tiistai 23. kesäkuuta 2015

#thepowerofmakeup

Blogeissa ja youtubessa on näkynyt jo pitkään näitä "half face makeup" tageja, mutta varsinkin nyt kesäkuussa ihanan Nikkie tutorialsin tekemän Power of makeup -videon jäljiltä näitä tuntuu olevan jokaisella bloggaajalla ja tubettajalla! Näinpä ajattelin minäkin tehdä tästä oman versioni, sillä kyseinen tag on ollut postauslistallani jo pitkään ja nyt se tuntuu olevan ajankohtainen. 

Minulla tässä taustalla on ajatus siitä, että jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Jokaisella on oikeus rakastaa meikkejä ja meikkaamista, sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että on epävarma tai haluaa miellyttää muita. Minä meikkaan itseäni varten, koska rakastan meikkaamista. Se on harrastus siinä missä muutkin, mutta voin myös aivan hyvin kulkea täysin meikittä ja tuntea silti oloni itsevarmaksi. 

Olet sitten täysin meikkaamaton, naturelli kaunis nainen, hieman meikkaava, täysin kosmetiikkaan hurahtanut, full on glam draq queen tai mitä vaan siltä väliltä sinulla on oikeus olla juuri sellainen kuin olet kokematta muilta arvostelua tai pilkkaa. Muistakaa rakastaa itseänne, jokainen on kaunis ja upea omalla tavallaan! Ja rakastakaa myös toisianne, erilaisuus on rikkaus. 


Tässä nyt kokonaisuudessaan minä. Molemmat puoleni. Meikkaamattomalla puolella näkyy kaikki ihoni sävyvirheet ja epätasaisuudet, tummat silmänaluset, harottavat kulmakarvat ja muut "virheet", jotka ovat osa minua. Meikatulla puolella iho on tasainen, silmät näyttävät suuremmilta, kulmat huoliteltu ja varjostukset kohdillaan. Kuitenkin tunnen oloni kotoisaksi molemmissa versioissa. Täydessä tällingissä ja täysin naturellina. 


Käykää katsomassa Nikkien video, linkki löytyy tuosta alkutekstistä, jos ette vielä ole sitä nähneet! Lukisin mielelläni myös teidän kokemuksia aiheesta, joten jätä ihmeessä kommenttia tai laita mulle sähköpostia! Onko sut joskus "meikki häpäisty"? Viihdytkö parhaiten täydessä meikissä vai ilman meikkiä vai jotain siltä väliltä? Mitä meikkaaminen sulle merkitsee?Love, M

6 kommenttia:

 1. Kyllä meikki muuttaa ulkonäköä, itse meikkaan silloin tällöin. Ehkä enemmän erityistilanteisiin, mutta myös kouluun välillä. Minä viihdyn myös molemmissa, mutta loppujen lopuksihan siinä on kyse juurikin itsensä hyväksymisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, tärkeintä on olla sinut itsensä kanssa ja olla ylpeä siitä mitä on :).

   Poista
 2. Tosi iso muutos, mutta molemmilla puolilla on todella kaunis leidi.
  Meikki tilanteen mukaan ♥

  VastaaPoista
 3. Ite rakastan meikkaamista! Nyt kesällä meikkaaminen on jäänyt vähemmälle kun viikot olen lapsenvahtina ja viikonloput olen sitten isällä ja siellä monesti iltaisin meikkailen vaan huvin vuoksi. Mun isäpuolelle on todella hankalaa tajuta se,että miksi vaivaudun meikkaamaan juuri ennen kuin menen suihkuun, mulle se on tosi terapeuttista ottaa meikit eteen ja antaa vaan fiiliksen viedä meikkiä eteenpäin! Ja aina jos meikkaan kun menen jonnekin niin heti ovat kyselemässä että kenen pojan kanssa sitä mennään kun on meikannut, en meikkaa muiden takia vaan itseni.:D Kun olin lukiossa vielä niin meikkailin silloin aika raskaasti kun alkoi myöhemmin ja aikasina aamuina kevyemmin,mutta koeviikot kuljin ihan naturellina ja molemmissa tunsin itseni samanlaiseksi. En toki kiellä sitä etteikö meikit naamassa välillä itsetunto ja olemus hieman kohennu,mutta voin hyvin olla ilmankin sen suurempaa häpeämistä.
  Kyllä mulle on joskus sanottu aika ilkeestikin esimerkiksi mun kulmista(okei,olihan ne jäätävät,mutta silti) ja pilkattu kun meikkaan(yläasteella 7-8 luokilla olin luokan ainut joka meikkasi enemmän kuin ripsarilla,pieni koulu kun oli),mutta ne on mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

  Sulla on muuten tosi kauniit silmät!:)

  Riikka / http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun kokemuksista! Meikkaaminen on harrastus, jota harvat jaksaa ymmärtää, mutta tärkeintä on silti tehdä sitä mistä itse pitää muista välittämättä :). Jokainen meikkaamiseen hurahtanut ymmärtää miten rentouttavaa ja terapeuttista se oikeasti on. Ihan vaan omaksi iloksi :). Hienoa, että osaat ottaa negatiiviset kommentit sellaisina kun ne ovat, merkityksettöminä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...