lauantai 6. kesäkuuta 2015

Where the light is

Ihanaa alkanutta kesää kaikille! Onko muita lomalaisia? :) Tänään pääsin vihdoin leikkimään niiden jokin aika sitten esittelemieni Colourpop luomivärien kanssa. Halusin tehdä pitkästä aikaa meikin oikein pidemmän kaavan mukaan ilman mitään syytä. En ollut siis mitenkään suunnitellut tätä sen tarkempaan, mutta koska lopputulos oli mielestäni niin kiva ja käytin meikissä aivan loisto tuotteita, halusin tulla jakamaan nämä kuvat tänne heti! Sen pidemmittä esipuheitta, mennään itse asiaan eli päivän meikkiin.

Testasin meikkipohjaan ensimmäistä kertaa theBalmin Time balm face primeria, joka oli melkolailla saman tyylinen kuin benefitin porefessional tai Too facedin primed & poreless. Ainoastaan haju oli tässä huomattavasti pahempi, en tiedä kuuluuko olla, mutta en tykännyt yhtään. Onneksi kasvoilla sitä ei enää huomannut. 
Time Balmin tilasin Glambot nimiseltä sivustolta, joka myy käytettyä (ja puhdistettua) kosmetiikka edullisemmin. Tutustuin palveluun youtuben kautta ja halusin kokeilla itsekin, tuolta nimittäin tekee erittäin hyviä löytöjä ja löytää paljon tuotteita, joita on muuten vaikea saada Suomeen. Huippua! Itse tilasin pari tuotetta, mutta niistä lisää sitten myöhemmin. 


Meikkivoiteena toista kertaa testissä oleva MAC pro longwear nourishing waterproof foundation. En ole vielä aivan varma mitä mieltä olen tästä meikkivoiteesta, vaatii lisää testailua. Toistaiseksi vaikuttaa ihan hyvältä, mutta en ole kuitenkaan ihan täysin myyty. 


Silmämeikki on siis tehty niillä Colourpopin luomiväreillä, tarkemmin vielä Where the light is -kokoelmalla, eli Kathleen Lightsin suunnittelemilla sävyillä. Rakastan näitä niin paljon, että sanat ei riitä. Pigmentti, koostumus, väri, kaikki. Nämä todella ansaitsee kaikki ylistykset mitä ovat saaneet ja enemmän. Levittyvät todella helposti sormin, jopa luomivakoon häivyttäminen sormella sujui helposti ja vaivattomasti. Täydellisiä mukaan matkalle siis kun ei tarvitse pitää siveltimiä mukana.


Niin joo, kokeilin taas (toisen kerran!) irtoripsiä ja ne tuntuu edelleen yhtä kamalilta kuin ekalla kerrallakin. Plus, että niiden kiinnittäminen kunnolla tuntuu olevan rakettitiedettä. No, siihen nähden ne nyt näyttää kuitenkin ihan kohtalaisen hyviltä, ehkä mäkin vielä joku päivä opin näiden tekoripsien salaisuudet.


Tässä näette vielä paremmin mun surkean ripsien kiinnityksen ;). Maybe next time.

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja/Base:

theBalm Time Balm face primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation nw25
MAC pro longwear concealer nw15 & nw25
Smash box step-by-step contour stick & highlight stick
Anastasia Beverly Hills contour kit
Too Faced primed & poreless powder
MUA Mosaic bronzer
MAC mineralize blush, subtle breeze

Silmät/Eyes:

Urban Decay Original primer potion
Colourpop super shock eyeshadows, kathleenlights, glow, cornelious, blaze & xo
Makeup Geek eyeshadows, peach smoothie, créme brulee, latte, cocoa bear, shimma shimma
Natural code by Lumene eye intensifier, 2 pearly taupe
Rimmel waterproof gel eyeliner
Too Faced better than sex mascara

Huulet/Lips:

Lumene wild rose lipliner, 15
Gerard cosmetics lipstick, 1995
Gerard cosmetics lipgloss, Candy kiss

Kulmat/Brows:

Anastasia Beverly Hills brow wiz, medium


Oletko jo päässyt kokeilemaan Colourpopia? Mitä pidit meikistä? Jätähän kommenttisi boksiin kiitos! 

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...