maanantai 29. kesäkuuta 2015

Meikkikokoelma // Meikkivoiteet

Heippa! Tänään alkaa blogissani uusi postaus sarja; Meikkikokoelmani. Alunperin ajattelin tehdä  yhden meikkikokoelma postauksen, mutta totesin siitä tulevan noin kilometrin pituinen, joten päädyin tekemään sen osissa. Julkaisen aina yhden osion viikossa ja kommenttiboksiin saa jättää toiveita siitä, mitä haluaisit seuraavaksi nähdä, esim. poskipunat, peiteaineet, luomivärit..

Ensimmäisenä esittelen teille meikkivoiteeni, ihan vaan koska hyvän meikkivoiteen löytäminen on niin vaikeaa. Itse olen etsinyt täydellistä meikkivoidetta niin pitkään kun olen meikannutkin ja se on edelleen löytämättä. Muutamia helmiä olen kyllä löytänyt ja nekin esittelen teille tänään. Olisi myös kiva jos näiden yhteydessä jakaisitte mulle ja muillekin myös omat suosikkinne kyseisestä tuotealueesta, eli laittakaahan hyviä meikkivoidevinkkejä mulle tuonne alas ;).


Tältä siis näyttää meikkivoidekokoelmani. Niitä ei ole hirveän paljoa, mutta jokunen kuitenkin ja varmasti enemmän mitä yksi ihminen tarvitsisi. Tykkään kuitenkin kokeilla aina uusia tuotteita ja senpä vuoksi näitäkin on tämän verran kertynyt. 



MAC Pro longwear nourishing waterproof foundation on kokoelmani uusin tulokas. Hankin sen muiden kauneusbloggaajien suosittelemana häämeikkiä varten sävyssä NW25. Nimensä mukaan meikkivoide on pitkäkestoinen, hoitava ja vedenkestävä. Olen ehtinyt käyttämään tätä jo muutamia kertoja ja olen ollut tyytyväinen pitkäkestoisuuteen. Tämä on erittäin peittävä meikkivoide ainakin minulla, menee kiireisinä päivinä jopa peiteaineena. 

NARS All day luminous weightless foundation on yksi rakkausmeikkivoiteistani. Se on todella heleyttävä, tekee ihosta kauniin kuultavan ja terveen näköisen, ei jää kiinni kuiviin kohtiin ja levittyy tasaisesti. Sanoisin tämän olevan puolipeittävä, koostumus on hyvin kevyt ja nestemäinen. Oma sävyni on medium 2 / Santa Fe.

Makeup store liquid foundation on myöskin ihan kelpo meikkivoide. Minulla on tästä sävy Vanilla, joka on hieman liian kellertävä itselleni, mutta voin silti käyttää tätä huoletta, sillä tämä häivyttyy iholle kauniisti. Tämäkin on puolipeittävä omalle iholleni, nestemäinen koostumus, mutta paksumpi kuin Narsin. Tämä ottaa välillä kiinni kuiviin kohtiin eikä pysy iholla kauniina pitkään ilman kunnollista kiinnitystä. Sisältää E vitamiinia. 


Max Factor skin luminizer foundation on jäänyt melko vähälle käytölle. Koostumus on todella paksua, mistä itse en juurikaan pidä. Peittävyys on ihan kohtalainen ja tämä levittyykin melko kauniisti iholle, en vaan pidä siitä paksusta meikkivoiteen tunteesta minkä tämä jättää kasvoille. Valoa heijastava koostumus tuo kauniin hehkun kasvoille, sopii hyvin kuivalle tai sekaiholle, öljyiselle iholle en suosittele. Minulla tästä sävy 50 natural.

L'oral True match foundation on ollut suuri pettymys. Tätä on hehkutettu paljon ympäri sosiaalista mediaa, mutta mun iholle tämä ei vaan toimi. Jää kiinni kaikkiin kuiviin kohtiin ja korostaa ihohuokosia entisestään. Beautyblenderilla levitettynä tämän sai ihan kohtalaisen näköiseksi, mutta en halua nähdä niin paljoa vaivaa meikkivoiteen kanssa. Yhteenvetona en pidä tästä itselläni, mutta esimerkiksi ystävälleni tämä toimii loistavasti. Minulla sävy N2 Vanille.



Avon solution BB voide* on uusin tulokas, josta löytyy arvostelu täältä. Perushyvä BB voide, peittävyys kohtalainen ja jättää ihon mattapintaiseksi, sopii öljyiselle ja sekaiholle. Minulla tästä sävy medium, joka on todella tumma! Suosittelen Suomalaiselle iholle vaaleampaa sävyä. 

Mary Kay timewise matte-wear liquid foundation on vanhimpia meikkivoiteitani ja melko lopussakin. Käytin tätä lähes jokaisessa meikissä meikkiharrastukseni alussa ja pidin tästä kyllä paljon. Tämä on tarkoitettu öljyiselle ja sekaiholle, mutta on toiminut myös minun pintakuivalla iholla erittäin hyvin.  Peittävyys on keskitasoa, mutta tätä saa helposti kerrostettua tarpeen mukaan. Mary Kayn tuotteita (kuten Avoninkin) saa hankittua tilaamalla konsulteilta. Minulla tästä sävy Beige 3.


Lumene nude perfection fluid foundation tuli alkuvuodesta Livboxista, itse sain sävyn 2 soft honey. Tämä on kevyt ja huomaamaton meikkivoide normaalille tai öljyiselle iholle. Itse en ole tätä vielä testannut, koska halusin käyttää vanhoja ensin loppuun, mutta jos sulla on tästä kokemusta kerro ihmeessä mitä mieltä olet?

Lumene CC color correcting cream on yksi ehdoton suosikkini ja markettimeikkivoiteista ylivoimaisin. Tämä on luottotuotteeni, joka toimii aina ja missä vaan. Tämä on peittävä ja kevyt, tasoittaa hyvin ihon sävyä ja peittää punaisuutta. Sopii kaikille ihotyypeille. Tykkään levittää tämän beautyblenderillä, jolloin lopputulos on kuulas ja kevyt, kuin toinen iho. Minulla sävy medium.


BareMinerals original spf15 foundation on suosikkini mineraalimeikkivoiteista. Nämä puuterimaiset meikkivoiteet levittyvät kasvoille todella kauniisti tasoittaen ihonsävyä ja pieniä virheitä. Peittävyys näissä on kevyt, mutta kerrostamalla saa hieman lisää peittoa. Nämä näyttävät iholla niin luonnolliselta ja tuntuvat aivan kuin omalta iholta. Nämä ovat mun arkimeikkini käytetyimmät meikkivoiteet ja niin helppoja ja nopeita levittää. Mulla on tästä kaksi sävyä; medium c25 ja medium beige n20.


* Tuote saatu testiin blogiin

Mitkä on sun suosikki meikkivoiteet? 

Love, M

6 kommenttia:

  1. Mulla on tällä hetkellä tuo Max Factorin Skin Luminizer. Oon kasvoista huomattavasti kalpeampi mitä muualta, joten peittää ainakin omalla kohdalla hyvin ja tuo sopivan sävyn ja hehkun. Lorealin True Match Foundation oli myös mun mielestä suuri pettymys. Lumenen nude perfection, joka tuli Livboxista, oli koostumukseltaan mun mielestä hyvä peittävyydeltään, mutta melko vetinen/sotkunen meikkivoide. Oli myöskin liian tumma mun iholle tuo soft honey, joten jäi omalta kohdalta käyttämättä. Pitäis ehkä kokeilla jonkun voiteen kanssa sekoitella sopivaksi. :)


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainoa lorkkuun pettynyt :). Se ei vaan toiminut millään tasolla. Täytyykin ottaa tuo Lumene nude testiin heti seuraavaksi, voisi olla kiva arkikäyttöön, sekoitettuna vaikka paksumpaan bb voiteeseen niin ei ole niin vetistä. Vaikka mä kyllä mieluummin käytän vetistä kun liian tönkköä.

      Poista
  2. Mulla itelläni on tuo L'oralin True match foundation, oon ihan tykännyt, se on riittoisa. Kaupassa suositeltiin sitä, kun etsin suht halpaa ja peittävää/kestävää. Olen käyttänyt vasta muutaman kerran niin en osaa sanoa vielä enempää. Lumenen CC:tä käytin pitkään, mutta minulle se ei kestänyt niin kauaa kuin olisin halunnut. Iho kiilteli tai näytti kuivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo true match tuntuu monilla toimivan, sen verran kehuttu tuote :). Oikein harmitti ettei mulle toiminut kun on kuitenkin suht edullinen ja helposti saatavilla ja koostumuksesta tykkäsin. CC toimii mulla taas kuin unelma, niin ne ihotyypit vaan vaikuttaa.

      Poista
  3. Mua alko ihan naurattaa, kun mulla itselläni on tooosi vähän kaikkii meikkituotteita. :"D Mun suosikkimeikkivoide on varmaa sit Max Factorin Miracle Touch ja sit käytän välillä Lorealin BB voidetta. :D Mulla on niin vaalee iho, että vaaleimmatkin sävyt tuntuu Nutellalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta, eihän kukaan oikeasti tarvitse kymmentä meikkivoidetta ;). Näitä on vaan kertynyt kokeiluun. Tuota Miracle Touchia en olekaan kokeillut, pitääpä tutustua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...