyssä keep the change on tullut kesällä LipMonthlyssa ja tästä tykkään kovasti, kaunis hopea sävy. Myös tällä olen tehnyt meikin tässä kesän aikana blogiin. 


Gayan mineraaliluomivärit ovat todella vanhoja, ostin nämä kesällä 2011 Helsingistä. Nykyään en käytä näitä oikeastaan ollenkaan enkä kyllä tiedä ovatko menneet jo vanhaksikin :D. Pigmentti näissä on loistava, mutta ovat myös todella sotkuisia. 
Chanelin moussemaisen luomivärin ostin viime syksynä heräteostoksena laivalta ja jäänyt melko vähälle käytölle. Sävy on sen verran hailakka, että harvoin käytän yksinään ja pohjustukseen en taas raaski Chanelia käyttää.Glittereitä multa löytyy vaivaiset kolme. Too Facedin blue angel, Lime Crimen leo ja Lavalin green. Glitterit on eniten käytössä talvella juhlakaudella, esim. uudenvuoden meikissä tms. Vihreää olen käyttänyt myös keiju-fantasiameikissä, joka löytyy myöskin blogista. 

 rose, frolic, affluent, shameful, rivalry, frenzy, dynamic, flighty

Pigmenttejä olen ostanut lähinnä Makeup revolutionilta, niissä on hyvä pigmentti ja edullinen hinta, olisiko ollut vähän päälle euron kappaleelta. Harvoin näitäkin tulee käytettyä, mutta todella upeita ovat. Suosikkini on silti MACin rose, jonka ostin yhtä ainoaa meikkiä varten, jonka Jaclyn Hill aikoinaan jakoi youtubessa. Nämä ovat kaikki todella riittoisia, sillä hyvin pieni määrä riittää pitkälle! Käytän näitä fix+:lla kostutetulla siveltimellä.


Ne siniset. Cargon babylon on myös tullut LipMonthlyssa ja vaikka sinistä käytän todella harvoin en voinut antaa tätä eteenpäinkään, koska sävy on niin kaunis ja pigmenttinen. Maybellinen color tattoon ostin kesällä alelaarista sävyssä everlasting navy. Käytän tätä lähinnä pohjustukseen silloin harvoin kun sinistä meikkiä lähden tekemään, yksistään luomivärinä en osaisi käyttää.


Kesän alussa Tokmannille ilmestyi essence hylly ja sieltä lähti muutama tuote testiin, mukaanlukien tämä luomiväri sävyssä pippa mint, joka valitettavasti oli pettymys. Tästä ei lähde pigmenttiä sitten nimeksikään vaikka kuinka hinkaisi. 
Dermacolin moon touch mousse luomivärin ostin Prahasta viime talvena. Kaunis, hohtava mousse, jota voi käyttää sekä luomivärinä, että korostustuotteena. 
City colorin white gold tuli myös LipMonthlyssa ja tämä on todella jännä tuote. Moussemainen valkoinen väri muuttuu luomelle (tai mihin tahansa levitettynä) kultaiseksi. Jättää tahmean pohjan muille luomiväreille ja sävy on todella kaunis.

Siinä mun luomivärini, oliko tuttuja?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...